Článek

Od Jurského parku až po Jurský svět: Recenze LEGO Jurassic World

 
„Život si vždycky najde cestičku,“ říkal už v prvním Jurském parku Ian Malcolm v podání herce Jeffa Goldbluma a měl zatraceně pravdu. Nejen že dinosauři pláchli a množili se, jejich řádění se dočkalo už tří pokračování, z nichž to poslední s názvem Jurský svět stále boduje v kinech. A navíc pravěcí ještěři zmutovali do kostičkové podoby. Další LEGO videohra je tu.
11.07.2015 17:30 |

podobné články

Osobnosti: Jeff Goldblum (25 článků)
Podobné články

Famózní dinosauři na CryEngine z modu Return to Jurassic Park

 
Už je to přes rok, co byl oznámen mod Return to Jurassic Park na technologii CryEngine. Podle nejnovějších obrázků a informací, které vypluly na povrch během vánočních svátků, jej autoři nyní hodlají převést na aktuální verzi CryEngine 3. Jak ale upozorňují například redaktoři německých PC Games, Return to Jurassic Park může stejně dobře zatím tvořit jen pár...
02.01.2012 16:25 |

podobné články

Soutěžte s LEGO® Movie o 10 unikátních stavebnic z filmu

 
Společnost LEGO®, jeden z největších světových výrobců hraček opět překračuje své hranice. Svět LEGO nyní dobývá filmové plátno a to ve velkém stylu! LEGO Movie (v českém originále LEGO® Příběh) je vůbec první filmové 3D LEGO dobrodružství, které vás vtáhne do světa stvořeného jen a pouze ze slavných kostiček.
11.02.2014 10:10 |

podobné články

Jurský park a Jurský svět, znáte dobře tyto filmové megahity?

 
Od dob, kdy diváky ohromil první díl Jurského parku uplynulo již 23 let. Následovaly další 2 pokračování a tím se série na dlouhých 14 let uzavřela. Zlomový byl rok 2015, kdy spatřilo světlo světa další pokračování, film Jurský svět. Máte rádi tyto filmy? Udělejte si kvíz a zjistíte, jak dobře je znáte!
07.05.2016 12:00 |

podobné články

Do Varů přijela hvězda Jurského parku: Lauru Dern kdysi hanebně podrazila její kolegyně Angelina!

 
"Jurský park":http://www.extra.cz/tema/jursky-park, to je "ihned první film":http://www.extra.cz/mate-radi-film-jursky-park-na-prodej-je-klec-na-velociraptory-z-uvodu-filmu, na nějž si vzpomenete, objeví-li se někde tahle tvář nebo padne jméno Laura Dern (47). Typově výrazná, charismatická herečka si rolí paleobotaničky Ellie Sattler zajistila doživotní místo ve filmové encyklopedii, přestože je to k její herecké historii hodně nespravedlivé.
12.07.2014 14:35 |

podobné články

Osobnosti: Laura Dern (8 článků)

VIDEO Jurský svět poprvé ukázal dinosaury. I nostalgii

 
Podívejte se na první trailer z filmu Jurský svět, který chce navázat na úspěch prvního Jurského parku.
24.11.2014 15:05 |

podobné články

Nová Miss World je z Venezuely, Češka Domanská neuspěla

 
Nejkrásnější ženou světa je jednadvacetiletá Ivian Sarcosová-Colmenaresová z Venezuely. Druhá skončila kráska z Filipín a třetí zástupkyně Portorika. Soutěž krásy se konala v Londýně a o prestižní titul bojovaly dívky ze 122 zemí. Česká Miss World Denisa Domanská nepostoupila ani do první patnáctky. Další články k tématu: Denisa Domanská zabojuje o titul Miss World, její favoritkou je Švédka MISS POD LUPOU: Nová Česká Miss World Domanská chce být zubařkou Miss World Kuchařová hubne, chce se líbit svému příteli Spor po Miss World: Norka prý v Číně neuspěla kvůli Nobelově ceně míru Titul Miss World získala Američanka, Češka neuspěla Nebýt Kuchařové, nikdo by o Miss World nevěděl, tvrdí Adamec Nová Miss World je z Gibraltaru, Vignerová neuspěla
06.11.2011 20:10 |

podobné články

Osobnosti: Denisa Domanská (91 článků)

Jurský svět ukazuje, že T-Rex je kámoš a devadesátky retro

 
Jurský svět není zdaleka tak dobře napsaný film jako původní Jurský park, přesto nabízí skvělou podívanou a jde o povedený letní hit.
11.06.2015 14:05 |

podobné články

Do Jurského parku v nové videohře

 
Nová hra od Telltale Studios nás zavede do Jurského parku.
10.01.2011 16:45 |

podobné články

Největší robot na světě se hýbe a srší oheň. Tohle musí fanoušci Jurského parku vidět!

 
Ti, co každý týden sjíždějí všechny díly Jurského parku, povinně sem. To samé platí i pro maniaky, kteří se neodlepí od hry Killing The Dragon, ani když jim na plotně utíká mléko.
20.08.2013 19:05 |

podobné články

Od Conana k dětem: Funcom se pouští do LEGO MMO

 
Trochu překvapivá tisková zpráva přišla od Funcomu, který oznámil zbrusu novou MMO hru. Jestli ale čekáte třeba pokračování Age of Conan, nějaký datadisk pro The Secret World nebo jinou dospěláckou věc, jste na omylu. Funcom jde do LEGO postaviček. Konkrétně to bude MMO podle značky LEGO Minifigures. Ta už má svoji iPhone hru a teď se dočká i velkého MMO. Navíc od lidí,...
14.12.2010 12:40 |

podobné články

Herec, kterého si možná pamatujete z Jurského parku, unesl a znásilnil třináctiletou dívku!

