Článek

Recenze: Ach Romeo, pročpak jsi Romeo? To Julii na Vinohradech nezajímá. Místo lásky řeší rodiče

 
Divadlo na Vinohradech uvedlo před Vánoci premiéru inscenace Romeo a Julie, hru nastudoval režisér Juraj Deák.
21.12.2015 10:35 |

podobné články

Osobnosti: Juraj Deák (2 články)
Podobné články

Olympionik Tom Daley si vzal snoubence při obřadu jako z Romea a Julie

 
Britský olympionik Tom Daley (22) o víkendu vstoupil do manželství s kalifornským scenáristou Lancem Blackem (42). Obřad si připravili vskutku romantický, skokan do vody totiž při obřadu zpíval a volal Lance replikou: „Ach Romeo, Romeo! Proč jsi Romeo?“
28.03.2013 11:05 |

podobné články

Osobnosti: Martin Maxa (159 článků)

Romeo, ach Romeo: Mladý Beckham válí před kamerou a stává se z něj hvězda!

 
Jeho rodiče jsou světoznámými hvězdami a vypadá to, že i jeho čeká zářná kariéra. I když je mu teprve dvanáct let, válí mladý Romeo Beckham před kamerou jako profesionál. Geny celebrit prostě nezapře.
04.11.2014 09:45 |

podobné články

Osobnosti: Romeo Beckham (20 článků)

Poslední pohled mezi nohy tanečnice: Ve StarDance skončil Romeo Ruppert!

 
Ach Romeo, Romeo! Ve StarDance v sobotu večer dotančil zpěvák Matěj Ruppert - a obsadil konečné čtvrté místo. Nepomohl ani vášnivý tanec s partnerkou Alicí, které se v jednu chvíli při "psích kusech" na parketu díval i mezi nohy. Skončil těsně pod stupni vítězů, na kterých stanou Imrich Bugár, Taťána Kuchařová a Anna Polívková.
07.12.2013 22:20 |

podobné články

Osobnosti: Taťána Kuchařová (910 článků) , Anna Polívková (176 článků) , Imrich Bugár (50 článků)

Tom Daley si vzal snoubence během obřadu připomínajícím výjev z Romea a Julie

 
Britský olympionik Tom Daley ve svých dvaadvaceti letech vstoupil do manželství s kalifornským scenáristou Lancem Blackem. Obřad si připravili až kýčovitě romantický a připomínající výjev z Shakespearova Romea a Julie. Skokan do vody totiž před uzavřením sňatku zpíval přítomným svatebčanům a volal Lance replikou: „Romeo, Romeo, proč jsi Romeo?“
11.05.2017 10:30 |

podobné články

Osobnosti: Tom Daley (28 článků) , Tom Daley (17 článků)

Mohamed Ali: Rytmusi, jsi blbá nula a táhni zpátky za hranice, kam patříš

 
Rapper Jakub Mohamed Ali (38) se opět zhusta pustil do slovenského exportu, rappera Rytmuse. ,,Oh, jak jsi velký, oh, jak jsi silný, oh, jak jsi krásný, oh, jak jsi pilný," strefuje se do Vrbovského (34) a kromě toho, že tím dává najevo, co si o Páťovi myslí, zároveň ukazuje, že mu boj s konkurenčním rapperem dokonce stojí za natočení celého nového klipu!
27.04.2011 17:50 |

podobné články

Osobnosti: Ali Ali (165 článků)

Nic než pravda – Kolik podob může mít láska?

