Článek

První recenze bondovky Spectre: Craig je jako 007 úžasný, vyrovná se i Connerymu

 
Zahraniční ohlasy na bondovku Spectre v hlavní roli s Danielem Craigem jsou veskrze pozitivní. Recenzenti chválí Craigův výkon, kterým se vyrovnává Seanu Connerymu, jenž Bonda v 60. letech ztvárnil. Vyzdvihována je také první hodina filmu, kde je patrná Mendesova režijní bravura. Negativní recenze filmu vyčítají přílišné zaměření na lokace a odsun dialogů až na druhou kolej. Spectre má podle recenzentů očekávatelné zvraty a je na něm patrné přepisování scénáře.
23.10.2015 16:40 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (295 článků)
Podobné články

James Bond po padesáti letech: ze Seana Conneryho je stařík v penzi

 
Představitel legendárního Jamese Bonda Sean Connery vyrazil v New Yorku na procházku a jen málokdo by ho v penzistovi s kloboučkem poznal. Jednaosmdesátiletý herec ve filmu o agentovi 007 zazářil před padesáti lety a svůj poslední film natočil v roce 2003. Další články k tématu: Skotové v estonském Tallinnu odhalili bustu Connerymu. Seanu Connerymu Tajný obraz odhalil nahého herce Seana Conneryho, pózoval v tangách Sean Connery: James Bond s příčeskem Sean Connery uspořádal přehlídku kiltů, sám přišel v kalhotách Conneryho proslavil Bond, herec chtěl ale nechat agenta 007 zabít
29.06.2012 14:50 |

podobné články

Osobnosti: Sean Connery (66 článků) , James Bond (526 článků)

Daniel Craig je naštvaný na Jamese Bonda, nemůže se pořádně opít

 
Čtyřiačtyřicetiletý herec Daniel Craig si postěžoval, jak těžké je být slavný. Nejvíc ho štve, že se už nemůže opíjet v baru. Normální život je podle něj dovolen už jen těm, kteří nejsou známí vůbec. Další články k tématu: Agent 007 ve výslužbě Roger Moore: Daniel Craig je nejlepší Bond ANKETA: Connery, Craig, nebo Brosnan? Zvolte obálku Víkendu DNES Daniel „Blomkvist“ Craig: Jsou i jiné role než Bond Weiszová o manželství s Craigem: Pořád se ještě červenám Přísně tajné hlášení z akce: Byl jsem agentem 007 v Puppu
18.05.2011 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Bílá (2167 článků) , Roger Moore (29 článků) , Daniel Craig (295 článků) , Martin Dejdar (416 článků) , Jan Kraus (1008 článků) , Roger Moore (27 článků) , James Bond (526 článků) , Craig Moore (7 článků)

Další bondovky už dělat nebudu, oznámil tvůrce příběhů agenta 007 režisér Mendes

 
Britský filmař Sam Mendes, který režíroval poslední dvě bondovky Spectre a Skyfall, už další snímky s agentem 007 nenatočí. „Bylo to neuvěřitelné dobrodružství, užíval jsem si každou vteřinu. Ale myslím, že nastal čas pro někoho jiného,“ řekl Mendes britskému deníku The Guardian. Doufá prý, že režisér nové bondovky přijde podobně jako on „z nečekaného směru“.
29.05.2016 10:00 |

podobné články

Osobnosti: Sam Mendes (68 článků)

Daniel Craig a všechny jeho múzy ze Spectre: Jednapadesátiletá Bond girl je prý nejvíc sexy!

 
Povinnosti spojené se zviditelněním blížící se premiéry nové bondovky Spectre s pořadovým číslem 24 se rozjely na plné obrátky a hlavní protagonisté mají o program ještě na pár týdnů postaráno. Ve čtvrtek se filmový agent 007 Daniel Craig (47) sešel v Londýně i se všemi třemi ženami, které v posledním pokračování kultovní britské série s více než padesátiletou tradicí představují před kamerou objekty jeho touhy.
24.10.2015 10:00 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (295 článků)

Bond je zlatý důl! Craig už na roli agenta 007 vydělal přes 2 miliardy Kč!

