Článek

NHL 18 recenze: Šílený arkádový režim Threes je králem ledu

 
Rok se s rokem sešel a na den přesně vyšel opět nový ročník virtuálního hokeje. NHL 18 není nejrevolučnějším dílem série, ale pokračuje na vypilovaných základech postavených dlouholetou hokejovou ságou od EA Sports. Tvůrci však neusnuli na vavřínech a přinášejí i novinky. Tou nejvýraznější je nový arkádový režim Threes, v němž se hraje tři na tři.
17.09.2017 11:25 |

podobné články

Podobné články

Max Payne 3 nezapomíná ani na arkádové módy

 
Max Payne 3 nebude jen o stylovém a temně-prosluněném singleplayeru a docela zajímavém multiplayeru. Rockstar přidal do hry i arkádový mód, ve kterém si budou užívat všichni vyznavači časomíry, destrukce a řetězových reakcí ala Burnout nebo The Club. Arkádový mód bude vlastně takovou bonusovou časovanou střílečkou pro singleplayer, ve které půjde o získání co nejvyššího...
11.05.2012 19:25 |

podobné články

Ledu na Arktidě ubylo, letos rekordně

 
Množství mořského ledu bylo v Arktidě během letošní zimy nejnižší od roku 1979, kdy se zde měření začalo provádět. Podle zprávy amerického Národního střediska pro sběr dat o sněhu a ledu v oblasti kolem severního pólu zamrzla plocha o rozloze 14,5 milionu kilometrů čtverečních, což je o 1 milion kilometrů čtverečních méně než průměr z let 1981- 2010. Nejvíce mořského ledu bylo kolem 25. února a s nadcházejícím obdobím jara ho ubývá čím dál tím více.
20.03.2015 12:10 |

podobné články

Vrstva ledu v Arktidě výrazně zesílila díky jednomu chladnému roku

 
Ačkoli to může během současné vlny veder vyznít paradoxně, vzrostlo zásadně v posledních dvou letech množství ledu, který pokrývá Arktidu. Může za to především studené počasí v roce 2013. Vědci upozornili na to, že za dva roky přibylo tolik ledu, kolik jej zmizelo tři roky předtím. Od té doby ovšem ledu opět ubývá. Uvedla to BBC.
10.08.2015 18:50 |

podobné články

Basista Rancid představí v Praze svůj sólový projekt

 
O velikonoční neděli vystoupí v pražském klubu 007 baskytarista punkové skupiny Rancid se svým sólovým projektem Devil´s Brigade. Před ním se představí texaská skupina Threes Away, kterou tvoří členové Born To Loose.
22.04.2011 15:40 |

podobné články

Recenze: NHL 12 konečně zapojuje do bitek i brankáře

 
Rok se s rokem sešel a na konzole PlayStation 3 a Xbox 360 přichází opět nový ročník populární hokejové videohry NHL 12. Tentokrát sází na předělanou herní fyziku, kontakt s brankáři, včetně bitek a předělaný režim kariéry. Nabízí ale nová edice NHL oproti minulému roku opravdu dostatek změn, aby zaujala?
11.09.2011 00:20 |

podobné články

TO JE PODÍVANÁ! Úžasné sochy ze sněhu a ledu

 
Led a sníh obvykle připomínají chlad a nedostatek života. Proto se může zdát téměř nemožné, vytvořit z kusu ledu něco velmi přitažlivého. Ne tak pro kreativce, kteří využili sněhu a ledu ke stavbě soch.
22.04.2011 15:25 |

podobné články

Tohle nezkoušejte: Muž sní kostku suchého ledu, který má -78 stupňů

 
Někteří lidé polykají oheň, jiní zase konzumují led. Ovšem ne obyčejný led, který si mnozí z nás v horkých letních měsících vyrábějí v mrazácích a pak dávají do nápojů. Známý americký kutil Grant Thompson se rozhodl sníst kostku takzvaného suchého "ledu":http://www.extra.cz/mrknete-se-co-dokazali-dva-silenci-se-spoustou-pile-a-nekolika-kostkami-ledu (pevná forma oxidu uhličitého, používaná kromě potravinářského průmyslu například i v chemickém nebo zábavním průmyslu atd.) o teplotě -78 stupňů.
05.08.2013 22:25 |

podobné články

Osobnosti: Grant Thompson (2 články)

