Článek

Od Jurského parku až po Jurský svět: Recenze LEGO Jurassic World

 
„Život si vždycky najde cestičku,“ říkal už v prvním Jurském parku Ian Malcolm v podání herce Jeffa Goldbluma a měl zatraceně pravdu. Nejen že dinosauři pláchli a množili se, jejich řádění se dočkalo už tří pokračování, z nichž to poslední s názvem Jurský svět stále boduje v kinech. A navíc pravěcí ještěři zmutovali do kostičkové podoby. Další LEGO videohra je tu.
11.07.2015 17:30 |

podobné články

Osobnosti: Jeff Goldblum (27 článků)
Podobné články

Famózní dinosauři na CryEngine z modu Return to Jurassic Park

 
Už je to přes rok, co byl oznámen mod Return to Jurassic Park na technologii CryEngine. Podle nejnovějších obrázků a informací, které vypluly na povrch během vánočních svátků, jej autoři nyní hodlají převést na aktuální verzi CryEngine 3. Jak ale upozorňují například redaktoři německých PC Games, Return to Jurassic Park může stejně dobře zatím tvořit jen pár...
02.01.2012 16:25 |

podobné články

Soutěžte s LEGO® Movie o 10 unikátních stavebnic z filmu

 
Společnost LEGO®, jeden z největších světových výrobců hraček opět překračuje své hranice. Svět LEGO nyní dobývá filmové plátno a to ve velkém stylu! LEGO Movie (v českém originále LEGO® Příběh) je vůbec první filmové 3D LEGO dobrodružství, které vás vtáhne do světa stvořeného jen a pouze ze slavných kostiček.
11.02.2014 10:10 |

podobné články

Jurský park a Jurský svět, znáte dobře tyto filmové megahity?

 
Od dob, kdy diváky ohromil první díl Jurského parku uplynulo již 24 let. Následovaly další 2 pokračování a tím se série na dlouhých 14 let uzavřela. Zlomový byl rok 2015, kdy spatřilo světlo světa další pokračování, film Jurský svět. Máte rádi tyto filmy? Udělejte si kvíz a zjistíte, jak dobře je znáte!
07.05.2016 12:00 |

podobné články

Do Varů přijela hvězda Jurského parku: Lauru Dern kdysi hanebně podrazila její kolegyně Angelina!

 
"Jurský park":http://www.extra.cz/tema/jursky-park, to je "ihned první film":http://www.extra.cz/mate-radi-film-jursky-park-na-prodej-je-klec-na-velociraptory-z-uvodu-filmu, na nějž si vzpomenete, objeví-li se někde tahle tvář nebo padne jméno Laura Dern (47). Typově výrazná, charismatická herečka si rolí paleobotaničky Ellie Sattler zajistila doživotní místo ve filmové encyklopedii, přestože je to k její herecké historii hodně nespravedlivé.
12.07.2014 14:35 |

podobné články

Osobnosti: Laura Dern (8 článků)

5 filmových světů, které chtějí být propojené jako marvelovky

 
Japonskými motivy se od tohoto čtvrtka 21. 9. bude blýskat LEGO Ninjago film, po LEGO Batmanovi a LEGO příběhu další snímek z LEGO universal. Fanouškům filmových marvelovek tenhle přístup možná něco připomíná - LEGO a Marvel však v podobném propojování filmů nejsou rozhodně samy.
21.09.2017 10:25 |

podobné články

Jurský park s opicemi: Nalezena fosilie krve prastarých savců

 
Skoro jako z Jurského parku působí nález fosilizovaných červených krvinek patřících opičím předchůdcům člověka z doby před 20 až 30 miliony let. Zkamenělou životodárnou tekutinu totiž vědci nalezli v klíštěti archivovaném uvnitř jantaru. Detailní analýza krve však překovala příběh alternativní verze Jurského parku v horor. Uvnitř vzorku totiž vědci našly stopy ještě něčeho ještě překvapivějšího – nejstarší dochovanou fosilii buněčných parazitů.
17.05.2017 18:15 |

podobné články

VIDEO Jurský svět poprvé ukázal dinosaury. I nostalgii

 
Podívejte se na první trailer z filmu Jurský svět, který chce navázat na úspěch prvního Jurského parku.
24.11.2014 15:05 |

podobné články

Nová Miss World je z Venezuely, Češka Domanská neuspěla

 
Nejkrásnější ženou světa je jednadvacetiletá Ivian Sarcosová-Colmenaresová z Venezuely. Druhá skončila kráska z Filipín a třetí zástupkyně Portorika. Soutěž krásy se konala v Londýně a o prestižní titul bojovaly dívky ze 122 zemí. Česká Miss World Denisa Domanská nepostoupila ani do první patnáctky. Další články k tématu: Denisa Domanská zabojuje o titul Miss World, její favoritkou je Švédka MISS POD LUPOU: Nová Česká Miss World Domanská chce být zubařkou Miss World Kuchařová hubne, chce se líbit svému příteli Spor po Miss World: Norka prý v Číně neuspěla kvůli Nobelově ceně míru Titul Miss World získala Američanka, Češka neuspěla Nebýt Kuchařové, nikdo by o Miss World nevěděl, tvrdí Adamec Nová Miss World je z Gibraltaru, Vignerová neuspěla
06.11.2011 20:10 |

podobné články

Osobnosti: Denisa Domanská (97 článků)

LEGO Grand Theft Auto!? LEGO City Undercover se vrací s kooperací pro dva poldy

 
Jedna z nejlepších LEGO videoher a dřívější exkluzivita pro konzoli Wii U LEGO City Undercover se po čtyřech letech dostává i na další konzole. Je chytání zločinců, otevřený svět a hratelnost inspirovaná sérií Grand Theft Auto zábavná i po takové době? Ano, je, ale za tu dobu se toho zábavného změnilo pramálo, což rozhodně mělo.
12.04.2017 20:00 |

podobné články

Jurský svět ukazuje, že T-Rex je kámoš a devadesátky retro

 
Jurský svět není zdaleka tak dobře napsaný film jako původní Jurský park, přesto nabízí skvělou podívanou a jde o povedený letní hit.
11.06.2015 14:05 |

podobné články

Do Jurského parku v nové videohře

 
Nová hra od Telltale Studios nás zavede do Jurského parku.
10.01.2011 16:45 |

podobné články

Největší robot na světě se hýbe a srší oheň. Tohle musí fanoušci Jurského parku vidět!