 
A je to venku! V Londýně se včera poprvé promítala nová bondovka Spectre (v Česku si musíme ještě počkat do 5. listopadu), v níž se coby agent 007 už počtvrté představil Daniel Craig (47). A pro britského herce je tahle role hotovým zlatým dolem! Vždyť jen za Spectre zkasíruje 1,45 miliardy korun!
27.10.2015 05:05 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (295 článků)

Bond je zlatý důl! Craig už na roli agenta 007 vydělal přes 2 miliardy Kč!

 
A je to venku! V Londýně se včera poprvé promítala nová bondovka Spectre (v Česku si musíme ještě počkat do 5. listopadu), v níž se coby agent 007 už počtvrté představil Daniel Craig (47). A pro britského herce je tahle role hotovým zlatým dolem! Vždyť jen za Spectre zkasíruje 1,45 miliardy korun!
30.10.2015 11:40 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (295 článků)

Daniel Craig: Míval jsem hlad, a tak jsem kradl jídlo

 
Představitel agenta s povolením zabíjet Daniel Craig dostává za roli Jamese Bonda miliony dolarů. V penězích se však dřív netopil. Byly dokonce doby, kdy neměl ani na jídlo. V rozhovoru pro časopis Rolling Stone přiznal, že jídlo kradl. Další články k tématu: Craig kývl na další dva Bondy. Aby ne, když filmu vydělal 1,5 miliardy Bond táhne i v aukcích, Craigovy plavky stály víc než milion korun Daniel Craig je naštvaný na Jamese Bonda, nemůže se pořádně opít Daniel „Blomkvist“ Craig: Jsou i jiné role než Bond Weiszová o manželství s Craigem: Pořád se ještě červenám Herec Daniel Craig řekl své ano kolegyni Rachel Weiszové
15.11.2012 17:11 |

podobné články

Osobnosti: Rachel Weisz (46 článků) , Daniel Craig (295 článků) , James Bond (526 článků)

Premiéra nové bondovky Spectre: Craig se muchloval s manželkou, vévodkyně Kate dorazila bez podprsenky

 
Světové premiéry bondovky Spectre se zúčastnila celá řada celebrit. Kdo na sebe strhával největší pozornost?
27.10.2015 13:21 |

podobné články

Poslední ukázka z bondovky Spectre před premiérou

 
Střelba sílí a celé domy se hroutí – je tu poslední ukázka z bondovky Spectre, kde opět uvidíme v hlavní roli 007 Daniela Craiga, pravděpodobně naposledy.
05.10.2015 14:30 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (295 článků)

Londýn zažil premiéru nové bondovky

 
Tisíce fanoušků se v pondělí večer v Británii vypravily na premiéru napjatě očekávané bondovky s pořadovým číslem 24, a to téměř tři roky poté, co se v kinech objevil dosud poslední díl kultovní filmové série o agentovi 007. V hlavní roli snímku Spectre je opět Daniel Craig, kterému jako jeho protivník tentokrát sekunduje Christopher Waltz.
26.10.2015 23:30 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (295 článků) , Christopher Craig (1 článek)

Daniel Craig se zranil při natáčení nové bondovky: Do nemocnice byl převezen helikoptérou

 
Natáčení bondovky Spectre se opět o několik dní zpozdilo. Hlavní hrdina Daniel Craig totiž musel na akutní operaci kolene. Šestačtyřicetiletého představitele Jamese Bonda převezla do nemocnice helikoptéra. A na lůžku setrvá ještě několik dní. Koleno si britský herec poškodil v rakouských Alpách při natáčení náročné akční scény.
06.04.2015 08:50 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (295 článků) , James Bond (526 článků)

Režisér bondovek už má agenta 007 plné zuby. Stejně jako Daniel Craig

 
Režisér Sam Mendes prohlásil, že končí s natáčením bondovek. Oznámil to také producentce Barbaře Broccoli, která ho pověřila vytvořením posledních dvou filmů Skyfall a Spectre. A tak jako nedávno přiznal Daniel Craig, že už se jako agent 007 znova neobjeví, potvrdil Mendes, že žádný další akční trhák s Bondem natáčet nebude.
01.06.2016 11:10 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (295 článků) , Sam Mendes (68 článků) , Barbara Broccoli (7 článků)

Daniel Craig končí jako Bond! Víme, co za tím je!

