Článek

Recenze: Britney Spears hudebně zraje, její image ale postrádá autenticitu

 
Hudba na Glory je až překvapivě dobrá a vyzrálá, ale zpěvaččina image jako by ještě úplně dospělá nebyla, píše v recenzi Jan Mazura.
05.09.2016 11:05 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)
Podobné články

Milovala drogy a oholila se kvůli nim, tvrdí exmanažer Britney Spears

 
V Los Angeles probíhá soud s bývalým milencem a manažerem Britney Spears Samem Luftim, který zažaloval rodiče zpěvačky pro porušení smlouvy, urážku na cti, pomluvu a emocionální újmu. Chce po nich tučné odškodné a neváhal u soudu vytáhnout detaily z temné minulosti Britney Spears. Další články k tématu: Od Britney Spears odešel už druhý bodyguard kvůli sexuálnímu obtežování Charlie Sheen si po vzoru Britney Spears vyholil hlavu Porotkyně Britney Spears předvedla celulitidu a zničené nehty Britney Spears ukázala zásnubní prsten, je jako pro princeznu Britney Spears nesmí mít svůj mobil, otec ji chce mít pod kontrolou Britney Spears se zastal exmanžel, děti prý netýrala Britney Spears za comeback sklidila posměch
19.10.2012 16:45 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků) , Charlie Sheen (435 článků)

Britney Spears je opět zamilovaná, nového přítele už představila synům

 
Zpěvačka Britney Spears dlouho zrušeného zasnoubení s Jasonem Trawickem nelitovala. Už dva měsíce po rozchodu má novou vážnou známost. Její nový přítel se jmenuje David Lucado, je právník a je o čtyři roky mladší než zpěvačka. Další články k tématu: Konec pohádky: zasnoubení Britney Spears a Jason Trawick se rozešli Opulentní sídlo Britney Spears. Podívejte se, kde zpěvačka žije Milovala drogy a oholila se kvůli nim, tvrdí exmanažer Britney Spears Britney Spears ukázala zásnubní prsten, je jako pro princeznu Britney Spears nesmí mít svůj mobil, otec ji chce mít pod kontrolou Britney Spears se bude potřetí vdávat, chce totiž další děti
25.03.2013 12:45 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků) , David Jason (3 články)

Britney Spears ukázala zásnubní prsten, je jako pro princeznu

 
Zpěvačka Britney Spears se bude opět vdávat. Její bývalý manažer Jason Trawick, s nímž randí od března 2009, ji totiž podle očekávání požádal o ruku. O zásnubách v Las Vegas se psalo dopředu a i Britney po přijaté nabídce k sňatku napsala na Twitter, že na žádost o ruku dlouho čekala. Na oslavě zásnub se pochlubila i kouzelným prstýnkem. Další články k tématu: Britney Spears nesmí mít svůj mobil, otec ji chce mít pod kontrolou Britney Spears se bude potřetí vdávat, chce totiž další děti Britney Spears zhubla za měsíc 18 kilo a pořád cvičí RECENZE: Britney Spears na novince zpívá jako robot VIDEO: Britney Spears se nechala vystřelit v mobilní kadibudce k nebi
19.12.2011 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Britney udělala první krok a sbalila mě, přiznal zpěvaččin snoubenec

 
Třicetiletá zpěvačka Britney Spears nemá problém míchat práci a soukromý život. Patrně proto si začala se svým manažerem, o devět let starším Jasonem Trawickem. Jejich pracovní a přátelský vztah jednoho dne přerostl do něčeho vážnějšího a iniciátorem románku byla zpěvačka. Další články k tématu: Porotkyně Britney Spears předvedla celulitidu a zničené nehty Britney Spears ukázala zásnubní prsten, je jako pro princeznu Britney Spears se bude potřetí vdávat, chce totiž další děti Britney Spears nesmí mít svůj mobil, otec ji chce mít pod kontrolou Transsexuál utratil dva miliony, aby vypadal jako Britney Spears
06.09.2012 14:35 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Hubnutí je dřina, přiznala Britney Spears a nechala se vyretušovat

 
Jednatřicetileté Britney Spears se v poslední době daří v práci i lásce. Našla si nového přítele a objevila se na obálce magazínu Shape. Její fotka je však evidentně vyretušovaná, protože ještě před pár dny ji vyfotili s celulitidou na stehnech. Další články k tématu: Britney Spears je opět zamilovaná, nového přítele už představila synům Konec pohádky: zasnoubení Britney Spears a Jason Trawick se rozešli Milovala drogy a oholila se kvůli nim, tvrdí exmanažer Britney Spears Porotkyně Britney Spears předvedla celulitidu a zničené nehty
09.05.2013 10:55 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Porotkyně Britney Spears předvedla celulitidu a zničené nehty

