Článek

Recenze: Andílek na nervy prohlubuje dno českého filmu

 
Andílek na nervy navazuje na troškovské trendy a vykresluje všechny lidské vlastnosti jako nedůstojné terče posměchu. Představuje prototyp "špatného českého filmu".
21.06.2015 11:36 |

podobné články

Podobné články

RECENZE: Andílek na nervy. Z městského spratka milou venkovankou

 
Hlavní hrdinkou komedie režiséra Juraje Šajmoviče Andílek na nervy je čtrnáctiletá Viktorka, která si po smrti matky musí vybrat: buď jít do dětského domova, nebo na vesnici k otci, který o její existenci neměl dosud ani tušení.
23.06.2015 09:56 |

podobné články

Filmové premiéry: Andílek na nervy, Poutník - nejlepší příběh Paula Coelha, Temné kouty a další

 
Premiéru má česká romantická komedie Andílek na nervy s Pavlem Řezníčkem v roli otce dospívající dívky. Film Poutník – nejlepší příběh Paula Coelha vypráví o úžasné životní pouti Paula Coelha. Mysteriózní thriller Temné kouty je adaptací knižního bestselleru slavné spisovatelky Gillian Flynnové (Zmizelá). Milovníkům akčních filmů je určen snímek Sejmi prezidenta. Na internetu se odehrává horor Odebrat z přátel.
18.06.2015 07:10 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Řezníček (29 článků)

Recenze: Sezn@mka chce být český Sex ve městě. Místo toho prohlubuje dno českého filmu

 
Film Zity Marinovové netrpí jen příšerným scénářem a nesnesitelným vedením herců, ale i nedodržováním základních technických standardů obrazu a zvuku.
30.07.2016 08:00 |

podobné články

Miranda Kerrová: Sexy spodní prádlo z cest sbírám jako suvenýry

 
Australská modelka Miranda Kerrová byla dlouhá léta známá coby andílek Victoria's Secret. Spodní prádlo tak bylo její uniformou a modelka mu zůstala věrná i po odchodu od luxusní značky. Kerrová prozradila, že si ze svých zahraničních cest nejradši vozí právě prádlo. Další články k tématu: Bývalý andílek Kerrová provokuje, připomíná pornohvězdu Cicciolinu Kerrová už nebude andílek, u Victoria’s Secret prý skončila dobrovolně Nejkrásnější člověk roku 2012 je podle časopisu Who Miranda Kerrová Kerrová ukáže své přednosti v podprsence za dva a půl milionu dolarů
02.10.2013 13:10 |

podobné články

Osobnosti: Miranda Kerr (322 článků)

Klaus: Ústavní soud záměrně prohlubuje krizi, jeho pravomoci se musí změnit

 
Podle prezidenta Václava Klause Ústavní soud, který vyhověl stížnosti poslance Miloše Melčáka na ústavní zákon o jednorázovém zkrácení volebního období Sněmovny, svým rozhodnutím vědomě a záměrně prohlubuje politickou krizi v zemi. Klaus řekl, že bude nutno přijmout novou ústavní definici pravomocí ÚS. Šéf ČSSD Jiří Paroubek bere rozhodnutí ÚS na vědomí, ale podotýká, že odporuje Ústavě. Předseda ODS Mirek Topolánek řekl, že verdikt ÚS respektuje.
10.09.2009 16:55 |

podobné články

Osobnosti: Václav Klaus (8472 článků) , Jiří Paroubek (3167 článků) , Mirek Topolánek (1782 článků) , Miloš Melčák (55 článků)

Potravinová nesoběstačnost Česka se prohlubuje

 
Potravinová nesoběstačnost ČR se stále prohlubuje, a to zejména u masa, ovoce a zeleniny. 
19.11.2013 14:26 |

podobné články

Ital v kuchyni Ridi: Manželská krize se prohlubuje! Má už u moře jinou?