 
Cameron Thor pracoval jako "učitel začínajících herců":http://www.extra.cz/takove-byste-chteli-mit-ve-tride-tady-je-15-fotografii-ucitelu-kteri-si-udelali-legraci-z-foceni-do-skolni-rocenky, i když sám toho ve světě filmu zase tolik nedokázal. Když se tedy nepočítá "jeho menší role v prvním Jurském parku":http://www.extra.cz/mate-radi-film-jursky-park-na-prodej-je-klec-na-velociraptory-z-uvodu-filmu, kde měl asi všehovšudy deset minut a celou dobu nosil černé brýle. Pamatujete si na tu postavu, co přinese tlustému programátorovi holicí pěnu, do které má schovat ukradené vzorky dinosauří DNA? Tak to byl on.
10.06.2014 07:20 |

podobné články

Osobnosti: Cameron Thor (3 články)

Nová DVD: Jurský svět, Dejte mi pokoj, Vincentův svět a San Andreas

 
Milovníci dinosaurů se dočkali – vychází Jurský svět. Komedie o tom, že když potřebujete chvilku klidu, všechno se zblázní, se jmenuje výmluvně: Dejte mi pokoj. Na filmové plátno a nyní na DVD přicházejí hrdinové seriálu HBO Vincentův svět. Žánr katastrofických filmů reprezentuje San Andreas.
13.10.2015 15:00 |

podobné články

Recenze: Lego Movie The Videogame je nejnudnější hra podle stavebnice za poslední měsíce

 
Lego videoher je na konzolích tolik, že spočítat je bez pomoci internetového vyhledávače je věc takřka nemožná. I na nové mašině PlayStation 4 přistála již druhá. Po superhrdinech od Marvelu je zde herní dobrodružství, které kopíruje filmový Lego příběh. Že by však šlo o kdovíjakou zábavu, se říct nedá.
01.04.2014 08:40 |

podobné články

Svět na ně zapomněl: Takhle dnes vypadají děti Tim a Lex z Jurského parku!

 
„Kde je ta koza?“ Když se řekne tahle věta, nejspíš se každému filmovému fandovi vybaví co? No samozřejmě Jurský park a scéna s T-Rexem a dětmi uvězněnými mezi dinosaury. Kam se po 22 letech dvě slavné děti poděly? Jak dnes vypadají a co dělají?
13.07.2015 12:46 |

podobné články

RECENZE: Jurský svět. Ještě víc atrakcí, efektů a moralit

 
Když před dvaceti lety vtrhl do kin Spielbergův Jurský park, bylo to jako zjevení. V té době neuvěřitelné triky oživily a rozhýbaly pravěká zvířata, která jsme sice znali z obrazů Zdeňka Buriana a ze Zemanovy Cesty do pravěku, ale poprvé jsme je slyšeli řvát, viděli utíkat a útočit, jako kdyby byla živá.
12.06.2015 10:15 |

podobné články

GTA na Lego způsob v Lego City: Undercover

 
Jeden z nejlépe vypadajících (ve smyslu zábavy, nikoliv grafiky) titulů, které se mají objevit na Wii U je bezesporu Lego City: Undercover, v němž nejen, že paňáci promluví, ale budou i vyšetřovat zločiny – tedy váš hrdina bude vyšetřovat zločiny a nápomocný mu v tom bude samozřejmě GamePad. Nicméně, spin-off by se měl objevit i na 3DS, což snad bude nějak vysvětleno...
06.06.2012 18:40 |

podobné články

Lego chce po Pirátech, aby stáhli spot s panáčkem. Ti odmítají

 
Pirátská strana čelí požadavku společnosti Lego, která po ní chce, aby z internetu stáhla volební spot, jehož hlavní postavou je lego panáček v pirátském. Společnost hrozí žalobou, uvádějí Piráti v tiskové zprávě.
21.09.2012 17:25 |

podobné články

Pirátům se nelíbí verdikt soudu v kauze Lego: Politici by pak museli chodit nazí

 
Soud zamítl odvolání Pirátů ve sporu s firmou Lego, za použití žlutých postaviček v předvolebním spotu se musí omluvit. Lego žalovalo Piráty za porušování ochranných známek, za zásah do dobré pověsti právnické osoby a za nekalou soutěž.
18.06.2015 21:52 |

podobné články

"Ajťák" z Harvardu zpronevěřil dva miliony. Potají si kupoval iPady a Lego

 
Kouzlu stavebnice Lego propadl i počítačový manažer a zaměstnanec prestižního Harvardu. Kvůli své vášni zpronevěřil během čtyř let 80 tisíc dolarů (v přepočtu téměř dva miliony korun), které pocházely ze školních fondů, píše web Daily News. Čtyřiačtyřicetiletý Shawn Brunn investoval nejenom do oblíbené stavebnice, ale i elektrotechniky. Policisté při domovní prohlídce našli kromě stavebnic Lego i několik televizí, počítačů nebo iPadů. Vedení univerzity s mužem, který na Harvardu pracoval sedmnáct let, rozvázalo pracovní poměr. Brunn teď musí nosit monitorovací čip a má zákaz cestování. Soud se jeho případem bude zabývat koncem října.
25.09.2015 12:10 |

podobné články