 
První květnový díl soutěže Nic než pravda je velice přiléhavě ve znamení těch nejrůznějších podob lásky – lásky manželské, lásky rodičovské, lásky první, lásky nenaplněné… Rozhodně ale nemůžeme citovat klasika, ve studiu totiž nepůjde vždy jen o „lásky čas“.
04.05.2009 13:25 |

podobné články

Dopisy pro Julii: Novodobý Shakespeare

 
Romeo a Julie je bez vyjímky jeden z největších milostných příběhů všech dob a filmaři ho také dokážou náležitě využít. Ve filmu Dopisy pro Julii se sice ani s jedním ze Shakespearových hrdinů nesetkáme, zato nás potěší mladá hrdinka v podání herečky Amandy Seyfried známé z filmu Mama Mia. Nyní stručně k ději, mladá Američanka najde v Itálii 50 let starý dopis týkající se nenaplněné lásky. No a jak už to v takových filmech bývá si snad každý domyslí sám. Pokud ale přeci jen tápete, zasvětíme vás do příběhu více.
07.07.2010 23:30 |

podobné články

Osobnosti: Amanda Seyfried (63 článků)

Romeo Beckham se potatil, je na žebříčku nejlépe oblékaných mužů

 
Osmiletý Romeo je ještě příliš malý, aby otci Davidu Beckhamovi šlapal na paty na fotbalovém hřišti, ale už se mu začíná podobat smyslem pro styl. Experti z listu GQ prohlašují, že Romeo Beckham je "celebritou budoucnosti" a umístili ho na 26. místo seznamu nejlépe oblékaných britských mužů.
05.01.2011 11:55 |

podobné články

Osobnosti: David Beckham (1004 článků) , Romeo Beckham (20 článků)

Romeo Beckham je celá máma Victoria!

 
Malý Romeo Beckham (9) jako by mamince Victorii Beckham (37) z oka vypadl. Mají stejné lícní kosti, úsměv a zuby. Navíc i hnědé oči a olivovou pleť. I když se Romeo objevil na hokejovém zápase s tátou, mámu v sobě nezapře.
04.04.2012 15:15 |

podobné články

Osobnosti: Victoria Beckham (765 článků) , Romeo Beckham (20 článků)

To bude lamač dívčích srdíček! Syn Davida a Victorie Beckhamových Romeo je už teď fešák

 
Prostřední ze tří synů manželů Beckhamových Romeo se v úterý objevil s maminkou Victorií  (38) na vlakové stanici Kings Cross St. Pancras, kam přijeli vlakem Eurostar z Paříže. Jako vždy elegantní Victoria nehnula brvou a na její tváři se opět neobjevil ani náznak úsměvu. Podobně kamennou tvář si však uchoval i desetiletý Romeo.
25.07.2012 11:10 |

podobné články

Osobnosti: Victoria (261 článků) , David Cross (1 článek)

Fiat odložil návrat značky Alfa Romeo na americký trh

 
Italský výrobce automobilů Fiat odložil návrat své luxusní sportovní značky Alfa Romeo na americký trh na jaro příštího roku. Oznámila to dnes firma. Doposud plánovala zahájení prodeje vozu Alfa Romeo 4C ve Spojených státech již v letošním roce. 
25.09.2013 09:10 |

podobné články

Poslední článek o Dominice Mesarošové!

 
VIDEO: Dominiko,  Jsi hloupá! Jsi tuctová! Jsi únavná! Jsi trapná! A dokud se alespoň v jednom z těchto bodů nezměníš, Blesk.cz ti dává STOP!
04.02.2011 05:05 |

podobné články

Osobnosti: Dominika Mesarošová (545 článků)

Proč má Mesarošová na Blesk.cz STOP?

 
VIDEO: Dominiko,  Jsi hloupá! Jsi tuctová! Jsi únavná! Jsi trapná! A dokud se alespoň v jednom z těchto bodů nezměníš, Blesk.cz ti dává STOP!
04.02.2011 07:20 |

podobné články

Osobnosti: Dominika Mesarošová (545 článků)

Nedělní vtípek s Lilianou

 
Manžel povídá manželce... „Ve všech těžkých chvílích jsi byla se mnou. Když mě vyhodili z práce, byla jsi mi oporou. Když jsem začal podnikat a zkrachoval jsem, byla jsi u toho. Když mě postřelili, stála jsi mi po boku."
15.05.2011 06:05 |

podobné články

Jsi krásná a sexy? Chceme právě tebe! Redakce eXtra.cz hledá nejkrásnější redaktorku v Česku!

