Článek

Prima požádá o ohodnocení experty

 
Zpravodajství TV Prima je dlouhodobě založeno na principech nezávislé žurnalistiky, což mu vyneslo špičkovou pověst jak mezi novináři samotnými, tak i televizními diváky.
03.06.2016 19:15 |

podobné články

Podobné články

Z televize Prima bude od příštího roku Prima Family

 
Televizní stanice Prima se od 1. ledna příštího roku přejmenuje na Prima Family. V pondělí to uvedl Marek Winkler ze společnosti FTV Prima, která je držitelem vysílacích licencí pro kanály Prima Cool, Prima Love a Prima Family.
31.10.2011 18:20 |

podobné články

Prima uvede na jaře show Aréna národů a spustí videotéku Prima Play

 
Hlavním tahákem jarního vysílání televize Prima má být nová rodinná show Aréna národů. Prima ji uvede na kanálu Prima family od 11. února. Od března Prima uvede také zábavní pořad Česká 30 s Martinem Dejdarem a seznamovací reality show Hotel Paradise. V březnu Prima spustí novou videotéku Prima Play.
24.01.2012 16:40 |

podobné články

Osobnosti: Martin Dejdar (406 článků)

Prima novinka na síti: Spouštíme nový, ještě lepší portál Prima PLAY!

 
Weby z rodiny Prima ONLINE trhají rekordy a po letošní smršti novinek (Prima STYLE, Prima FRESH, Prima ŽENY) přichází další překvapení. Spouštíme od základu proměněné stránky videoarchivu Prima PLAY (prima-play.cz).
17.09.2013 20:30 |

podobné články

Beženci napadli v táboře experty včetně Čecha. Řecká policie prý přihlížela

 
Pořádné řecké drama se odehrálo v uprchlickém táboře Moria, kde měl rozlícený dav napadnout během nepokojů také experty z Evropské unie. Byl mezi nimi i jeden Čech, uvedlo nyní Právo, které na incident poukázalo. Tvrdí přitom, že řecká policie nezasáhla a nechala experty napospas migrantům. Pomohl prý až Frontex. Naštvalo to i českého ministra vnitra Milana Chovance (ČSSD).
15.05.2016 09:55 |

podobné články

Ministr kultury Daniel Herman požádá vládu o peníze na opravy muzeí

 
Ministr kultury Daniel Herman (KDU-ČSL) požádá ve středu vládu o zajištění peněz pro program péče o národní kulturní poklad. Ten financuje opravy či novostavby sídel velkých kulturních institucí. Čerpání peněz, kterých má být v programu k dispozici celkem deset miliard, má ale skluz. Za sedm let se utratilo jen 2,5 miliardy. Ministr požádá o financování programu na příští roky, aby mohly být naplánované práce hotové do konce roku 2018, řekla mluvčí MK Anna Ješátková. 
07.03.2014 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Herman (932 článků)

Dobeš plánuje dát učitelům některé odměny povinně

 
Spolu s ministrem práce Jaromírem Drábkem (TOP 09) připravuje nyní šéf školství Josef Dobeš (VV) platový model, který by učitelům zaručil povinné osobní ohodnocení. Podle ministerstva půjde vlastně o povinné nadtarifní ohodnocení, které zajistí, že se všem učitelům dorovnají platy do 20 tisíc hrubého.
01.09.2010 08:21 |

podobné články

Osobnosti: Jaromír Drábek (1070 článků)

Kvůli podezřelé zakázce nedostane hygienik Vít osobní ohodnocení

 
Hlavní hygienik Michael Vít nedostane příští tři měsíce osobní ohodnocení. Ministr zdravotnictví Leoš Heger (TOP 09) mu je vzal kvůli zakázkám na strategické poradenství, které Vít zadával manželovi své dobré známé Otakaru Vychodilovi. Bývalý poslanec ODS tak ročně dostával až miliony korun.
11.07.2011 13:10 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Heger (1258 článků)

Soudy mohou zvýšit odškodné za úraz bez ohledu na bodové ohodnocení lékaře

 
Lidé, kteří utrpěli zranění, mají možnost dosáhnout na vyšší odškodnění bez ohledu na to, jaké bodové ohodnocení pro ně stanovil lékař. Vyplývá to z rozhodnutí Nejvyššího soudu v případě ženy, která utrpěla úraz páteře a domohla se téměř desetinásobného odškodnění.
08.08.2012 16:15 |

podobné články

Za neúčast v teambuildingu nesmí zaměstnavatel odebrat osobní ohodnocení

 
Zaměstnavatel nemá právo snížit nebo odepřít zaměstnanci osobní ohodnocení jen za to, že se například nezúčastní teambuildingových aktivit. Rozhodl tak Nejvyšší soud v případě ženy, jíž zaměstnavatel sebral osobní příplatek poté, co odmítla v rámci teambuildingu spolu s kolegy stavět věž z kelímků a přemisťovat je pomocí zvláštního jeřábu z jednoho stolu na druhý.
23.04.2013 11:10 |

podobné články

Vysílání Primy o uprchlících není objektivní, tvrdí rada. Televize osloví své experty

