Článek

RECENZE: Bond střílí od boku a trefuje. Dlouhých 150 minut

 
Do kin vstupuje bondovka Spectre s Danielem Craigem v hlavní roli. Režii měl Sam Mendes.
03.11.2015 17:20 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (285 článků) , Sam Mendes (68 článků)
Podobné články

Bond, James Bond se vrátí: Ve 24. filmu se utká s přízrakem!

 
Jmenuje se Bond, James Bond a divákům se s tváří Daniela Craiga (46) představí už ve 24. filmovém dobrodružství. Nejnovější bondovka ponese název Spectre (přízrak) a po boku agenta 007 se jako nové Bondgirls představí Léa Seydoux (29) a Monica Bellucci (50).
04.12.2014 18:50 |

podobné články

Osobnosti: Monica Bellucci (86 článků) , Daniel Craig (285 článků) , Léa Seydoux (13 článků) , James Bond (505 článků)

Revoluce 007: James Bond může být černoch, šanci má herec Idris Elba

 
Pár dní po premiéře nové bondovky Skyfall s Danielem Craigem vypluly na povrch zákulisní informace některých z příštích dílů o agentovi 007. A rovnou revoluční. Není vyloučeno, že Bondovi změní barvu pleti. Další články k tématu: Znáte Bonda opravdu dobře? Připomeňte si 007 v luxusním speciálu a zkuste si test VIDEO: Známí Češi milují Bonda, hlavně jeho auta a pití RECENZE: Se Skyfall skončil sen. Bond, jak jsme ho znali, je mrtev SPECIÁL: Skočte si před Skyfall do kasina. Zve Bond, James Bond
27.10.2012 10:25 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (285 článků) , Idris Elba (30 článků) , James Bond (505 článků)

Pozor, střílí slepec! Místo zraku zaměřuje sluchem...

 
Do terče sviští jedna diabolka za druhou a trefuje do černého. Nezasvěcený by řekl, že za puškou stojí střelec s extrémně ostrým zrakem. Opak je ale pravdou. Martin Adámek (30) z Ostravy je zcela slepý, ale střílí srovnatelně s vidícími střelci.
27.07.2009 06:45 |

podobné články

Roger Moore: Měl jsem víc žen než James Bond, ale některé mě týraly

 
Roger Moore hrál agenta 007 sedmkrát a je to jeho nejznámější role. V soukromí byl ale ještě větší svůdník než filmová postava. James Bond měl dohromady 51 milenek, z nichž 16 zemřelo. Čtyřiaosmdesátiletý Moore jich měl prý daleko víc. První dvě manželky ho ale pěkně potrápily. Další články k tématu: Agent 007 ve výslužbě Roger Moore: Daniel Craig je nejlepší Bond Nové bondovky jsou zbytečně násilné, tvrdí exBond Roger Moore Roger Moore: Bond je pohádka se zbraněmi ExBond Moore vyhrál v bitvě o husí játra. Obchod je stahuje z prodeje Agent 007 přijel pomoci českým dětem Nekupujte husí a kachní paštiku, přesvědčuje Londýňany exBond Moore
17.09.2012 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Roger Moore (29 článků) , Daniel Craig (285 článků) , Roger Moore (27 článků) , James Bond (505 článků) , Craig Moore (7 článků)

Agentka Scullyová z Akt X se chce stát novou Bond. Jane Bond

 
Daniel Craig už agenta Jamese Bonda hrát nechce a fanoušci spekulují, kdo se stane jeho nástupcem. Mluví se o Tomu Hiddlestonovi nebo Idrisi Elbovi, zájem však poněkud nečekaně projevila Gillian Andersonová známá jako agentka Scullyová ze seriálu Akta X, píše server CinemaBlend. Jedná se však spíše o reakci na fanoušky, z nichž jeden vytvořil bondovský plakát, na nějž herečku umístil, což okomentovala slovy: "To je Bond. Jane Bond. Díky za všechny hlasy! (A omlouvám se, ale nevím, kdo plakát vytvořil, ale je skvělý!) #NextBond." Oficiálně zatím nová bondovka nebyla oznámena, pátrání po náhradě Craiga pokračuje, uzavírá CinemaBlend.
23.05.2016 16:00 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (285 článků) , Tom Hiddleston (42 článků) , James Bond (505 článků)

