Článek

Recenze: Bába Motyka – srovnání s Kingem je zločin. Tahle kniha je všechno, jen ne dobrá

 
Měl to být „uhrančivý thriller s hororovou zápletkou“, čtenář má však na konci pocit chaosu a marně hledá důvod, proč to vlastně četl. A proč to autor vůbec napsal. Zřejmě jen pro intelektuály, kteří si chrochtají blahem, zatímco čtenář odchází k popelnici.
02.06.2016 15:40 |

podobné články

Podobné články

Bába má rád brambory jen na talíři, přesto v Tegu bude slavit

 
Brambory má jinak výškař Jaroslav Bába rád, po mistrovství světa v korejském Tegu mu ale na talíři nejspíš zhořknou. V dnešním finále předvedl bojovný výkon, skočil 232 centimetrů na první pokus, přesto to na medaili nestačilo. Domů si odveze čtvrté místo, nepopulární "bramborovou medaili", a byť jde o jeho nejlepší výkon na světové akci od jeho bronzu na olympiádě v Aténách 2004, byl dnes Bába po závodu pořádně rozmrzelý.
01.09.2011 16:20 |

podobné články

Osobnosti: Jaroslav Bába (48 článků)

Agresivní "bába z metra" Júlia lže, jak když tiskne: Její vizitka je falešná a v metru ji nikdo neokradl, jak se snaží tvrdit

 
Video s "agresivní bábou z metra":http://www.extra.cz/tema/baba-v-metru už viděli úplně všichni včetně lidí, kteří nemají internet. Záběr z vagonu metra, kde starší žena neskutečně "sprostě řve":http://www.extra.cz/tema/sprosta-baba na spolucestující a následně je i agresivní a napadá všechny okolo, udělal z "Júlie Kuskové Klímové":http://www.extra.cz/tema/julia-kuskova-klimova-1 "hvězdu".
20.09.2013 07:50 |

podobné články

Recenze: Zločin v Polné sklouzává k lidskému melodramatu, hilsneriádu zplošťuje na střet dobra a zla

 
Zločin v Polné odmítá být historickou reflexí, složitý příběh zbytečně zjednodušuje na dramaticky jasný střet rozumu a hlouposti.
31.01.2016 19:00 |

podobné články

RECENZE: Porodní bába. O síle lásky uprostřed válečného běsnění

 
Jako do sebe padnoucí skládanku osudů, lásky a nenávisti lidí bez rozdílu národnosti, válečného utrpení i naděje v život budoucí generace lze označit naprosto mimořádný román finské prozaičky Katji Kettu Porodní bába.
19.07.2015 12:01 |

podobné články

VELKÉ SROVNÁNÍ: Máme stejný plat jako v Caracasu nebo Limě!

 
Tohle srovnání možná mnoho lidí zarazí. Ve venezuelském Caracasu, peruánské Limě, kolumbijské Bogotě či v malajsijském Kuala Lumpuru berou lidé téměř stejnou mzdu jako v Praze. Tedy alespoň při srovnání té hodinové. Ačkoliv to vypadá, že na tom nejsme ve srovnání s těmito exotickými zeměmi příliš dobře, vězte, že Varšavané či obyvatelé Budapešti jsou na tom ještě hůř.
18.09.2014 06:00 |

podobné články

Chemický útok změnil situaci v Sýrii, je to válečný zločin, řekl ministr zahraničí

 
Ministr zahraničí Jan Kohout uvedl v nedělních Otázkách Václava Moravce, že nasazení sarinu v Sýrii změnilo situaci, protože použití chemických zbraní je válečný zločin a zločin proti lidskosti. Proto by podle něj měla Rada bezpečnosti OSN přijít s rezolucí, protože zatím žádnou během dva a půl roku dlouhému konfliktu neschválila.
08.09.2013 14:10 |

podobné články

Osobnosti: Jan Kohout (182 článků)

Protikorupční útvar ukončil vyšetřování případu BORNEO

 
Policisté Útvaru odhalování korupce a finanční kriminality služby kriminální policie a vyšetřování (ÚOKFK), kteří jsou zařazeni v pracovním týmu "KOBRA", v těchto dnech ukončili vyšetřování případu s krycím názvem BORNEO, který se týkal krácení daní při obchodování s pohonnými hmotami. Zároveň státnímu zástupci Vrchního státního zastupitelství v Praze navrhli obžalovat deset osob pro zločin zkrácení daně, poplatku a podobné povinné platby, zločin legalizace výnosů z trestné činnosti a zločin poškozování věřitele.
01.06.2015 10:31 |

podobné články

Zika napadá těhotné. „Potrat je zločin, antikoncepce menší zlo,“ radí papež

 
Interrupce je „zločin“ a antikoncepce může být výjimečně považována za menší zlo, prohlásil papež František, když v letadle při návratu z Mexika odpovídal na dotaz, jakými prostředky lze bojovat proti šíření viru zika. „Potrat není menší zlo, je to zločin,“ řekl papež. Ale „vyhnout se těhotenství není absolutní zlo“, dodal v narážce na antikoncepci.
19.02.2016 07:10 |

podobné články

Sci-fi jako realita. Motorola chystá systém, který bude předpovídat zločin

 
Odehrál se zločin a pachatel začne utíkat. Jenže policie ví, jakým směrem bude prchat ještě před tím, než se k tomu rozhodne on sám. Takový systém si nechala patentovat technologická firma Motorola. Novinka má ambice předpovídat zločin a chování zločinců stejně jako ve známém sci-fi snímku Minority Report s Tomem Cruisem.
12.02.2017 20:20 |

podobné články

Osobnosti: Tom Cruise (865 článků)