 
Potkat kuchaře Emanuela Ridiho (40) v Česku je stále vzácnější. Jeho žena (38) je tu skoro pořád sama se synem Giacomem (8). Manželská krize, která pár trápí už poměrně dlouho, se zjevně prohlubuje…
31.10.2014 12:05 |

podobné články

Herčíková na premiéře: Vyvenčila manžela, psa a dva outfity!

 
Herečka Kateřina Herčíková (40) si po dlouhé době vyrazila s manželem Janem Herčíkem do společnosti. A i když šli do kina na premiéru filmu Andílek na nervy, tak s sebou vzali svého psíka, který po celou dobu filmu seděl s nimi v sále.
17.06.2015 18:40 |

podobné články

Krvavá rvačka přímo na tréninku: Fotbalista Anderson ztratil nervy a zbil spoluhráče!

 
Neunesl nervy na tréninku a odnesl to jeho spoluhráč. Ač by tým měl být kompaktní, tak po tomhle nejspíše nebude. Anderson (28) ztratil nervy a po komentáři jeho spoluhráče na jeho adresu mu dal pěstní odpověď!
18.10.2016 21:30 |

podobné články

Bývalý senátor Vízek: Ukrajinu dostali na dno vlastní prezidenti a jejich kamarily, ne Rusko. Teď se musíme Zemana zastat a podpořit ho

 
ROZHOVOR „Černobílý pohled na události a na lidi nikdy nevede k pravdě, má daleko ke spravedlnosti a jen jitří city, násobí křivdy, prohlubuje příkopy, znemožňuje dohody, oddaluje řešení. Toto se Evropě a Americe na Ukrajině žel podařilo měrou vrchovatou. Války se dají vyhrát, ale těžší je vyhrát mír. A to se současným mocným nedaří. A Rusko porazit silou? Od Moskvy odtáhli už Napoleon a Hitler, na třetího bychom neměli být zvědaví,“ sdělil v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz bývalý senátor František Vízek. Podpořil v něm cestu prezidenta Zemana do Moskvy, kriticky se vyjádřil k mentorování amerického velvyslance a vyjádřil naději v budoucnost Evropské unie.
09.04.2015 04:51 |

podobné články

Majitelé České Miss nahnali adeptky na castingu polonahé do metra! Kdo už zavolá do Bohnic?

 
O upadající slávě České Miss jste si už přečetli mnohé. Nicméně by vás ani ve snu nenapadlo, že dno této soutěže se každým dnem prohlubuje.
13.01.2017 15:05 |

podobné články

Jsou tohle finalistky České Miss, nebo jen KONKURZ na KVALITNÍ ESCORT? Tady pořadatelé něco hodně nevychytali!

 
Soutěž krásy Česká Miss opět prohlubuje naprosté dno. Tentokrát se podařilo pořadatelům udělat z finalistek solidní escort společnice. Kdy Čerešňáková a Ditmar konečně pochopí, že tohle naprosto nezvládají?
22.02.2017 21:05 |

podobné články

RECENZE: Glenn Closeová i Flea z „Red hotů“ v hudebním dramatu

 
Americký film Low Down (Až na dno) Jeffa Preisse líčí ve zpomaleném posmutnělém rytmu život nadaného jazzmana, jehož cestu na dno sledujeme z pohledu malé dcery. Jednu z menších rolí si zahrál baskytarista Red Hot Chili Peppers, který si říká Flea.
06.07.2014 09:00 |

podobné články

Sandra Bullock slibuje svou nahotu ve filmech!

