Článek

Populismus, popletený žánr i nejlepší projev: Hodnocení „vánočního“ Zemana

 
Řadu bezprostředních reakcí politiků napříč spektrem vyvolal vánoční projev prezidenta Miloše Zemana. Nesly se jak v pozitivním, tak v negativním duchu. Podle šéfa hejtmanů Michala Haška (ČSSD) to byl jeden z nejlepších Zemanových projevů. Jeho nadšení nesdíleli ovšem ani ministr zemědělství Marian Jurečka (KDU-ČSL), ani europoslanec za TOP 09 Jiří Pospíšil.
26.12.2015 16:10 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Pospíšil (1717 článků) , Jiří Pospíšil (1717 článků) , Michal Hašek (2269 článků) , Miloš Zeman (17464 článků) , Marian Jurečka (553 článků)
Podobné články

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Co chystá Praha 3 na advent? Chybět nebude rozsvícení vánočního stromu, mše nebo rybí polévka

 
Praha 3 v pátek 25. listopadu rozsvítí v 16:30 vánoční strom a slavnostně také otevře vánoční trhy na náměstí Jiřího z Poděbrad. V městské části ale nebudou pouze trhy jedinou předvánoční akcí. V prosinci se budete moci podívat na betlém či si poslechnout mši v Betlémské kapli. Děti můžete zase vzít i na Čertovsky popletený Mikuláš.
26.11.2016 09:10 |

podobné články

5 věcí, které z žen dělají nejlepší partnerky

 
Snad každá z nás by se chtěla pyšnit titulem nejlepší partnerky. Co je proto ale nutné udělat, abychom si tohle označení zasloužili? Které věci z žen dělají ty nejlepší partnerky? Díky čemu se v očích mužů staví vysoko nad ostatní konkurentky? Na to se společně podíváme v dnešním článku! Jak dostát role nejlepší partnerky Každá žena by pro toho svého chtěla být tou nejlepší. Ono je to vcelku logické – pokud by to nejlepší měl muž doma, nemusel by to hledat jinde. Tím by odpadlo riziko možné nevěry a nám ženám by bylo okamžitě lépe na světě. V čem se tedy skrývá ono tajemství? Nevytahujte staré spory U žen je poměrně známo, že mají tendence při hádkách vytahovat staré spory. Jestliže se tedy chcete stát nejlepší partnerkou, nikdy se neuchylujte k tomu, abyste své polovičce vytýkali staré věci – především pak ty dávno vyřešené. Nevyčítejte mu kamarády Každý muž má kamarády, se kterými si prostě chce zajít na pivo nebo se s nimi podívat na důležitý fotbalový či hokejový zápas. Titulu nejlepší partnerky dosáhnete už jen tím, že mu tyto chvíle nebudete zakazovat nebo vyčítat. Když bude chtít váš drahý trávit čas s kamarády, využijte této příležitosti a sejděte se s kamarádkami. Vzájemná chvilka odloučení ničemu neuškodí. Staňte se mistrem kuchařem Že láska prochází žaludkem je dávno známý fakt. A věřte milé dámy, že muži na dobré jídlo moc dobře slyší. Na vařenou nudli ho tak s největší pravděpodobností neutáhnete, ale na takovou svíčkovou se šesti už byste mohla. A s přehledem! Buďte svolná k experimentům Muži velmi často chtějí experimentovat v sexu. Vymýšlí nové polohy nebo do intimních radovánek v naší nejrůznější pomůcky. Pokud je žena k těmto experimentům svolná, rázem tak v mužských očích získá na ceně. Samozřejmě se ale nemusíte do ničeho nutit, a pakliže vám něco opravdu bude... Čtěte více Příspěvek 5 věcí, které z žen dělají nejlepší partnerky pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.06.2017 18:25 |

podobné články

Slovák se ZABIL při výzdobě vánočního stromu

 
Přípravy na rozsvícení vánočního stromu s mikulášským překvapením, které pro děti každoročně pořádá obec Rakša u Turčianských Teplic na Slovensku, letos skončily tragédií. Při zdobení vánočního stromu spadl dobrovolný hasič z žebříku a zemřel, píše v pondělí deník Sme.
06.12.2010 20:35 |

podobné články

Je to tady! První ukázky nejoblíbenější české komedie - Vánočního Kameňáku!

