Článek

ORNELLINO DRSNÉ HODNOCENÍ: Čím se nyní živí Monika Koblížková? Marešem...

 
Ornella Koktová se zamýšlí nad tím, kam směřuje vztah Leoše Mareše a Moniky Koblížkové.
07.10.2016 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2764 článků)
Podobné články

Koblížková o vztahu s Marešem: Být s Leošem je práce na plný úvazek

 
Už jsou spolu rok a čtvrt. Módní redaktorka Monika Koblížková (35) a moderátor Leoš Mareš (40) žijí ve spokojeném vztahu a Monika prozradila, proč tomu tak je. Také ale přiznala, že život s Leošem není žádné peříčko…
05.10.2016 10:20 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2764 článků)

Královnou povrchnosti je Monika Koblížková: Budu dávat peníze na charitu, KDYŽ MI DÁTE LAJKY!

 
Monika Koblížková díky svému příteli Leoši Marešovi propadla závislosti na exhibici a sebepropagaci! Nyní oznámila, že charitě bude pomáhat podle toho, kolik dostane lajků. Uf...
01.03.2017 13:45 |

podobné články

Monika Koblížková je stále oblíbenější. Leošova partnerka sbírá sympatie a mění slavného moderátora

 
Vedle Leoše Mareše už jsme viděli několik osudových žen. Tou poslední je Monika Koblížková. Na začátku ne příliš oblíbená novinářka, která jak se zdá celou situaci ustála lépe, než mnozí čekali.
04.02.2016 08:21 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2764 článků)

Monika Koblížková odhalila NEJVĚTŠÍ TAJEMSTVÍ! Co to Leošova holka skrývá za JIZVU POD PRSEM?

 
Přítelkyně Leoše Mareše ukázala víc, než chtěla. Na otevíračku casina Magic Planet Gold přišla bez podprsenky a nejenže jí prosvítaly bradavky, ale odhalila i své velké tajemství. Pod prsem se jí skrývá malá, ale nevzhledná jizva. Co nám Monika Koblížková tají?
12.09.2016 11:20 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2764 článků) , Monika Gold (2 články)

Být s Leošem je práce na plný úvazek, říká o Marešovi Koblížková

 
Módní redaktorka Monika Koblížková (35) a moderátor Leoš Mareš (40) tvoří pár už více než rok. Stále jim to prý klape jako na začátku. Monika přitom prozradila, že ještě před pár lety by s Leošem na rande nešla.
30.09.2016 00:05 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2764 článků)

Monika Koblížková chce být za největšího diblíka všech dob! Co si dala do pusy?

 
Monika Koblížková (35) je tetovaná, chodí na diskotéky, pořád sportuje, pořizuje si malé domácí mazlíčky a teď už došla i k rovnátkům. Je to snad nový největší diblík v Česku?
19.10.2016 15:05 |

podobné články

TOHLE TĚLÍČKO LASKÁ LEOŠ MAREŠ: Monika Koblížková se na dovolené pochlubila LUXUSNÍ POSTAVOU!

 
Známá dvojice českého šoubyznysu si během zimy užívá dovolenou pěkně v teplíčku. Jako destinaci si zvolili luxusní Dubaj a užívají si zatím především na pláži. Minimálně pak Monika Koblížková, která už se stihla na Instagramu pochlubit fotkou v bikinách. Pánové, je se skutečně na co dívat!
01.01.2017 08:35 |

podobné články

Monika Koblížková a její BOJ s módou! Za prachy si všechno nekoupíš...

 
Monika Koblížková se jednou veřejně pasovala na módní královnu Prahy. Ale opravdu jí tento titul po právu patří? Nebo jde spíš o pouhou samochválu?
10.02.2017 20:05 |

podobné články

Mareš si vybral milenku jako přes kopírák! 9 důkazů, že Koblížková je kopií Faltýnové

 
Leoš Mareš (39) si svoje holky vybírá jako přes kopírák. Jeho současná partnerka Monika Koblížková je nejenom stejný typ jako ex Petra Faltýnová, ale navíc se rády na Instagram fotí ve stejných polohách, obě mají selfie se Simonou Krainovou, a navíc jsou obě majitelkami buldočka.
21.07.2015 18:45 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2764 článků) , Simona Krainová (1756 článků) , Petra Faltýnová (687 článků)

Nová milenka Mareše Koblížková otevřeně: Kdo a kdy je seznámil a proč je to celé tak romantické

 
Že by láska jako trám? Leoš Mareš (39) po rozchodu s Petrou Faltýnovou (37) našel novou lásku. Je jí módní redaktorka Monika Koblížková (34). Že by konečně moderátor našel tu pravou?
23.07.2015 14:00 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2764 článků) , Petra Faltýnová (687 článků)

Marešova milenka Koblížková: Ukázala fotku své lásky ve sněhu a bez oblečení!