Brexit může být počátek konce Evropy! Slepá Baba Vanga ho předpověděla na rok 2016

 
Velká Británie se rozhodla opustit Evropskou unii a Evropané šílí. Hodnota libry padá, dochází k politickým konfliktům a chaos se pomalu stupňuje. Píše se rok 2016, o němž nevidomá vědma Bulharka Baba Vanga předpověděla, že bude začátkem konce Evropy. Odstartoval všechno brexit?
27.06.2016 20:55 |

podobné články

Úplně zlitý Michal David! To jste ještě neviděli

 
Pohled, který se nenaskytne jen tak někomu. Hitmaker Michal David (54) se zlil jako motyka. Naštěstí pro něj jen čistou vodou. Vzal kýbl a polil se od hlavy až k patě. Za takový úkon by z fleku mohl získat titul Mistr Mokré tričko…
05.08.2014 15:25 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1217 článků)

„Jaderná baba“ Drábová vzdoruje vnitru. Na kraj chce i přes námitky od Chovance

 
Dana Drábová (55) si díky dlouholetému šéfování Státnímu úřadu pro jadernou bezpečnost vysloužila přezdívku „Jaderná baba“. V krajských volbách v dresu Starostů a nezávislých nasbírala téměř 12 tisíc hlasů a přeskočila z druhého místa i lídra kandidátky. Tvrdí, že úspěch ve volbách je krásnou náplastí na ego, ale chce být jen řadovou zastupitelskou. A to i přes námitku resortu vnitra Milana Chovance (ČSSD), podle kterého budou moci zůstat krajskými zastupiteli jen řadoví státní zaměstnanci.
12.10.2016 19:50 |

podobné články

Osobnosti: Dana Drábová (109 článků) , Dan Milano (31 článků)

Motyka, kladivo, zástěra, flanelka: Takhle vypadají sourozenci Gondíkovi na Primě

 
Na Nově Adéla a Dalibor Gondíkovi léta uváděli Rady ptáka Loskutáka, a když se k nám donesly zvěsti, že končí, nechtělo se tomu věřit. Informace se však ukázala jako pravdivá, Prima ji už před nějakým časem potvrdila. Právě na tuto stanici sourozenci přešli. Jejich fanoušci ale nemusí smutnit, uvádět budou v podstatě úplně stejný pořad, jen s jiným názvem - Gondíci s.r.o.
20.02.2015 19:25 |

podobné články

Osobnosti: Dalibor Gondík (173 článků)

Bába po zkažené výšce: Nadávali všichni, jen jinak

 
Bába řekl trenérovi, že to "pokazil"
22.08.2009 09:40 |

podobné články

DALŠÍ PLACKA: Výškař Bába má z halového ME STŘÍBRO!

 
Výškař Jaroslav Bába je halovým vicemistrem Evropy. V Paříži přeskočil 234 centimetrů a prohrál jen s favorizovaným Ivanem Uchovem z Ruska.
05.03.2011 16:25 |

podobné články

Osobnosti: Jaroslav Bába (48 článků)

Bába byl blízko medaile, mezi výškaři skončil na ME čtvrtý

 
Výškař Jaroslav Bába vybojoval 4. místo na atletickém mistrovství Evropy v Curychu. Ve finále pokořil 230 centimetrů a nestačil jen na hlavní favority: zlatého Bogdana Bondarenka, stříbrného Andrije Procenka rovněž z Ukrajiny a ruského olympijského vítěze Ivana Uchova.
16.08.2014 09:10 |

podobné články

Osobnosti: Jaroslav Bába (48 článků)

Zdeněk Troška: Hillary? Stačí jedna šílená baba na naší polokouli. Jen aby Trump neskončil jako Kennedy. Ze Západu mám zprávy, které TV nemůže zveřejnit

 
ROZHOVOR „Je to naprostá nehoráznost, něco tak stupidního, že zůstává rozum stát. Nebo spíš další ukázka zhůvěřilé americké demokracie. To snad už z lidí dělají úplné blbce,“ říká k vojákům NATO v Polsku, kteří mají údajně sloužit jako odstrašující síla vůči Rusku, oblíbený režisér Zdeněk Troška. Pro ParlamentníListy.cz promluvil i o teroristických útocích, migrantech a zmínil, jak se v současné době žije jeho přátelům ve Francii a v Německu. Řekl také, že je rád, že volby v Americe vyhrál Trump, a ne Clintonová. „Stačí už jedna šílená baba na východní polokouli,“ vysvětluje Zdeněk Troška.
23.01.2017 05:40 |

podobné články

Osobnosti: Zdeněk Troška (397 článků)

Jako motyka! Opilá silikonová Barbie Courtney Stodden ukázala kalhotky i potlučený zadeček

 
Devatenáctiletá americká hvězdička "Courtney Stodden":http://www.extra.cz/tema/courtney-stodden, která se proslavila zejména svým silikonem upraveným zevnějškem a svazkem s o třicet pět let starším hercem Dougem Hutchisonem, zase řádila.
20.09.2013 12:25 |

podobné články

Osobnosti: Doug Hutchison (33 článků) , Courtney Stodden (123 článků)

Další entrée silikonové Courtney Stodden: Blond slavomanka oblékla mini a málem ukázala "kačenku"

 
Blonďatá americká hvězdička "Courtney Stodden":http://www.extra.cz/jako-motyka-opila-silikonova-barbie-courtney-stodden-ukazala-kalhotky-i-potluceny-zadecek (19), která se proslavila stejně jako mnohé české hvězdy ničím a vlastně vším, opět pobouřila veřejnost.
02.10.2013 22:25 |

podobné články

Osobnosti: Courtney Stodden (123 článků)