Článek

Podívejte se šunkám pod obal. Detaily a hodnocení z velkého testu Blesku

 
Šunka už dávno není jen vyuzená kýta. Na pultech najdete takové, z nichž vytéká voda a barvu jim dodává chemie. Dobrá zpráva POTRAVINOVÉHO SHERLOCKA zní: I ty levné mohou být kvalitnější. V testech jsme již v minulosti několikrát prokázali, že za kvalitu není nutné si připlatit. Šunky jsou toho dalším důkazem.
09.10.2015 05:15 |

podobné články

Podobné články

Wohnout interview: Půlka kapely obal desky nenávidí (I.)

 
"Sehnat srst na obal desky byl problém"  říkají s úsměvem Wohnout, když přijde řeč na kontroverzní obal jejich nového alba Laskonky a kremrole. Honza Homola a Jirka Zemánek se v první části rozhovoru rozpovídali i o tom, proč raději hrají střízliví, a přidali i důležitou radu začínajícím kapelám.
07.10.2014 18:25 |

podobné články

Osobnosti: Jan Homola (17 článků) , Jiří Zemánek (31 článků)

Leslie z Teorie velkého třesku: Že jsem lesba, jsem poznala s Leonardem

 
Osmatřicetiletá herečka Sara Gilbertová přiznala, že svou odlišnou sexuální orientaci si uvědomila, když randila s hereckým kolegou Johnnym Galeckim. Dohromady se dali v 90. letech při natáčení seriálu Roseanne a později si zahráli také v Teorii velkého třesku. Další články k tématu: Zpěvačka Linda Perry se zasnoubila s herečkou ze seriálu Roseanne Penny z Teorie velkého třesku vyměnila Supermana za tenistu Potvrzeno: Superman sbalil Penny z Teorie velkého třesku Věda v Big Bang Theory: Leonard balí Penny na holografický princip Teorie velkého třesku se vrací, Leonarda čeká citová maturita s Penny Profesor Proton se vrátí do Teorie velkého třesku. I s hereckou cenou
14.09.2013 13:05 |

podobné články

Osobnosti: Linda Perry (13 článků) , Roseanne Barr (29 článků) , Johnny Galecki (9 článků) , Sara Gilbert (10 článků) , Linda Perry (13 článků) , Linda Leonard (1 článek)

EDUin: Nenápadné změny v hodnocení ovlivnily počty neúspěšných v řádu tisíců

 
V hodnocení maturitního testu z češtiny došlo letos ke změnám, které umožnily maturantům získat u několika úloh větší počet bodů. Cermat tak uměle snížil počet neúspěšných žáků. Kdyby použil stejný model hodnocení jako loni, pak by podle propočtů a odhadů iniciativy Maturitní data – odtajněno bylo neúspěšných žáků v testu Český jazyk a literatura kolem 8 300 – namísto necelých 6 000, kteří propadli skutečně.
29.05.2017 14:05 |

podobné články

EDUin: Nenápadné změny v hodnocení ovlivnily počty neúspěšných v řádu tisíců

 
V hodnocení maturitního testu z češtiny došlo letos ke změnám, které umožnily maturantům získat u několika úloh větší počet bodů. Cermat tak uměle snížil počet neúspěšných žáků. Kdyby použil stejný model hodnocení jako loni, pak by podle propočtů a odhadů iniciativy Maturitní data – odtajněno bylo neúspěšných žáků v testu Český jazyk a literatura kolem 8 300 – namísto necelých 6 000, kteří propadli skutečně.
29.05.2017 14:10 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Všech 362 dopingových testů z MS v plavání bylo negativních

 
Všech 362 dopingových testů z červencového mistrovství světa v plaveckých sportech bylo negativních. Oznámila to mezinárodní federace FINA s tím, že bylo analyzováno 311 vzorků moči včetně 43 speciálních testů na EPO a provedeno 51 krevních testů.
22.08.2011 21:10 |

podobné články

Co platí na tmavé kruhy pod očima?