 
Na sporné momenty ve zpravodajství televize Prima o uprchlících upozornila Rada pro rozhlasové a televizní vysílaní, které odhalila už na konci minulého roku. Na zahájení správního řízení to ale nestačilo, další analýzu bude mít letos v září. Uvedl to v úterý předseda rady Ivan Krejčí. Rada podle něho rozhodně nekonstatovala, že vysílání bylo objektivní a vyvážené, jak uvedla Prima ve svém stanovisku. Prima v reakci zmínila, že počká na výsledky další analýzy a zadá i vlastní šetření.
07.06.2016 17:50 |

podobné články

Osobnosti: Ivan Ivan (581 článků)

Prima částečně zpoplatní videotéku Prima Play, vybírat chce měsíční paušál 49 Kč

 
Videotéka Prima Play bude od podzimu částečně zpoplatněná. Televize Prima bude vybírat měsíční paušál 49 Kč od těch, kteří budou chtít vidět druhý zápasy fotbalové Ligy mistrů – hlavní se bude vysílat na nezpoplatněné Primě Cool – a „nevypípanou“ verzi dílů Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem. Placená sekce s těmito dvěma pořady ponese název Prima Play Premium.
02.08.2012 12:55 |

podobné články

Prima: Horečka (nejen) páteční noci. Zprávy FTV Prima měly „čtyřicítku“

 
Prima family má za sebou další úspěšný týden. A s blížícím se podzimem se dá říci, že dozrává jako víno. A není sama, podobně sladké plody vydává například i sledovanost Zpráv FTV Prima či sobotního Prima kina.
21.08.2012 18:45 |

podobné články

Televize Prima má vysílací licenci na dokumentární kanál Prima Zoom

 
Rada pro vysílání dnes udělila televizi Prima oprávnění vysílat v pozemních digitálních sítích kanál Prima Zoom. Podle údajů rady má jít o dokumentární tematický program, jehož součástí budou dokumentární filmy a seriály či magazíny. Vysílat má minimálně 15 hodin denně. Kdy odstartuje, Prima zatím oficiálně nesdělila.
31.10.2012 15:20 |

podobné články

Čtvrtý kanál FTV Prima se bude jmenovat Prima Zoom

 
Čtvrtý kanál FTV Prima se bude jmenovat Prima Zoom. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) společnosti udělila licenci k jeho provozování prostřednictvím pozemního digitálního vysílání a družice. Prima Zoom nabídne dokumenty, filmy, seriály či magazíny.
01.11.2012 08:30 |

podobné články

Skupina Prima v listopadu dosáhla nejlepších výsledků od jara 2013, Prima na maximu od ledna 2013

 
Listopad na Primě se nesl v duchu pokořování rekordů ve sledovanosti. Skupina Prima dosáhla v celodenním i primetime (17:30 – 23:30) podílu na sledovanosti nejlepšího výsledku od dubna 2013, za celý den 23,21 % v CS 15+ a v primetime 23,64 %. Dařilo se i hlavní stanici skupiny, TV Prima, která si v primetime připsala nejvyšší podíl na sledovanosti od ledna 2013, a to 16,33 % v 15+. A rekordní návštěvnosti se dočkalo i online portfolio skupiny Prima.
02.12.2014 19:31 |

podobné články

Prima nabídne filmovou stanici Prima Max a Prima Comedy Central

 
Televizní skupina Prima spustí vlastní pátý kanál Prima Max zaměřený převážně na filmy. V obchodní spolupráci s mediální skupinou Viacom od prosince rovněž nabídne lokální verzi stanice Comedy Central. Novinářům to oznámili zástupci televizní skupiny.
15.10.2015 16:41 |

podobné články

Experty potěšil výkon Německa, zlobí je ale otravné vuvuzely

 
První čtvrtina utkání na mistrovství světa v JAR české fotbalové experty příliš nepotěšila. Šampionát je podle nich dosud příliš svázaný taktikou a příjemných překvapení, jaké předvedli svojí hrou Němci, zatím moc nepřinesl. Průběh a divácký požitek navíc ničí hlučné vuvuzely, zklamáním je výkon Španělska i selhání Slováků.
17.06.2010 20:10 |

podobné články

Zeman na Hradě poradce mít nebude. Ale jen naoko. Chce "bezplatné experty"

 
Nastupující prezident Miloš Zeman bude na Pražském hradě úřadovat bez týmu poradců. Tedy alespoň navenek. Porady s experty mít bude, ale nebudou placení. Prozradil to v rozhovoru pro časopis Týden.
04.03.2013 12:25 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (17448 článků)

Sýrie prý okamžitě přijme experty OSN na chemické zbraně

 
Sýrie je připravena okamžitě přijmout experty OSN, kteří prověří, zda byly v Sýrii použity chemické zbraně. Oznámil to dnes náměstek syrského ministra zahraničí. Damašek už skupině jednou vstup zakázal.
09.05.2013 19:45 |

podobné články