Tak dnes vypadají osudové ženy agenta 007 Bond girl nikdy nezestárne…

 
Všechny byly mladé, krásné, žádoucí. A každá měla to štěstí, že si zahrála po boku Jamese Bonda. Byly špionkami, pro špiona Jejího Veličenstva Bonda femme fatale. Oddané i zákeřné, milující, vášnivé. A evidentně jim čas strávený po boku slavného agenta 007 svědčí i dnes. Jsou pořád okouzlující, elegantní, smyslné. Podívejte se, jak vypadají Bond girls dnes. Tyhle »potvory« prostě nestárnou.
10.11.2013 12:11 |

podobné články

Osobnosti: James Bond (505 článků)

Kulatiny první Bond girl: Ursule Andress je 75 let!

 
Nikdo nemládne. Stejně jak nejúspěšnější James Bond (Sean Connery) loni oslavil osmdesátiny, i jeho Bond girl už je také pěkně dlouho v důchodu.
21.03.2011 06:05 |

podobné články

Osobnosti: Ursula Andress (13 článků) , James Bond (505 článků)

James Bond chtěl v Indii blokovat vlaky, ale narazil

 
Agent 007 Jejího Veličenstva James Bond má problém. Indické úřady se vzpouzejí vyhovět požadavkům týmu, který chce v Indii natočit část dalšího dílu bondovské ságy, takže už se mluví o možném natáčení v Jihoafrické republice, konkrétně v Kapském Městě. Jeho správa už prohlásila, že "pokud se James Bond rozhodne přijít, bude vítán".
29.08.2011 20:05 |

podobné články

Osobnosti: James Bond (505 článků)

James Bond po padesáti letech: ze Seana Conneryho je stařík v penzi

 
Představitel legendárního Jamese Bonda Sean Connery vyrazil v New Yorku na procházku a jen málokdo by ho v penzistovi s kloboučkem poznal. Jednaosmdesátiletý herec ve filmu o agentovi 007 zazářil před padesáti lety a svůj poslední film natočil v roce 2003. Další články k tématu: Skotové v estonském Tallinnu odhalili bustu Connerymu. Seanu Connerymu Tajný obraz odhalil nahého herce Seana Conneryho, pózoval v tangách Sean Connery: James Bond s příčeskem Sean Connery uspořádal přehlídku kiltů, sám přišel v kalhotách Conneryho proslavil Bond, herec chtěl ale nechat agenta 007 zabít
29.06.2012 14:50 |

podobné články

Osobnosti: Sean Connery (62 článků) , James Bond (505 článků)

Nadržený James Bond! Falešný špion "trénoval" agentky sexem

 
Bond. James Bond. Tak nějak si asi připadal šestapadesátiletý podvodník, který se vydával za tajného agenta a svýmm obětem sliboval, že jim sežene práci v branži.
22.08.2013 17:00 |

podobné články

Osobnosti: James Bond (505 článků)

Pirát silnic tvrdil policii: "Jsem Bond, James Bond a natáčím s Lucií Bílou!"