 
Série lidových komedií má své páté pokračování. Přinášíme vám první ukázky z Vánočního Kameňáku, který má být podle tvůrců jiný než ostatní. František A. Brabec, režisér a kameraman Vánočního Kameňáku, přiznává, že ve filmu výrazně ubylo vulgarit a naopak přibylo adventní, potažmo vánoční atmosféry.
13.10.2015 10:11 |

podobné články

U Klause cítím měnový populismus, brání kroky ČNB viceguvernér

 
Centrální banka minulý týden zahájila devizové intervence s cílem oslabit korunu. Krok kritizovala řada ekonomů, podnikatelů, i politiků včetně prezidenta Miloše Zemana a jeho předchůdce Václava Klause. Podle viceguvernéra ČNB Mojmíra Hampla se jedná o měnový populismus.
15.11.2013 20:11 |

podobné články

Osobnosti: Václav Klaus (8616 článků) , Mojmír Hampl (39 článků) , Miloš Zeman (17464 článků)

Starší a mladší generace má rozdílné představy o ideálním prezidentovi, v hodnocení Zemana se rozcházejí

 
Mezigeneračně se liší nejen hodnocení současného prezidenta, ale i našich předchozích prezidentů či požadavky na výkon prezidentské funkce jako takové. Výzkum studentů Katedry mediálních a kulturálních studí a žurnalistiky FF UP ukázal, že postoje respondentů neurčovalo ani tak pohlaví, politická orientace či ekonomická situace, ale právě příslušnost k jiné věkové skupině. Největší disproporce v hodnocení mezi generacemi výzkum odhalil u osoby prvního přímo zvoleného prezidenta, Miloše Zemana.
05.10.2015 12:16 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (17464 článků)

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odbobné poroty stala Nejvstřícnější bankou za roku 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procentního bodu. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procentního bodu a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procentního bodu.
18.06.2014 16:40 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty stala Nejvstřícnější bankou za 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procent a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procent.
19.06.2014 09:40 |

podobné články

Bělobrádek (KDU-ČSL): Vysoké školy budou mít dost času se připravit na nový způsob hodnocení výzkumných organizací

 
Nové zásady hodnocení výzkumných organizací od roku 2017, které přinesou velké změny stávajícího systému, schválila vláda na svém zasedání ve středu 8. února. Metodiku hodnocení výzkumných organizací a hodnocení programů účelové podpory výzkumu, vývoje a inovací předložil místopředseda vlády Pavel Bělobrádek.
08.02.2017 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Bělobrádek (1365 článků)

Vaše Věc: Spokojenost se Sobotkovou vládou rapidně klesá

 
Centrum pro výzkum veřejného mínění se ve svém průzkumu zaměřilo na oblast hodnocení vlády B. Sobotky. Průzkum týkající se hodnocení vlády provádí CVVM pravidelně jednou za rok, a z toho letošního vyplývá, že si vláda B. Sobotky v hodnocení oproti loňskému roku pohoršila, a její hodnocení v očích občanů od zahájení činnosti této vlády stále klesá ve všech zkoumaných aspektech.
11.03.2017 19:15 |

podobné články

Youtuber Fatty Pillow vyzval fanoušky, aby špatně hodnotili restauraci, ve které se mu nelíbilo! Těm se podařilo změnit hodnocení za půl hodiny!

