Článek

Recenze: Apokalypsy není nikdy dost, na tuhle si určitě počkejte!

 
Být teenagerem na jihoafrické střední není žádná legrace. Baxter Zevchenko by vám asi tvrdil opak – školu si užívá a žije životem zcela normálního teenagera. Tedy jen do chvíle, kdy se stane hlavním podezřelým v případu zmizení své přítelkyně. A do toho všeho ho ve snech straší až děsivě realistické obrazy krvavé války s obří kudlankou...
20.04.2016 17:45 |

podobné články

Podobné články

ZÁHADA ROZŘEŠENA! Jezdec APOKALYPSY z Káhiry je podvrh...

 
Videozáznam z egyptské Káhiry se "čtvrtým jezdcem apokalypsy“, který v uplynulých dnech prostřednictvím portálu YouTube obletěl svět, je jako stvořený pro ty, podle kterých se blíží konec světa a kteří věří v biblickou verzi apokalypsy.
08.02.2011 16:40 |

podobné články

Boháči se bojí Apokalypsy! Staví si bunkry

 
Strach z Apokalypsy, kterou na rok 2012 předvídá majský kalendář, nenechává lidi různých částí světa v klidu. Ti, kteří předpovědi věří, si například nechávají stavět soukromé bunkry, aby v nich mohli s rodinami přečkat to nejhorší.
04.03.2011 23:00 |

podobné články

První známka apokalypsy? V USA padala z nebe hejna černých ptáků

 
Podle některých interpretací starého mayského kalendáře by v roce 2012 měl skončit svět, jak ho známe. Je možné, že malé město v americkém Arkansasu již v prvních hodinách nového roku pocítilo první známky této apokalypsy? V průběhu noci tam totiž spadly z nebe desítky mrtvých ptáků.
02.01.2012 14:25 |

podobné články

Dítě apokalypsy aneb Zázemí cynického světa

 
Francouzská režisérka a prozaička Virginie Despentesová (1969) nabízí v románu Dítě apokalypsy téměř detektivní příběh. Ne nadarmo je jeho vypravěčem nijak úspěšná třicetiletá Lucie, která dostala v pařížské bezpečnostní agentuře za úkol sledovat Valentinu, dospívající dceru úspěšného spisovatele Françoise Galtana.
30.05.2012 14:20 |

podobné články

Osobnosti: Valentina (62 článků)

Horská vesnička se chystá na konec světa, apokalypsy má být ušetřena

 
Jihofrancouzskou vesnici Bugarach poblíž Pyrenejí donedávna nikdo neznal. Když ale stoupenci apokalypsy oznámili, že se sem uchýlí, protože bude místo ušetřeno ničivého konce, vše se změnilo. Hojně ho navštěvují turisté a zvědavci. Lokalita tak čelí tlaku nejrůznějších podivných nápadů. Dá se tak očekávat, že bude ve vísce v inkriminované datum, tedy 21.12.2012, tak trochu těsno. Informovala o tom agentura AFP.
01.08.2012 15:50 |

podobné články

Ďábelský požár jako z apokalypsy: Desetimetrové plameny zničily letiště v Africe!

 
Výjev jako z apokalypsy! Plameny šlehají do výšky desítek metrů a několikakilometrový dým se vznáší nad keňským letištěm v Nairobi jako smrt. Je až k nevíře, že děsivý požár se obešel bez obětí.
07.08.2013 10:55 |

podobné články

Paroubek: Bakala, Pokorný plus Honzejk znepokojeni

 
Ve včerejším redakčním komentáři Hospodářských novin píše redaktor Honzejk v souvislosti se mnou coby o příživníkovi apokalypsy (je jim míněno apokalypsy ČSSD). Je to zvlášť roztomilé v deníku, který stále ještě patří naprosto zprofanovanému miliardáři, který dělal vše proto, aby mnou vedená ČSSD ve sněmovních volbách v roce 2010 vyhrála co nejméně.
06.12.2016 13:40 |

podobné články

Rakovina: Chcete léčit? Počkejte si, až někdo zemře!