 
Herečku Sandru Bullock (44) natolik ohromil úspěch nového filmu Návrh (Proposal), ve kterém se svlékla, že herečka slíbila, že odteď se bude objevovat nahá v každém dalším filmu! „Jestli bude pokladna jako teď, tak se v každém filmu svléknu! I když mi bude 70, všechno na mě bude viset a budu se objevovat jen náhodně ve filmu,“ řekla pro TV show GMTV. Film, ve kterém hrají taky Betty White a Ryan Reynolds, vydělal odhadem 34 milionů dolarů během tří dnů, kdy se dostal do kin. „Jen do toho! Přestavte si mě představit v 70-ti letech, jak se procházím nahá ve filmu? Zac Efron! Zac Efron dělá obrovský film a tam jsem já, v pozadí běžím nahá. Pořád tam a zpět, dokud si někdo nevšimne. Je vyprodáno a všichni mě chtějí v tom filmu vidět!“ říká Sandra Bullock. Herečka pak pokračuje a říká, že klíč k úspěchu vydělávajícího filmu není ve filmových zamlžených scénách o sexu, ale o tom být nahý a legrační. „Když jste bez oblečení a zkoušíte být sexy, nikdy nevyděláte tolik, jako když jste nazí a legrační,“ říká herečka. „A všimli jste si jak Will Ferrell svléká v každém filmu své kalhoty? Já to odteď budu dělat taky. Akční filmy – všude nahá.“
15.07.2009 08:40 |

podobné články

Osobnosti: Sandra Bullock (263 článků) , Ryan Reynolds (156 článků) , Zac Efron (146 článků) , Will Ferrell (30 článků) , Betty White (3 články)

Tom Cruise natočí Mission Impossible 4

 
Třikrát a dost herci Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Mission Impossible . Sám se počtvrté zhostí role neohroženého Ethana Hunta. Do kin by měl snímek vstoupit v květnu 2011 a na produkci se bude podílet také J. J. Abrams .
12.02.2010 18:30 |

podobné články

Osobnosti: Tom Cruise (852 článků)

Moderátor ČT ztratil nervy. Hosté kritizovali muslimy. Petr Žantovský také odhaluje podivný výzkum svobody médií

 
TÝDEN V MÉDIÍCH Na vystoupení senátora Františka Bublana v České televizi ilustruje mediální analytik Petr Žantovský přezíravost mocenských elit, která prohlubuje propast mezi vrchností a lidem a je pravým spouštěčem radikálních nálad. Poukazuje také na to, odkud organizace Reportéři bez hranic čerpala podklady pro zprávu, že česká média nejsou dostatečně svobodná. Bez komentáře nenechává ani naprosto flagrantní příklad demagogie v podání moderátora České televize.
23.04.2016 14:35 |

podobné články

Osobnosti: František Bublan (175 článků)

Andílek uletěl po 13 letech: Heidi Klum končí u Victoria´s Secret!

 
Říkalo se jí »hlavní andílek«. Třináct let patřila německá topmodelka Heidi Klum (37) mezi přední tváře, nebo spíše těla, nejznámějšího výrobce spodního prádla na světě Victoria´s Secret. Neobešla se bez ní žádná přehlídka. Teď ohlásila odchod...
02.10.2010 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Heidi Klum (509 článků)

Podívejte se na krásnou dcerku moderátora Vlasty Korce: Je to blonďatý andílek

 
Dcerce moderátora Vlasty Korce už je dva a půl roku a vypadá jako blonďatý andílek. "Stejně ale všichni říkají, že je podobná Vlastovi. I když mně se zdá, že je i po mně," míní moderátorova manželka Magdaléna, po níž dostala holčička jméno.
25.07.2011 09:30 |

podobné články

To je andílek: Moderátorka Kristina Kloubková se pochlubila svou téměř tříměsíční dcerou

 
Moderátorka nováckých Televizních novin Kristina Kloubková nás nechala nakouknout do svého soukromí a konečně se pochlubila svou dnes již tříměsíční dcerkou Jasmínkou, kterou má se svým partnerem Karlem Moravcem. Koukněte, jaký je to andílek.
07.09.2012 14:05 |

podobné články

Osobnosti: Kristina Kloubková (419 článků)