 
Ti, co každý týden sjíždějí všechny díly Jurského parku, povinně sem. To samé platí i pro maniaky, kteří se neodlepí od hry Killing The Dragon, ani když jim na plotně utíká mléko.
20.08.2013 19:05 |

podobné články

Nová DVD: Jurský svět, Dejte mi pokoj, Vincentův svět a San Andreas

 
Milovníci dinosaurů se dočkali – vychází Jurský svět. Komedie o tom, že když potřebujete chvilku klidu, všechno se zblázní, se jmenuje výmluvně: Dejte mi pokoj. Na filmové plátno a nyní na DVD přicházejí hrdinové seriálu HBO Vincentův svět. Žánr katastrofických filmů reprezentuje San Andreas.
13.10.2015 15:00 |

podobné články

Herec, kterého si možná pamatujete z Jurského parku, unesl a znásilnil třináctiletou dívku!

 
Cameron Thor pracoval jako "učitel začínajících herců":http://www.extra.cz/takove-byste-chteli-mit-ve-tride-tady-je-15-fotografii-ucitelu-kteri-si-udelali-legraci-z-foceni-do-skolni-rocenky, i když sám toho ve světě filmu zase tolik nedokázal. Když se tedy nepočítá "jeho menší role v prvním Jurském parku":http://www.extra.cz/mate-radi-film-jursky-park-na-prodej-je-klec-na-velociraptory-z-uvodu-filmu, kde měl asi všehovšudy deset minut a celou dobu nosil černé brýle. Pamatujete si na tu postavu, co přinese tlustému programátorovi holicí pěnu, do které má schovat ukradené vzorky dinosauří DNA? Tak to byl on.
10.06.2014 07:20 |

podobné články

Osobnosti: Cameron Thor (3 články)

Od Conana k dětem: Funcom se pouští do LEGO MMO

 
Trochu překvapivá tisková zpráva přišla od Funcomu, který oznámil zbrusu novou MMO hru. Jestli ale čekáte třeba pokračování Age of Conan, nějaký datadisk pro The Secret World nebo jinou dospěláckou věc, jste na omylu. Funcom jde do LEGO postaviček. Konkrétně to bude MMO podle značky LEGO Minifigures. Ta už má svoji iPhone hru a teď se dočká i velkého MMO. Navíc od lidí,...
14.12.2010 12:40 |

podobné články

Recenze: Lego Movie The Videogame je nejnudnější hra podle stavebnice za poslední měsíce

 
Lego videoher je na konzolích tolik, že spočítat je bez pomoci internetového vyhledávače je věc takřka nemožná. I na nové mašině PlayStation 4 přistála již druhá. Po superhrdinech od Marvelu je zde herní dobrodružství, které kopíruje filmový Lego příběh. Že by však šlo o kdovíjakou zábavu, se říct nedá.
01.04.2014 08:40 |

podobné články

Svět na ně zapomněl: Takhle dnes vypadají děti Tim a Lex z Jurského parku!

 
„Kde je ta koza?“ Když se řekne tahle věta, nejspíš se každému filmovému fandovi vybaví co? No samozřejmě Jurský park a scéna s T-Rexem a dětmi uvězněnými mezi dinosaury. Kam se po 22 letech dvě slavné děti poděly? Jak dnes vypadají a co dělají?
13.07.2015 12:46 |

podobné články

RECENZE: Jurský svět. Ještě víc atrakcí, efektů a moralit

 
Když před dvaceti lety vtrhl do kin Spielbergův Jurský park, bylo to jako zjevení. V té době neuvěřitelné triky oživily a rozhýbaly pravěká zvířata, která jsme sice znali z obrazů Zdeňka Buriana a ze Zemanovy Cesty do pravěku, ale poprvé jsme je slyšeli řvát, viděli utíkat a útočit, jako kdyby byla živá.
12.06.2015 10:15 |

podobné články

Podvodnice na Miss World. O krásce z Uzbekistánu nikdo nic neví

 
Osmnáctiletá Ganieva Rakhima z Taškentu zastupuje na Miss World 2013 Uzbekistán. Problémem však je, že muslimská země žádné národní kolo této soutěže nepořádala a nikdo neví, jak se brunetka na světové finále dostala. Další články k tématu: Zrušená promenáda v plavkách islamistům nestačí, přesunuli Miss World Islámští duchovní nechtějí Miss World v Jakartě, i když nebudou bikiny OBRAZEM: Miss World bude kvůli islámu bez plavek. V Česku nesmí chybět Česká Miss World z Dolních Kounic milovala korunky odmalička Miss Kovandová oželela promenádu v plavkách, světu ukáže Hurvínka MISS POD LUPOU: Chci být logoped, říká nezadaná miss Lucie Kovandová
15.09.2013 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Hurvínek (31 článků) , Lucie Kovandová (119 článků)