 
Máte rakovinu? Litujeme, léčba se odkládá, přijďte příští rok! Anebo si počkejte, až někdo umře, zapíšeme vás do pořadníku. Tohle prý slyšeli lidé v některých nemocnicích s tím, že na nové pacienty nejsou peníze a pojišťovny přivřely kohouty. Lékaři, ministerstvo i zdravotní pojišťovny se však dušují, že jsou to jen fámy...
10.11.2010 10:40 |

podobné články

Jak odstranit chloupky na tváři?

 
Jak odstranit chloupky na tváři? Jestliže řešíte tuhle otázku a trápíte se pro rostoucí ochlupení v obličeji, pak jste tu správně. V dnešním článku vám poradíme, jak se chloupků zbavit. Ochlupení v obličeji není výsadou pouze mužů. I celá řada žen se trápí pro jemné i výraznější chloupky na tváři a je logické, že se snaží přijít na způsoby, jak se těchto chloupků zbavit. Jak odstranit chloupky na tváři? Společnost klade na úpravu žen a dívek poměrně vysoké nároky. Na rozdíl od mužů u nich neodpouští ochlupení a pohled na ženu s chlupatým podpažím nebo nohama je pro ně tabu. Dříve to bylo jinak, dnes bohužel musíme brát to, co je. Společně se v dnešním článku podíváme na metody, jak odstranit chloupky na tváři. Určitě si mezi našimi tipy vyberete ten nejpohodlnější. Bolestivě, ale účinně Prvním ze způsobů, kterým můžete ze svého obličeje chloupky poměrně účinně odstranit, je epilátor. Určitě tohohle šikovného pomocníka znáte a možná si s jeho pomocí holíte nohy. Chloupky vytrhává i s kořínky, ale musíme vás upozornit na to, že je to hodně bolestivé. Jednoduše a nepříjemně Další metoda odstranění ochlupení na tváři je použití klasické pinzety. Tu má doma snad každá žena či dívka a není proto problém po ní sáhnout kdykoli, kdy to budete potřebovat. Nevýhodou je samozřejmě určitá bolest a fakt, že vám to zabere poměrně dost času. Chemicky a levně Na trhu jsou k dostání nejrůznější gely či krémy, které jsou založené na chemické bázi a jejich úkolem je rozpustit chloupky. Použití je jednoduché – přípravek nanesete na požadované místo, necháte chvilku působit a poté setřete. Je to jednoduché, levné a především to nebolí. Příspěvek Jak odstranit chloupky na tváři? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
16.02.2017 13:40 |

podobné články

Chcete opravdovou kalorickou bombu? Pak si počkejte na tuhle novinku: Chipsy obalené v mléčné čokoládě

 
Znáte to - je večer, vy sedíte u televize a najednou vás přepadne chuť na něco dobrého, ale nemůžete se rozhodnout, jestli si dáte sladkost, nebo zhřešíte se slanou dobrotou. Již brzy se ale možná nebudete muset rozmýšlet.
05.11.2013 23:05 |

podobné články

RECENZE: Hrůzy Apokalypsy jsou perspektivní

 
Malíř a grafik Josef Vyleťal (1940–1989), jehož dílo se vystavuje v galerii v Novém Městě nad Metují, patřil vždy k originálním tvůrcům, kteří své vnitřní běsy dokázali umělecky pojmout tak, že z nich vytvořili dílo zvláštní krásy. Výstava nazvaná Apokalypsa je uměleckým ztvárněním klasické trojjediné otázky – kdo jsme, odkud jdeme a kam směřujeme.
25.08.2015 12:26 |

podobné články

Takhle prý vypadal zrušený/nezrušený DOOM 4

 
To, co vidíte na obrázcích pod textem a v galerii, tak to jsou prý milí zlatí údajné ukázky ze zrušeného projektu Doom 4. Vlastně ne, počkejte, Bethesda Jimu Reillymu z GameInformeru sdělila, že Doom 4 není zrušen. Co to ksakru...Ať už je to ale jakkoli (třeba vývoj hry ani nikdy nezačal, tak nemohla být zrušena :), ony údajné screenshoty/rendery/artworky vůbec nevypadají...
29.02.2012 00:50 |

podobné články

Kam dali oči! Co na svých ex vidí, že se k ním pořád vrací?

