Článek

RECENZE Blur zakončili svou ságu nenápadným happy endem

 
Recenze nové desky The Magic Whip, kterou britská kapela Blur vydává po 12 letech.
05.05.2015 12:00 |

podobné články

Podobné články

Mladí Íránci tancovali na písničku Happy jako všichni ostatní, muslimové je ale krutě potrestali

 
Nedávno u nás "vystoupil na koncertu Pharrell Williams":http://www.extra.cz/pharrell-williams-stojici-za-happy-vytvoril-karieru-britney-spears-a-dalsich-6-faktu-co-jste-o-nem-nevedeli, který se po celém světě proslavil díky "pozitivní písničce Happy":http://www.extra.cz/pharrell-williams-se-rozbrecel-jak-zelva-v-show-oprah-winfrey-sestrih-videi-s-pisni-happy-z-celeho-sveta-ho-totalne-dojal. Spousta lidí pak na ni začala tančit a "svá videa dávat na YouTube":http://www.extra.cz/chudak-pharrel-williams-vsichni-chteji-svetu-dokazovat-jak-umi-byt-happy-ale-tomiova-verze-je-lehce-pres-caru a ten trend očividně doputoval i do Íránu. Tam se jim to ovšem ani trošku nelíbilo.
19.09.2014 10:10 |

podobné články

Filmové premiéry - Markéta Lazarová, Johnny English se vrací, Happy Happy a Můj otec George Voskovec

 
Tento týden má premiéru unikátní digitálně restaurovaná kopie jednoho z nejvýznamnějších děl české kinematografie - Markéta Lazarová. Rowan Atkinson bude řádit ve filmu Johnny English se vrací, do norské rodiny a manželských patálií nás zavede komedie Happy Happy a Libuše Rudinská uvádí do kin dokument Můj otec George Voskovec.
13.10.2011 08:15 |

podobné články

Osobnosti: Rowan Atkinson (73 článků) , Libuše Rudinská (3 články)

RECENZE: Pět volných dnů dalo dobré písně. Vychází nové album britské skupiny Blur

 
Britská kapela Blur, jedna ze dvou hlavních představitelek devadesátkového britpopu, vydala po dvanácti letech nové album. Jmenuje se The Magic Whip, písně vznikly především v Asii, a asi iniciovalo návrat druhé nejslavnější britpopové skupiny Oasis.
27.04.2015 16:05 |

podobné články

Recenze: Tragédie Romeo a Julie končí na Hradě happy endem

 
Recenze divadelního představení Romeo a Julie, kterým odstartovaly Letní shakespearovské slavnosti na Pražském hradě.
29.06.2015 15:45 |

podobné články

Blur ukončili festival v Glastonbury, vystoupili také Madness a Nick Cave

 
Vystoupením rockové skupiny Blur skončil u Glastonbury v jižní Anglii největší světový festival pod širým nebem. Na 140 tisíc platících diváků bavily po čtyři dny desítky interpretů a skupin, vrcholem bylo v sobotu vystoupení Bruce Springsteena.
30.06.2009 16:30 |

podobné články

Osobnosti: Bruce Springsteen (51 článků) , Nick Cave (73 článků)

Závody Blur, to je boj do poslední vteřiny

 
Nové arkádové závody Blur jsou jako střílečka na čtyřech kolech a s pedálem v podlaze.
28.05.2010 12:55 |

podobné články

Jedna z nejuznávanějších britských skupin vůbec, Blur, vystoupí na konci olympiády

 
Dnes už téměř legendární hudební skupina Blur v čele se Damonem Albarnem (také tvůrce animované kapely Gorillaz), která v devadesátých letech a na počátku nového tisíciletí spoluvytvářela obraz tehdejší nové britské hudby, vystoupí jako hlavní tahák na nedělním koncertu v Hyde Parku u příležitosti slavnostního zakončení her.
10.08.2012 19:50 |

podobné články

Osobnosti: Damon Albarn (17 článků)

Skupina Blur nahrála album v původní sestavě

 
Britská skupina Blur oznámila vydání nového alba. Informaci zveřejnila minulý týden na tiskové konferenci v Londýně. Deska se bude jmenovat Magic Whip a vyjde 27. dubna letošního roku. Kapela ji natočila v původní sestavě, tedy i s kytaristou Grahamem Coxonem.
01.03.2015 06:56 |

podobné články

Osobnosti: Graham Coxon (2 články)

Nové singly Muse a Blur jsou na internetu

 
Dvě rockové skupiny vypustily na síť nové singly. Muse nabízejí agresivní song Dead Inside a zpomalenější Blur mají melancholickou Lonesome Street.
24.03.2015 10:31 |

podobné články

Blur se před nahráváním alba zúčastnili společné terapie

 
Skupina Blur před nedávnem oznámila, že 27. dubna vydá své nové studiové album The Magic Whip. Kytarista Graham Coxon nyní v rozhovoru pro magazín Mojo uvedl, že členové skupiny absolvovali před nahráváním desky terapii, aby s její pomocí vyřešili spory z minulosti.
30.03.2015 12:41 |

podobné články

Osobnosti: Graham Coxon (2 články)