 
Herec Daniel Craig se prý už na plátna kin jako James Bond nevrátí. Minimálně ne po dobu, kdy bude natáčet nový americký televizní seriálu Purity. Právě účast v tomto projektu je podle britského deníku The Sun důvodem, proč britská hvězda přerušila spolupráci s producenty bondovek. Craig po skončení natáčení filmu Spectre přiznal, že má role agenta 007 plné zuby a nechce o ní hodně dlouho ani slyšet.
16.02.2016 13:05 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (295 článků) , James Bond (526 článků)

Končí Daniel Craig jako James Bond?

 
Herec Daniel Craig se prý už na plátna kin jako James Bond nevrátí. Minimálně ne po dobu, kdy bude natáčet nový americký televizní seriálu Purity. Právě účast v tomto projektu je podle britského deníku The Sun důvodem, proč britská hvězda přerušila spolupráci s producenty bondovek. Craig po skončení natáčení filmu Spectre přiznal, že má role agenta 007 plné zuby a nechce o ní hodně dlouho ani slyšet.
16.02.2016 14:00 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (295 článků) , James Bond (526 článků)

Vévodkyně Kate na premiéře bondovky zastínila i agenta 007: Přišla bez podprsenky!

 
V pondělí večer se konala premiéra filmu Spectre. Jedná se už o 24. film s agentem 007 Jamesem Bondem. Na rudém koberci se objevily hlavní hvězdy snímku, Daniel Craig alias James Bond a jeho Bond girls Monica Bellucci a Lea Seydoux. Ty ale do kapsy s přehledem strčila vévodkyně Kate, která přišla v doprovodu svého manžela prince Williama a prince Harryho.
27.10.2015 11:20 |

podobné články

Osobnosti: Monica Bellucci (86 článků) , Daniel Craig (295 článků) , James Bond (526 článků)

Daniel Craig se počtvrté objeví jako agent 007: Kdo mu udělá bond girl?!

 
Milovníci bondovek se mohou těšit na rok 2015. Tým režiséra Sama Mendese totiž v novém roce začne natáčet další akční snímek s agentem 007, jehož opět ztvární Daniel Craig. Šestačtyřicetiletý rodák z anglického Chesteru se objeví v roli Jamese Bonda počtvrté za sebou. Nejnovější film o nezničitelném agentovi ponese název Spectre.
10.12.2014 12:40 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (295 článků) , Sam Mendes (68 článků) , James Bond (526 článků)

Roger Moore: Měl jsem víc žen než James Bond, ale některé mě týraly

 
Roger Moore hrál agenta 007 sedmkrát a je to jeho nejznámější role. V soukromí byl ale ještě větší svůdník než filmová postava. James Bond měl dohromady 51 milenek, z nichž 16 zemřelo. Čtyřiaosmdesátiletý Moore jich měl prý daleko víc. První dvě manželky ho ale pěkně potrápily. Další články k tématu: Agent 007 ve výslužbě Roger Moore: Daniel Craig je nejlepší Bond Nové bondovky jsou zbytečně násilné, tvrdí exBond Roger Moore Roger Moore: Bond je pohádka se zbraněmi ExBond Moore vyhrál v bitvě o husí játra. Obchod je stahuje z prodeje Agent 007 přijel pomoci českým dětem Nekupujte husí a kachní paštiku, přesvědčuje Londýňany exBond Moore
17.09.2012 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Roger Moore (29 článků) , Daniel Craig (295 článků) , Roger Moore (27 článků) , James Bond (526 článků) , Craig Moore (7 článků)

Zahraje si Daniel Craig znovu agenta 007? Tvůrci o něj usilují!

 
Tvůrci filmů o agentovi Jejího veličenstva Jamesi Bondovi by si přáli, aby hlavní roli i v příštím snímku ztvárnil herec Daniel Craig. V rozhovoru poskytnutém rádiu BBC to uvedl producent Callum McDougall. Craig sám před časem řekl, že by si raději podřezal žíly, než aby znovu hrál agenta 007.
01.10.2016 08:20 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (295 článků)

Nové záběry z bondovky Spectre slibují akční nálož i ženy

 
Podívejte se na další ukázku z bondovky Spectre v hlavní roli s Danielem Craigem coby agentem Jamesem Bondem. Do českých kin film dorazí 6. listopadu.
12.06.2015 15:50 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (295 článků) , James Bond (526 článků)