Článek

Recenze: Bohové Egypta jsou více pohádkou než temnou fantasy

 
Recenze filmu Bohové Egypta, který nabízí souboj Gerarda Butlera s Nikolajem Coster‑Waldauem.
26.02.2016 00:00 |

podobné články

Osobnosti: Gerard Butler (68 článků)
Podobné články

Filmové premiéry: Řachanda, Bohové Egypta, Osm a půl, Brooklyn a Chůvák

 
S podtitulem Co dáváš, to se ti vrátí, jde do kin nová česká pohádka Řachanda. Bohové Egypta je rozmáchlé fantasy dobrodružství, inspirované klasickou mytologií starověké egyptské říše. V rámci Projektu 100 jde do kin legendární film Federica Felliniho Osm a půl. Mezi dvěma muži i světy váhá hrdinka romantického filmu Brooklyn. O souboji dětí s novou chůvou je německá komedie Chůvák.
25.02.2016 07:10 |

podobné články

Bohové Egypta: Pořádná nálož bájných stvůr!

 
Režisér Alex Proyas se vrací po sedmileté pauze a vypadá to na návrat přímo epický. Snímek Bohové Egypta, který dnes dorazil do kin, vypadá jako oddechová popcornová zábava. Nečekejte nějaký hlubokomyslný příběh plný životních mouder. Místo toho nás čeká dobrodružné fantasy, které je plné bájných tvorů a monster. Milovníci filmových efektů si přijdou na své, protože právě počítačové triky hrají ve filmu hlavní roli. Pokud nemáte rádi filmy s titulky, tak mám pro vás dobrou zprávu. Film je totiž s dabingem a to i ve 3D.
25.02.2016 15:50 |

podobné články

Osobnosti: Alex Proyas (1 článek)

Nová DVD: Až po uši, Odpad a Exodus: Bohové a králové starého Egypta

 
V prvním květnovém týdnu vychází seriál Až po uši, který natočil pro HBO Jan Hřebejk. Dobrodružný thriller v režii slavného režiséra Stephena Daldryho se jmenuje Odpad. Další mistr režie Ridley Scott natočil Exodus: Bohové a králové starého Egypta.
05.05.2015 07:00 |

podobné články

Osobnosti: Ridley Scott (74 článků) , Jan Hřebejk (300 článků) , Stephen Daldry (2 články)

Zlosyn z filmu Bohové Egypta: 5 věcí, které nevíte o Gerardu Butlerovi!

 
Už 25. 2. má v kinech premiéru nový velkofilm Bohové Egypta. Hlavního záporáka si tam zahrál Gerard Butler. Toho znají diváci spíš jako klaďase nebo romantického hrdinu, takže vidět ho jako tyrana může být pro někoho nezvyk. Tento herec ale vždycky dokázal překvapit. Co jste o něm ještě nevěděli?
23.02.2016 19:10 |

podobné články

Osobnosti: Gerard Butler (68 článků)

Znáte tuhle křehkou dvacítku? Září teď jako sexy otrokyně ve filmu Bohové Egypta!

 
Tahle sympatická černovláska se jmenuje Courtney Eaton a do světa filmu vstoupila teprve nedávno. Svůj debut si odbyla ve snímku Šílený Max: Zběsilá cesta. Pochází z Austrálie a ve filmu Bohové Egypta si zahraje otrokyni Zayu.
24.02.2016 22:30 |

podobné články

Do kin přichází další velkofilm: Na co se můžete těšit ve snímku Bohové Egypta?

 
Další fantasy inspirovaná starověkou mytologií je tu. Egypt čeká epický souboj titánů, což přinese rozzuřené bohy, monstra, magické triky a do všeho se vloží i odvážní smrtelníci. Osud říše a jejich obyvatel visí na vlásku a je potřeba začít jednat!
22.02.2016 20:26 |

podobné články

ŽEBŘÍČEK: Kina ovládla Řachanda

 
České pohádky prostě táhnou. Ta nejnovější s názvem Řachanda dala na frak i opěvovaným americkým trhákům. Kraluje navíc ve velkém stylu. Za uplynulý víkend ji u nás zhlédlo 62 404 diváků. Na druhé příčce skončil akční Deadpool. Bronzovou pozici obsadila spektakulární fantasy podívaná s názvem Bohové Egypta.
29.02.2016 16:25 |

podobné články

Česká pohádka Řachanda je označována za "pohádkové dno". Přesto se o víkendu stala jedničkou kin

 
Česká pohádka režisérky Marty Ferencové Řachanda je v čele víkendové návštěvnosti tuzemských kin. Za první víkend ji ve 152 kinech vidělo přes 63 000 diváků. Na druhém místě je další novinka, historické americké fantasy Bohové Egypta, na třetím místě skončil dosud vedoucí americký akční snímek Deadpool. Na čtvrtém místě je tuzemská komedie Decibely lásky s hudbou Michala Davida, jejíž návštěvnost již překročila hranici 100 000 lidí.
29.02.2016 17:20 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1191 článků) , Marta Ferencová (6 článků)

Final Fantasy XV recenze: Fantastická nedokonalost!