 
Jsou zase spolu. Ne, počkejte, opět se rozešli! Tedy, vlastně, zase se k sobě vracejí, asi... I ve světě celebrit jsou nenapravitelné osobnosti, které zřejmě nikdy neslyšely o pravidlu několika vstupů do stejné řeky. Jen oni zřejmě vědí, co na svých osudových láskách vidí. Nikdo ostatní to totiž není schopen pochopit.
11.12.2013 14:55 |

podobné články

Jako čtyři jezdci apokalypsy: Která z těchto dam to se svým outfitem vážně nevychytala?

 
V televizní soutěži Muži proti ženám primárně nejde o to, aby byl soutěžící tím nejlépe oblečeným jedincem. Je ale fakt, že se jedná o značně sledovaný pořad, a tak určitě záleží na tom, co si soutěžící vezmou na sebe.
06.02.2015 12:20 |

podobné články

Wohnout: Nepíšeme o lásce a politice, v tuhle chvíli je to pro nás dost laciné

 
Skupina Wohnout vydala album Našim klientům. "Může se nám stát, že jednou k angažovaným textům dospějeme, ale v tuhle chvíli je to pro nás dost laciné. Politika i láska. Spousta věcí nás strašně štve, ale kdybychom o tom měli zpívat, tak jedině nějakou vtipnou formou," řekl v rozhovoru pro Právo Matěj Homola ze skupiny Wohnout.
17.08.2011 10:15 |

podobné články

Osobnosti: Matěj Homola (321 článků)

RECENZE: Nymfomanka: Trier spíše jako vypravěč než provokatér

 
Když před čtyřmi lety mluvil nejznámější dánský režisér Lars von Trier na canneském festivalu o šokujících scénách ve svém filmu Antikrist, s potutelným úsměvem slavného provokatéra slíbil: „Počkejte, až natočím Nymfomanku, to teprve něco uvidíte.“
27.12.2013 11:42 |

podobné články

Osobnosti: Lars von Trier (22 článků)

Usekané končetiny, krev všude kolem a zapáchající hniloba: Recenze Escape Dead Island!

 
Ostrov Banoi svými tropickými krásami přímo vyzývá k nádherné dovolené. Zeleň, moře, pláž a nádherný vánek. Jenže počkejte, ovzduší se změnilo. Jakoby tu něco zapáchalo. Bože, fuj, to je smrad. Ach ne, co je to za zvuky? Zachraň se, kdo můžeš, nemrtví útočí!
02.01.2015 07:06 |

podobné články

Recenze: Máte pečlivě vyleštěná okna? I kdyby ne, pozvěte Britt-Marii dál.

 
Představte si ji. A nebo ne, počkejte... Nechte ji, ať vás sama okouzlí. V reálném životě by musela být naprosto nesnesitelná. V knize Tady byla Britt-Marie si ji zamilujete.
03.05.2016 16:25 |

podobné články

Sedm znamení apokalypsy? Ne, jen nejšílenější mrakové formace

 
S přiblížením data 21. 12. 2012 hledají lidé čím dál tím více nejrůznější znamení, která by napovídala tomu, že bude tento den něčím výjimečným. Vybrali jsme sedm nejzajímavějších snímků mraků, které byste 21. prosince tohoto roku dost možná nechtěli vidět.
25.10.2012 22:35 |

podobné články