 
Tmavé kruhy pod očima zná snad každá žena. Většina z nás s nimi již měla tu čest a při pohledu do zrcadla se nám naskytl odraz tmavých fleků, kvůli kterým naše oči působily unavené a naše tvář zašlá. Kruhy pod očima vznikají propadem tkáně nacházející se pod vnitřním očním koutkem a mnohdy mohou zasahovat až do úrovně lícních kostí. Tmavé kruhy pod očima nevypadají vůbec dobře, někdy se k nim přidají ještě nevzhlednější váčky vznikající otoky v očním okolí. Jak proti těmto kruhům bojovat? Dá se jim nějak zabránit? A jak se jich zbavit, když nám budou hyzdit tvář? Jak na tmavé kruhy pod očima? Příčin, kvůli kterým vznikají tmavé kruhy pod očima, může být hned několik. Často je tato vada na kráse spojována s nezdravým životním stylem, především pak s nedostatkem spánku. I to je samozřejmě jeden z důvodů, za jejich vznikem ale může stát i stres nebo dědičné indispozice. Nás však dnes neznamená, proč kruhy pod očima vznikají. My se dnes společně zaměříme na to, jak se kruhů zbavit. Poradíme vám několik tipů, triků a fíglů, s jejichž pomocí můžete na tmavé kruhy pod očima vyzrát. Tak jdeme na to! První pomocí na kruhy pod očima je pořádně studený obklad. Měl by být tak studený, jak jen vaše citlivé oční okolí dokáže snést. Snažte se studený obklad přikládat pouze na okolí pod očima, nikoli přímo na oční víčka. Jedna z babských rad říká, že na tmavé kruhy pod očima skvěle fungují vychlazené sáčky čaje, nejlépe pak zeleného neb heřmánkového. Zkuste to, nemůžete nic ztratit. Prevencí proti vzniku kruhů pod očima je dostatek vody. Jak jistě víte, naše tělo je tvořeno vodou, proto je potřeba vodu neustále doplňovat. Kromě kruhů pod očima působí pozitivně i na další tělesné pochody. Vracíme se k radám našich babiček, které nedaly dopustit na... Čtěte více Příspěvek Co platí na tmavé kruhy pod očima? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.08.2017 20:15 |

podobné články

Kaley Cuoco z Teorie velkého třesku se na Silvestra vdala

 
Výročí svatby si budou herečka Kaley Cuoco a tenista Ryan Sweeting dobře pamatovat a bude ho s nimi slavit celý svět. Vzali se totiž poslední den roku. Další články k tématu: Kaley Cuoco z Teorie velkého třesku je zasnoubená, vezme si tenistu Penny z Teorie velkého třesku vyměnila Supermana za tenistu Potvrzeno: Superman sbalil Penny z Teorie velkého třesku Teorie velkého třesku se vrací, Leonarda čeká citová maturita s Penny
02.01.2014 09:40 |

podobné články

Osobnosti: Kaley Cuoco (68 článků) , Ryan Sweeting (20 článků)

Řešení státních maturit je přístupné na internetu

 
Střední školy dnes dostaly výsledky maturitních testů svých studentů, žáci nespokojení se známkou si mohou do pěti dnů podat žádost o přezkum. Horší známky čekají hlavně ti, kteří maturovali z matematiky v těžší verzi, kvůli příliš náročnému testu se muselo zmírnit hodnocení. Centrum pro přípravu maturit Cermat navíc na webu vyvěsilo kompletní zadání testů i se správnými odpověďmi.
15.05.2012 16:50 |