 
Notoricky známý a populární youtuber Fatty Pillow nedávno navštívil pražskou restauraci Podolka, která byla podle facebookového hodnocení 4,5 celkem populární. Jemu se v ní ovšem vůbec nelíbilo, a tak své fanoušky vyzval, aby záměrně dávali restauraci nízké hodnocení. Hodnocení se mu sice podařilo srazit, ale sám za tento počin nesklidil žádné ovace.
17.06.2017 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Fatty Pillow (8 článků)

Nejlepší hodnocení má ze stran a institucí ombudsman, nejhůře dopadly VV

 
Nejlepší hodnocení z politických stran a institucí má podle šetření CVVM ombudsman, následovaný prezidentem a ČSSD. Nejhůře si stojí ODS, Sněmovna a Věci veřejné (VV). Veřejný ochránce práv skončil s průměrnou známkou 2,41, zatímco VV měly při hodnocení užívaném ve škole průměr 4,18.
08.07.2013 17:10 |

podobné články

Bohatý textař Horáček nevolil Zemana. Ale tento jeho nápad ocenil...

 
Textař a úspěšný podnikatel Michal Horáček na svém Facebooku podpořil nově zvoleného prezidenta Miloše Zemana. Konkrétně jeho iniciativu na založení fondu, do něhož chce odvádět třicet procent prezidentské mzdy na úhradu státního dluhu. Někteří lidé označili takové jednání jako populismus. Horáček však toto hodnocení nechápe.
13.02.2013 08:25 |

podobné články

Osobnosti: Michal Horáček (539 článků) , Miloš Zeman (17464 článků)

Hugh Grant a Sarah J. Parkerová jako Morganovi v novém americkém filmu

 
Žánr romantických komedií si (tak jako ostatně každý žánr) žádá své: hvězdné nebo alespoň populární herecké obsazení na postech hlavních hrdinů, erotické jiskření mezi nimi, pokud možno co nejméně otřepanou zápletku a v ní naopak co nejvíc nadsázky a humoru. Vtipné dialogy jsou samozřejmě vřele vítány.
05.02.2010 10:05 |

podobné články

Osobnosti: Hugh Grant (135 článků)

Recenze: Driver: San Francisco inovuje žánr městských akcí

 
Městských akcí je na trhu stále více a více. Kombinace jízdy v automobilech společně s plněním misí, jako v populárním Grand Theft Autu, je pro hráče stále atraktivní. A byl to právě Driver, který s druhým dílem inovoval celý žánr, když přinesl pěší mise, kde hlavní postava mohla vystoupit z vozu ven. A je to opět série Driver, která přináší v tomto žánru dosud nevídaný prvek - přeskakování z vozu do vozu.
05.09.2011 00:20 |

podobné články

Geri Halliwell mění žánr: Z popové princezny bude folková zpěvačka

 
Zpěvačka Geri Halliwell, která se provdala a vystupuje pod novým příjmením Horner, se rozhodla změnit žánr. Popová hvězda totiž natočí folkové album. Mělo by vyjít už příští rok a členka zaniklé skupiny Spice Girls o něm hovoří jako o zralé formě svého pěveckého projevu.
21.10.2015 13:00 |

podobné články

Osobnosti: Geri Halliwell (104 článků)

Dwayne Dopsie představí louisianský žánr zydeco

 
Dwayne Dopsie and The Zydeco Hellraisers vystoupí 21. března v pražském Lucerna Music Baru. Dopsie je akordeonista z Louisiany, který se svou kapelou pokračuje v rodinné tradici hudebního stylu zydeco. Před pražským koncertem Právu tento tradiční hudební žánr amerického jihovýchodu představil.
23.02.2016 13:00 |

podobné články

Blob? Nejde o populismus ODS, vzkázali Nečas i Šťastný Bémovi

 
Primátor a bývalý pražský primátor Pavel Bém v pátečním rozhovoru pro HN zkritizoval obrat pražské ODS ve věci podpory stavby Kaplického blobu a označil ho za populismus. ParlamentníListy.cz zjišťovaly reakce Bémových kolegů z ODS.
09.10.2010 08:20 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Bém (812 článků) , Pavel Nečas (437 článků)