 
No tedy! Přítelkyně Leoše Mareše, módní redaktorka Monika Koblížková, vyvedla do přírody svého miláčka – francouzského buldočka. Roztomilou fotografii pejska ve sněhu umístila na sociální síť. Někteří její fanoušci však reagovali negativně. Proč?
23.01.2016 17:50 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2764 článků)

Hanbatá holka Mareše Koblížková: Ukázala zjizvená prsa od silikonů!

 
Když do kasina, tak jedině polonahá. S výběrem outfitu si přítelkyně Leoše Mareše (40) Monika Koblížková (35) hlavu příliš nelámala. Hodila na sebe jen průhlednou košili, pod kterou jí prosvítaly silikony. Během večera je neuhlídala a ukázala nelichotivé jizvy po operaci.
13.09.2016 06:00 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2764 článků)

Nová holka Leoše Mareše se nebezpečně začíná podobat Petře Faltýnové. Předělává si ji snad moderátor podle své exmilenky?

 
Je to jen náhoda, nebo snad záměr? Čím déle je Monika Koblížková s Leošem Marešem, tím se až nápadně začíná podobat jeho bývalce Petře Faltýnové. Dokonce si ji i lidi na fotkách s ní pletou. Proč se jinak pohledná módní redaktorka mění v rebelskou ďáblici?
08.03.2016 13:45 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2764 článků) , Petra Faltýnová (687 článků)

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Silva Koblížková z VKV vyvenčila přítele

 
Herecká tvář z primáckých Vékávéček Silva Koblížková si na premiéru nového animovaného filmu vyšla s přítelem. Dvojice se na akci od sebe nehnula na krok a svůdnými pohledy nešetřila!
31.07.2009 08:05 |

podobné články

Vztah Mareše a Koblížkové překvapil i jejich kamaráda, stylistu Vaňka

 
Módní redaktorka magazínu Story Monika Koblížková (34) se už téměř deset let přátelí se stylistou Filipem Vaňkem (37). Spojila je práce a následovalo přátelství. Právě díky Vaňkovi se nedávno neplánovaně dala dohromady s Leošem Marešem (39).
06.08.2015 00:25 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2764 článků)

Leoši, tohle je tvoje budoucí tchyně. Koblížková starší je opravdová kočka!

 
Zdá se, že vztah mezi moderátorem Leošem Marešem a módní redaktorkou Monikou Koblížkovou je vážnější, než se zdálo. Jak si jinak vyložit to, že pohledná brunetka vzala i svou maminku na přenos StarDance, kde soutěží její milý? Jak Leošova potenciální tchyně vypadá?
02.11.2015 14:51 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2764 článků)

Zamilovaný Leoš Mareš: Milenka Monika už jen neřídí jeho život, ale pokročila o level výš!

 
Z moderátora Leoše Mareše se stává tak trošku podpantoflák. Nejenže se s novou láskou zklidnil a dokonce začal i sportovat, ale Monika Koblížková začíná řídit nejen jeho káru, ale pomalu i život.
05.10.2015 18:11 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2764 článků)

Leošova Monika se pěkně plácla přes kapsu! Kolik stály její koktejlky a psaníčko?

 
Partnerka Leoše Mareše Monika Koblížková o sobě dává pravidelně vědět. Její Instagram je zasypaný fotkami z nejrůznějších akcí. A hlavně tím, co má zrovna na sobě. Tentokrát vyvěsila fotku z nočního klubu Le Bain v New Yorku. Tipnete si, na kolik ji vyšly rudé koktejlky a zlaté psaníčko?
20.11.2015 08:16 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2764 článků)