podobné články

U státních maturit propadlo víc studentů než loni

 
U maturitních testů propadlo 6,2 procenta studentů, loni to přitom bylo 5,3 procenta. Žáci se zhoršili hlavně v matematice, mírně se zlepšila čeština. Novinářům to dnes sdělili zástupci centra pro přípravu maturit Cermat. U testu z matematiky v těžší verzi přitom Cermat už hodnocení zmírnil, testy byly totiž těžší než loni. Kromě testů skládají ještě maturanti písemné a ústní zkoušky.
17.05.2012 15:07 |

podobné články

Španělské banky by neměly dostat špatné hodnocení ze zátěžových testů

 
Španělské banky a spořitelny by neměly překvapit finanční trhy tím, že by se jim dostalo špatného hodnocení ze zátěžových testů, které proběhly v Evropské unii. Prohlásil to generální ředitel španělské konfederace spořitelen (CECA).
18.07.2010 14:55 |

podobné články

Ministerstvo zmírnilo hodnocení testů z matematiky

 
Ministerstvo školství přiznalo chybu a zmírní hodnocení těžších maturit z matematiky. Podlehlo tak tlaku studentů, učitelů i ředitelů škol. Na úlohy v testu prý nebyl dostatečný časový limit.
14.05.2012 10:10 |

podobné články

Takto vypadá obal na Xbox One videohru: Tituly budou na Blu-ray discích

 
Videohry pro první Xbox měly zelený obal, stejně tak, jako hry pro Xbox 360. Zelená je prostě xboxová barva. Nejinak tomu totiž bude i u her pro Xbox One. Podívejte se, jak budou krabičky vypadat.
24.05.2013 19:30 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odbobné poroty stala Nejvstřícnější bankou za roku 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procentního bodu. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procentního bodu a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procentního bodu.
18.06.2014 16:40 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty stala Nejvstřícnější bankou za 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procent a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procent.
19.06.2014 09:40 |

podobné články

Bělobrádek (KDU-ČSL): Vysoké školy budou mít dost času se připravit na nový způsob hodnocení výzkumných organizací

 
Nové zásady hodnocení výzkumných organizací od roku 2017, které přinesou velké změny stávajícího systému, schválila vláda na svém zasedání ve středu 8. února. Metodiku hodnocení výzkumných organizací a hodnocení programů účelové podpory výzkumu, vývoje a inovací předložil místopředseda vlády Pavel Bělobrádek.
08.02.2017 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Bělobrádek (1439 článků)

Vaše Věc: Spokojenost se Sobotkovou vládou rapidně klesá

 
Centrum pro výzkum veřejného mínění se ve svém průzkumu zaměřilo na oblast hodnocení vlády B. Sobotky. Průzkum týkající se hodnocení vlády provádí CVVM pravidelně jednou za rok, a z toho letošního vyplývá, že si vláda B. Sobotky v hodnocení oproti loňskému roku pohoršila, a její hodnocení v očích občanů od zahájení činnosti této vlády stále klesá ve všech zkoumaných aspektech.
11.03.2017 19:15 |

podobné články

Youtuber Fatty Pillow vyzval fanoušky, aby špatně hodnotili restauraci, ve které se mu nelíbilo! Těm se podařilo změnit hodnocení za půl hodiny!

 
Notoricky známý a populární youtuber Fatty Pillow nedávno navštívil pražskou restauraci Podolka, která byla podle facebookového hodnocení 4,5 celkem populární. Jemu se v ní ovšem vůbec nelíbilo, a tak své fanoušky vyzval, aby záměrně dávali restauraci nízké hodnocení. Hodnocení se mu sice podařilo srazit, ale sám za tento počin nesklidil žádné ovace.
17.06.2017 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Fatty Pillow (8 článků)

VIDEO: Papež odsuzuje kondomy, výrobci ho za to dali na obal

 
Továrna na výrobu kondomů provokuje církev tím, že dala na obal svých produktů podobiznu papeže. Dva tisíce jich pak rozdala v ulicích lidem, kteří byli tímto nápadem pobaveni.
25.05.2010 08:55 |

podobné články