 
„Jsem James Bond. Nemám čas, teď natáčím klip s Lucií Bílou a Petrem Hapkou,“ omráčil policisty cizinec (63), kterého zastavila hlídka v pražské Krči.
05.04.2014 05:20 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Bílá (2122 článků) , Petr Hapka (244 článků) , James Bond (505 článků)

Archiv březen 09/2

 
Katie Holmes píše scientologické zpovědi 11.03.09 - Herečka Katie Holmes (30) řeší problémy se svým manželem Tomem Cruisem tak, že týdně píše zpovědi, které ukládá scientologický kodex. Co do nich uvádí? Čtěte zde Lily Allen si vyžádala na vystoupení odvoz helikoptérou! 10.03.09 - Když byla Lily oslovena, aby se loni zúčastnila Glastonbury Festival, sdělila producentovi Marku Ronsonovi, že si přeje pro dopravení se na festival helikoptéru. Více zde Jennifer Aniston zkoušela Botox 10.03.09 - Herečka a bývalá manželka Brada Pitta se přiznala. Jennifer Aniston (40) vyzkoušela Botox. Navíc to vypadá, že je těhotná! Podrobnosti zde Paris Hilton si objednala palubní desku z diamantů! 09.03.09 - Hotelová dědička Paris Hilton si podle všeho objednala do svého speciálně upraveného růžového Bentley palubní desku pokrytou samými diamanty. Na kolik ji to vyšlo? Čtěte zde Victoria Beckham miluje Miláno 07.03.09 - Bývala Spice Girl Victoria Beckham naznačila, že uvažuje o nápadu žít v Itálii. Stalo se tak poté, co přiznala svou lásku k Milánu. Podrobnosti zde Katie Holmes podstupuje detoxikaci, ale stále není v tom! 06.03.09 - Herečka Katie Holmes (30) je na detoxikační kůře, která jí má pomoct otěhotnět. Podle jejích slov zatím není těhotná. Více zde Jennifer Aniston se chce stát příští Bond Girl 05.03.09 - Herečka Jennifer Aniston(40) prohlásila, že se chce stát Bond girl. Partnerka Johna Mayera říká, že touží po akční roli po boku Daniela Craiga. Čtěte zde Angelina Jolie trpí pořádnou depresí 05.03.09 - Herečka Angelina Jolie se cítí velmi deprimovaná. Poprosila dokonce svého partnera Brada Pitta, aby ji nechal nějakou dobu o samotě. Podrobnosti zde Orient show - Břeclav 04.03.09 - Akce byla zrušena Otec Lindsay Lohan nařkl Lily Allen z opilectví 04.03.09 - Otec Lindsay Lohan si myslí, že zpěvačka Lily Allen (23) má problémy s alkoholem. Řekl o ní, že je opilec. Čtěte zde Otcovství proměnilo jinak drsného Vin Diesla 03.03.09 - Podle jeho vlastních slov, akční hrdina Vin Diesel je jiný muž. Od té doby, kdy se stal otcem. Podrobnosti zde Barrymore děsí digitalizace 03.03.09 - Herečka Drew Barrymore říká, že neumí držet krok s pokrokem. Když dojde na technologie, drží se své staré školy. Čtěte zde Cowell se po smrti nechá zamrazit 02.03.09 - Porotce soutěže Amerika hledá superstar Simon Cowell, chce nechat po smrti zamrazit své tělo, aby v budoucnu mohl být zase probuzen. Více zde Další 1|2
03.06.2009 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Brad Pitt (1550 článků) , Jennifer Aniston (675 článků) , Drew Barrymore (161 článků) , Tom Cruise (858 článků) , Angelina Jolie (1928 článků) , Vin Diesel (58 článků) , Lindsay Lohan (685 článků) , Simon Cowell (111 článků) , Daniel Craig (285 článků) , Mark Ronson (8 článků) , Paris Hilton (583 článků) , Victoria Beckham (758 článků) , Lily Allen (188 článků) , John Bentley (1 článek) , Victoria Mayer (1 článek) , John Bentley (1 článek) , Mark Bentley (1 článek) , John Bentley (1 článek) , John Bentley (1 článek)

Tahle kočka z Anglie chce být novou Bond girl. My jsme rozhodně pro

 
Britská modelka a Miss Manchester Louise Cliffe (25), známá z pánských časopisů jako je Maxim nebo FHM, prozradila, že věří, že se jednou stane novou Bond girl. Podívejte se na fotky této krásné brunetky a posuďte sami, zda byste zrovna ji rádi viděli po boku charismatického Jamese Bonda.
26.09.2011 19:10 |

podobné články

Osobnosti: Louise Cliffe (1 článek) , James Bond (505 článků)

Tahle sexy Francouzka bude nová Bond girl!