 
Třicetiletá zpěvačka Britney Spears je novou porotkyní soutěže X Factor. Za svou účast v americké verzi show zinkasuje v přepočtu 300 milionů korun. Přesto se ale nevyhne problémům jako pomerančová kůže na stehnech nebo okousané nehty. Další články k tématu: Britney Spears ukázala zásnubní prsten, je jako pro princeznu Britney Spears nesmí mít svůj mobil, otec ji chce mít pod kontrolou Britney Spears zhubla za měsíc 18 kilo a pořád cvičí Blond hříva Britney Spears je umělá, zpěvačka se to nebojí ukázat Jennifer Lopezová je nejvlivnější celebritou světa
16.05.2012 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Recenze: Britney Spears hudebně zraje, její image ale postrádá autenticitu

 
Hudba na Glory je až překvapivě dobrá a vyzrálá, ale zpěvaččina image jako by ještě úplně dospělá nebyla, píše v recenzi Jan Mazura.
01.09.2016 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Recenze: Britney Spears hudebně zraje, její image ale postrádá autenticitu

 
Hudba na Glory je až překvapivě dobrá a vyzrálá, ale zpěvaččina image jako by ještě úplně dospělá nebyla, píše v recenzi Jan Mazura.
01.09.2016 16:25 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Recenze: Britney Spears hudebně zraje, její image ale postrádá autenticitu

 
Hudba na Glory je až překvapivě dobrá a vyzrálá, ale zpěvaččina image jako by ještě úplně dospělá nebyla, píše v recenzi Jan Mazura.
01.09.2016 21:30 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Recenze: Britney Spears hudebně zraje, její image ale postrádá autenticitu

 
Hudba na Glory je až překvapivě dobrá a vyzrálá, ale zpěvaččina image jako by ještě úplně dospělá nebyla, píše v recenzi Jan Mazura.
02.09.2016 02:35 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Recenze: Britney Spears hudebně zraje, její image ale postrádá autenticitu

 
Hudba na Glory je až překvapivě dobrá a vyzrálá, ale zpěvaččina image jako by ještě úplně dospělá nebyla, píše v recenzi Jan Mazura.
02.09.2016 07:35 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Recenze: Britney Spears hudebně zraje, její image ale postrádá autenticitu

 
Hudba na Glory je až překvapivě dobrá a vyzrálá, ale zpěvaččina image jako by ještě úplně dospělá nebyla, píše v recenzi Jan Mazura.
02.09.2016 12:40 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Recenze: Britney Spears hudebně zraje, její image ale postrádá autenticitu

 
Hudba na Glory je až překvapivě dobrá a vyzrálá, ale zpěvaččina image jako by ještě úplně dospělá nebyla, píše v recenzi Jan Mazura.
02.09.2016 17:40 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Recenze: Britney Spears hudebně zraje, její image ale postrádá autenticitu

 
Hudba na Glory je až překvapivě dobrá a vyzrálá, ale zpěvaččina image jako by ještě úplně dospělá nebyla, píše v recenzi Jan Mazura.
02.09.2016 22:45 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Recenze: Britney Spears hudebně zraje, její image ale postrádá autenticitu

 
Hudba na Glory je až překvapivě dobrá a vyzrálá, ale zpěvaččina image jako by ještě úplně dospělá nebyla, píše v recenzi Jan Mazura.
03.09.2016 03:50 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Recenze: Britney Spears hudebně zraje, její image ale postrádá autenticitu

 
Hudba na Glory je až překvapivě dobrá a vyzrálá, ale zpěvaččina image jako by ještě úplně dospělá nebyla, píše v recenzi Jan Mazura.
03.09.2016 08:50 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Recenze: Britney Spears hudebně zraje, její image ale postrádá autenticitu

 
Hudba na Glory je až překvapivě dobrá a vyzrálá, ale zpěvaččina image jako by ještě úplně dospělá nebyla, píše v recenzi Jan Mazura.
03.09.2016 13:50 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Recenze: Britney Spears hudebně zraje, její image ale postrádá autenticitu

 
Hudba na Glory je až překvapivě dobrá a vyzrálá, ale zpěvaččina image jako by ještě úplně dospělá nebyla, píše v recenzi Jan Mazura.
03.09.2016 18:50 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Recenze: Britney Spears hudebně zraje, její image ale postrádá autenticitu

 
Hudba na Glory je až překvapivě dobrá a vyzrálá, ale zpěvaččina image jako by ještě úplně dospělá nebyla, píše v recenzi Jan Mazura.
03.09.2016 23:50 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Recenze: Britney Spears hudebně zraje, její image ale postrádá autenticitu

 
Hudba na Glory je až překvapivě dobrá a vyzrálá, ale zpěvaččina image jako by ještě úplně dospělá nebyla, píše v recenzi Jan Mazura.
04.09.2016 04:55 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)