 
Mytickým světem Eos zmítá neklid. Císařství Niflheim se snaží podmanit království Lucis. Zdá se, že jedinou nadějí na smír je sňatek potoků vládců dvou znesvářených národů. Nekonečná sága Final Fantasy je zpět s patnáctým dílem, který byl ve vývoji dlouhých deset let. Čekání se ale vyplatilo. I když nejde o dokonalé dílo, je Final Fantasy XV fantasticky zábavná a vtahující videohra.
16.12.2016 12:55 |

podobné články

Bohové téměř jistě existují, potkat byste je však nechtěli

 
Otázka, zda opravdu existuje bůh či bohové, rezonuje lidskou společností od nepaměti. Zatímco nad "bohem filosofů" tiše zaručujícím chod světa, bohy jako morálními principy nebo prvky čistě osobní víry můžeme leda tak pokrčit rameny, úplně jiná situace je v případě bohů, od kterých jejich uctívači očekávají přímé zásahy do každodenního života. 
06.10.2015 21:25 |

podobné články

Česká televize bodovala s pohádkou Tajemství staré bambitky s Klusem

 
Po úspěchu původní české pohádky Micimutr, vysílané na Štědrý den, zaznamenala Česká televize úspěch i na Boží hod v hlavním vysílacím čase od 20.00 hodin s další původní pohádkou Tajemství staré bambitky.
26.12.2011 17:40 |

podobné články

BusLine v rámci Oslav Ještědu představil historii i budoucnost cestování a pobavil Autobusovou pohádkou

 
BusLine v rámci sobotních Oslav Ještědu nejen provezl stovky účastníků akce v autobusových veteránech, ale také představil skutečně bezpečný autobus pro děti „Mikeš“ a pobavil nejen dětské publikum Autobusovou pohádkou.
21.09.2014 12:41 |

podobné články

Fantasy Hra o trůny začíná

 
V pondělí ve 22.00 chystá televize HBO premiéru velkorozpočtové americké fantasy Hra o trůny. Seriál vznikl podle bestsellerové fantasy ságy Píseň ohně a ledu od George R. R. Martina.
18.04.2011 17:10 |

podobné články

Osobnosti: George Martin (28 článků) , George Martin (28 článků) , George Martin (28 článků)

Spekulace: Final Fantasy Versus XIII bylo zrušeno

 
Už pár chvilek zní internetem tamtamy bez jistého zdroje, které říkají, že projekt Final Fantasy Versus XIII po šesti letech končí. Na počátku stál server Kotaku, který napsal následující: „Zjistili jsme od několika zdrojů, že hra ve své dosavadní podobě je mrtvá. Náš zdroj sdělil Kotaku, že Final Fantasy Versus XIII bylo před několika týdny oficiálně zrušeno....
23.07.2012 11:25 |

podobné články

Lightning Returns uzavře ságu Final Fantasy XIII

 
Square Enix využila právě probíhajícího PAXU k představení „třetího dílu“ Final Fantasy XIII, jehož hlavní a jedinou hrdinou bude Lightning, celý jménem Claire Farron. Lightning Returns: Final Fantasy XIII sice uzavře miniságu FFXIII, ale jinak se bude tvářit jako zcela samostatný titul, který na předchozí dvě hry příliš nenaváže, hlavně herním konceptem ne....
01.09.2012 18:50 |

podobné články

Dvě tváře Britney Spears: Zpěvačka se v reklamě na parfém předvedla jako něžná blondýnka i sexy bruneta

 
Popová diva Britney Spears  (30) předvedla svůj nový parfém s názvem Fantasy Twist, který je kombinací vůní Fantasy a Midnight Fantasy. Proto také v nové reklamě propagující daný výrobek ukázala dvě tváře - jednu jako blondýnka, druhou coby brunetka.
13.10.2012 10:30 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (752 článků)

Výsledky hry Fantasy Volby: Který politik získal nejvíce bodů a kdo vyhrál poslanecký plat?

 
Volby do Poslanecké sněmovny skončily. Během těch letošních se naši čtenáři mohli zapojit do Fantasy soutěže o poslanecký plat. Jaká byla vítězná strana, který politik získal nejvíce bodů a jak jste dopadli vy? Přinášíme vám výsledky Fantasy Voleb 2013.
29.10.2013 11:05 |

podobné články

2000 českých turistů o víkendu neodcestuje do Egypta, cestovky ruší lety do země!

 
České cestovní kanceláře ruší charterové lety do Egypta a to až do 26. srpna! Jen o tomto víkendu tak na svou dovolenou neodletí 2000 českých turistů. Cestovky nabízejí klientům náhradní termíny. I přesto letadla do Egypta odletí, ale turisty povezou jen při cestě zpět.
16.08.2013 18:00 |

podobné články

České cestovky už do Egypta vozí turisty, slovenské NIKOLIV! Bojí se o život turistů!

 
Některé české cestovní kanceláře už obnovily zájezdy do Egypta. Situace na Slovensku je ale opačná, tamní cestovní kanceláře totiž v nejbližších týdnech obnovovat zájezdy do Egypta nebudou.
07.09.2013 07:20 |

podobné články