 
Oscarový režisér Sam Mendes dokončil výběr hereckého obsazení do nového filmu o agentovi Jamesu Bondovi. Po boku Daniela Craiga si novou Bond girl zahraje francouzská herečka Berenice Marlohe.
07.10.2011 12:45 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (285 článků) , Sam Mendes (68 článků) , James Bond (505 článků)

Bond Daniela Bianchi (70): Bond neměl vidět její široké boky

 
Když si agent s povolením zabíjet vyřizoval »Srdečné pozdravy z Ruska«, měl po svém boku krásnou Italku Danielu Bianchi.
02.10.2012 19:00 |

podobné články

Nejžádanější Bond girl podle Britů? Výsledek této ankety vás zaručeně překvapí

 
Kdyby si Britové mohli vybrat, kdo bude ve čtyřiadvacáté bondovce hrát ženský protějšek agentovi 007, objevila by se v roli Bond girl po boku Daniela Craiga manželka korunního prince Williama  (30) . Vévodkyně z Cambridge  (30) je žádanější než Američanky Rihanna  (24) a Beyoncé Knowles  (31) .
22.10.2012 06:55 |

podobné články

Osobnosti: Beyoncé (84 článků) , Daniel Craig (285 článků) , Rihanna (884 článků)

Z Bond Girl Denise Richards (42) je kostra potažená kůží! Co se jí stalo?

 
Americká herečka, která měla tu čest ztvárnit Bond girl po boku agenta 007 ve filmu Jeden svět nestačí (1999), Denise Richards (42) teď vyloženě děsí v losangelských ulicích.
28.04.2013 12:05 |

podobné články

Osobnosti: Denise Richards (65 článků)

Bond girl útočí: Prohlédněte si 6 fotografií herečky s postavou přesýpacích hodin, která si o roli řekla přes Facebook

 
Nádherná francouzská herečka Berenice Marlohe (34) zabodovala v poslední bondovce Skyfall po boku "Daniela Craiga":http://www.extra.cz/tema/daniel-craig (45). O roli Bond girl stála natolik, že neváhala prostřednictvím sociální sítě, jako je Facebook, kontaktovat režiséra Sama Mendese. Její snaha se jí vyplatila, protože režisér ji osobně pozval na konkurz, který s přehledem vyhrála.
10.07.2013 08:05 |

podobné články

Osobnosti: Sam Mendes (68 článků)

Nejsem příliš dobrá tanečnice, přiznala Bond girl před Plesem v Opeře

 
Sobotní pražský Ples v Opeře, věnovaný tvorbě geniálního Giuseppe Verdiho, zahájí herečka Tonia Sotiropoulou. Řekyně žijící v Londýně, známá z poslední bondovky Skyfall, se před galavečerem přiznala, že si na parketu není moc jistá. Další články k tématu: Řecká kráska z bondovky Skyfall přijede na pražský Ples v Opeře RECENZE: Se Skyfall skončil sen. Bond, jak jsme ho znali, je mrtev Craig kývl na další dva Bondy. Aby ne, když filmu vydělal 1,5 miliardy Poprask na Plese v Opeře: Ornellu nechali vyvést, Partyšová se bavila Když Ples přihmouří oči: Kohák bez lakovky, partner Smetany v kravatě MÓDNÍ POLICIE: V Opeře zářila Řekyně, Domanská to s hadím stylem přehnala Ples v Opeře na vlastní kůži. Nervy kvůli šatům i společenské faux pas
02.02.2013 16:50 |

podobné články

Osobnosti: Giuseppe Verdi (16 článků) , Tonia Sotiropoulou (14 článků)