Nová alba: Blur, Drake, Shawn Mendes, Xavier Baumaxa a další

 
Největší událostí týdne je vydání nového alba britských Blur. Je to novinka po dvanácti letech a svět jí věnuje značnou pozornost. Na světě je i další nahrávka kanadského rappera Drakea, pro kanadskou scénu je jistě důležitý i šestnáctiletý Shawn Mendes. S novým dílkem přichází i Xavier Baumaxa.
29.04.2015 07:01 |

podobné články

Osobnosti: Xavier Baumaxa (11 článků) , Shawn Mendes (5 článků)

Recenze: Biograf Cirku La Putyka oslavuje éru němého filmu jednoduše a s happy endem

 
Jednou z prvních premiér letošního roku na Jatkách78 je inscenace Biograf, která vzdává hold éře němého filmu.
13.01.2016 08:50 |

podobné články

Soutěžte s Nedělním Bleskem o hru UNCHARTED 3 Playstation a další skvělé ceny

 
Určitě znáte slavnou ságu Indiana Jonese. Teď si představte, že by byl o něco mladší, žil v současnosti a jmenoval by se Nathan Drake. Ideální jméno pro dobrodruha, který je jeden den v Evropě, druhý den na Středním Východě a na večeři si zaletí do USA. Třetí díl série Uncharted sbírá ty nejlepší kritiky a ocenění. Ze všeho nejvíc připomíná akční dobrodružný fi lm o pátrání po záhadné „Atlantidě“ ztracené kdesi v poušti, jehož se hráč stane nedílnou součástí. Hra přináší dechberoucí vizuální i herní zážitky a nastavuje laťku interaktivní zábavy zase o pořádný kus výš. Určitě znáte slavnou ságu Indiana Jonese. Teď si představte, že by byl o něco mladší, žilv současnosti a jmenoval by se Nathan Drake. Ideální jméno pro dobrodruha, který je jeden denv Evropě, druhý den na Středním Východě a na večeři si zaletí do USA. Třetí díl série Unchartedsbírá ty nejlepší kritiky a ocenění. Ze všeho nejvíc připomíná akční dobrodružný fi lm o pátránípo záhadné „Atlantidě“ ztracené kdesi v poušti, jehož se hráč stane nedílnou součástí. Hra přinášídechberoucí vizuální i herní zážitky a nastavuje laťku interaktivní zábavy zase o pořádný kus výš.
04.12.2011 00:15 |

podobné články

Osobnosti: Nathan Jones (2 články)

Happy Feet 2

 
Film „Happy Feet Two„ je prvním pokračováním Oscarem ověnčeného animovaného filmu „Happy Feet“....
19.01.2012 11:30 |

podobné články

Pharrell Williams má z baráku jesle

 
I´m so Happy! Happy! Happy! Kdo by neznal největší hit Pharrella Williamse (43). A věřte, že zažívá opravdu štěstí, štěstí, štěstí! Manželka, modelka a návrhářka Helen Lasichanh (36) mu totiž porodila trojčátka!
01.02.2017 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Pharrell Williams (58 článků) , Helen Williams (4 články) , Helen Williams (3 články)

Farmář našel ženu! Svatba! Kvůli dítěti!

 
Primácká show Farmář hledá ženu skončila po všech skandálech alespoň jedním happy endem. Farmář Petr Hájek (46) se oženil se svou vyvolenou Adrianou Gážovou (32)!
30.05.2011 05:10 |

podobné články

VIDEO: William a Kate zakončili svou cestu po Indii před Tádž Mahalem

 
William (33) a Kate (34) zakončili svou týdenní cestu po Indii a Bhútánu návštěvou honosného pomníku Tádž Mahal.Ten před 24 lety navštívila i Williamova matka princezna Diana (†36). Královský pár se nechal zvěčnit na stejné lavičce jako kdysi ona.
17.04.2016 15:35 |

podobné články

Rodina po sedmi letech našla svého ztraceného psa

 
Příběh jako vystřižený z filmu s typicky americkým happy-endem se stal rodině Davisových z Lake Orion v Michiganu. Před sedmi lety Davisovi vlastnili štěně výmarského ohaře Jakea, ale jednoho dne se z jejich zahrady ztratil, nejspíš jej někdo ukradl. Když majitelé přestali doufat, že se ještě někdy se svým psem shledají, zazvonil po sedmi letech telefon, odkud se ozvalo: „Máme u nás vašeho psa.“
16.09.2010 08:55 |

podobné články

Sleeping Dogs - videorecenze PC verze

 
Není nad to, když problematický vývoj skončí happy endem. A přesně to se stalo v případě hry Sleeping Dogs, kterou ještě pod hlavičkou série True Crime zrušil Activison, aby se hry ujal Square Enix a pomohl vývojářům dotáhnout dílo do zdárného konce. Jak zdárného, vám jednak popsal Aleš v textové recenzi, a teď se můžete podívat, jak se hra pozdávala Lukášovi....
19.12.2010 14:45 |

podobné články

Osobnosti: Petr Nečas (9189 článků)