 
Jsi mladá, jsi učenlivá, jsi sexy a máš chuť makat v redakci eXtra.cz? Možná hledáme právě tebe! Pokud si myslíš, že na to máš, tak čti dál.
14.07.2016 21:00 |

podobné články

Recenze: Tragédie Romeo a Julie končí na Hradě happy endem

 
Recenze divadelního představení Romeo a Julie, kterým odstartovaly Letní shakespearovské slavnosti na Pražském hradě.
29.06.2015 15:45 |

podobné články

11 nejhezčích květnových výroků o lásce

 
A je tu květen – měsíc, který je především o lásce. Zvláště dnes, na prvního máje, chodí zamilované dvojice pod rozkvetlý strom, aby se zde políbili. Možná i vy prožíváte velkou lásku a na první květnový den tak chystáte něco více, nežli jen romantickou procházku. Proč tedy své lásce neudělat radost a nenapsat jí milou smsku nebo vzkaz na ledničku? Pokud nemáte inspiraci, čtěte dál. Našli jsme pro vás 11 výroků o lásce, kterými se můžete inspirovat! Výroky o lásce, aneb udělejte své polovičce radost! Miluju tě a nemusí být Prvního máje, abychom se spolu vydali do ráje, pro mě je to totiž každá vteřina, která s tebou končí a další začíná. Láskou k tobě planu, snad jednou se stanu tím, co po tvém boku nejkrásnější den roku – První máj – bude stát a tvou něhou se hřát. Krásný První máj od někoho, kdo tě miluje. Je první máj, ten lásky čas, slyším teď svého srdce hlas a píši přání své princezně, ať se má dneska líbezně. Byl pozdní večer – první máj, večerní máj – byl lásky čas. Hrdliččin zval ku lásce hlas, kde borový zaváněl háj. O lásce šeptal tichý mech, kvetoucí strom lhal lásky žel, svou lásku slavík růži pěl, růžinu jevil vonný vzdech. Jezero hladké v křovích stinných, zvučelo temně tajný bol, břeh objímal kol a kol, a slunce jasná světů jiných bloudila blankytnými pásky planoucí tam, co slzy lásky. Jsem moc ráda, že tě mám, přání z lásky posílám, užívej si První máj, ať svět je pro tebe ráj. První máj se dneska slaví, tak ať tě to se mnou baví, já si neumím představit hezčí den, být s tebou je prostě sen. Ať na Prvního máje vaše láska zraje, nic ten plamen neuhasí, naopak, ať ho pěkné počasí pořádně rozdmýchá a koření přimíchá.... Čtěte více Příspěvek 11 nejhezčích květnových výroků o lásce pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
05.05.2017 17:55 |

podobné články

Trailer: Dopisy pro Julii

 
Dopisy pro Julii jsou dojemnou a zároveň hravou love-story, vyprávěním o jiskřivé mladé lásce, ale také o vzkříšení lásky zdánlivě dávno ztracené. Když mladá Američanka Sophie (Amanda Seyfriedová, známá z muzikálového hitu Mamma Mia!), přicestuje do italské Verony, setkává se tu se skupinou dobrovolníků. Jejich prací je odpovídat na dopisy, které toužící ženy vkládají do mezer ve zdech starobylého domu, jenž byl podle pověstí svědkem vášnivé a tragické lásky Romea a Julie. Právě tady Sophie objeví dopis napsaný před padesáti lety! A tento okamžik změní život nejen Sophii, ale i mnoha dalším lidem.
08.07.2010 16:15 |

podobné články

Osobnosti: Amanda Seyfried (63 článků)

Romeo a Julie mezi filmem a muzikálem

 
Praha má dalšího Romea a Julii. Po zářijové premiéře muzikálu Gérarda Presgurvica ve Foru Karlín uvedlo Shakespearovu tragédii Divadlo na Vinohradech. A obě inscenace k sobě nemají zas až tak daleko.
13.12.2015 12:50 |

podobné články