Plovoucí masa ledu posunula most

 
Obyvatelé kanadské provincie New Brunswick na vlastní kůži poznávají plnou sílu jara, které s sebou přineslo povodně. Hladiny řek jsou vysoké a kusy ledu plovoucí na hladině způsobují vážné problémy, jak ukazuje video natočené poblíž obce Sainte-Marie de Kent. Masa ledu tam tak dlouho tlačila na most přes řeku Bouctouche, až jej o kus posunula.
24.04.2014 10:50 |

podobné články

Fobii z mimozemšťanů překonáme s pomocí Alien Fear

 
Velmi aktivní Poláci ze City Interactive připravují Sniper 2, arkádový simulátor Combat Wings, válečnou střílečku Enemy Front a nyní si k tomu přibrali ještě sci-fi arkádu Alien Fear. Připravuje se pro PSN a XBLA, vyjde pouze digitálně, dle očekávání využívá Unreal Engine 3 a slibuje adrenalinový masakr alienů v úzkých koridorech i poněkud rozlehlejších arénách...
07.12.2010 18:10 |

podobné články

FIFA Street vrací arkádový fotbal zpět na výsluní

 
Fotbalem žijí samotní sportovci, trenéři, fanoušci, chuligáni a v neposlední řadě i hráči. Ne všechny ale baví pravidla, fotbalové strategie nebo realistická hra. Pro všechny, kteří mají rádi rychlou hru, restartovali v Electronic Arts arkádovou sérii FIFA Street. Vypadá dospěleji, má komplexní systém ovládání a velmi dobře se hraje.
24.03.2012 00:15 |

podobné články

Recenze NHL 16 – návrat na led ve velkém stylu!

 
Nebudeme si nic nalhávat, NHL 15 byl průšvih a pro fanoušky videoherního hokeje něco jako vlastňák. Režimů bylo pomálu a zmizely i ty nejoblíbenější funkce. NHL 16 je však něco jiného. Při hraní máte pocit, že vývojáři v EA Sports nedělali nic jiného, než že se káli za své chyby z loňska a naslouchali fanouškům. NHL 16 je pecka, famózní sportovní titul, od kterého se nehnete do vydání následujícího ročníku.
20.09.2015 19:35 |

podobné články

VIDEO: ŠÍLENÝ REKORDMAN! NAHÝ V LEDU vydržel skoro 2 hodiny!

 
Po svém se rozhodl oslavit příchod nového roku nizozemský sběratel rekordů. Zaletěl si do Hongkongu, aby se nechal zavřít do bedny plné ledu. Téměř nahý vydržel v mrazivé truhle necelé dvě hodiny, a připsal si tak nový světový rekord.
01.01.2011 22:45 |

podobné články

Máme se líp než za komunistů, tvrdí většina lidí

 
Více než polovina (53 procent) obyvatel považuje současný režim za lepší než režim před listopadem 1989 a stejný podíl (54 procent) lidí si zároveň myslí, že současný režim vytváří lepší podmínky pro budoucnost. Vyplývá to z průzkumu STEM, jehož výsledky byly zveřejněny v úterý.
24.01.2012 15:50 |

podobné články

Máme se pořád lépe než za komunistů, tvrdí většina lidí

 
Více než polovina (53 procent) obyvatel považuje současný režim za lepší než režim před listopadem 1989 a stejný podíl (54 procent) lidí si zároveň myslí, že současný režim vytváří lepší podmínky pro budoucnost. Vyplývá to z průzkumu STEM, jehož výsledky byly zveřejněny v úterý.
24.01.2012 15:55 |

podobné články

Komunistický režim byl lepší než ten nynější, tvrdí třetina Čechů

 
Současný režim považuje za lepší ve srovnání s režimem před listopadem 1989 nejméně lidí od roku 1992. O výhodách dnešního uspořádání společnosti je přesvědčeno 46 procent lidí, naopak 32 procent lidí vyzdvihuje komunistický režim. Vyplývá to z výzkumu společnosti STEM.
30.01.2013 15:12 |

podobné články

Ať mi někdo ukáže, kde socialismus s lidskou tváří fungoval. Ondřej Neff hodnotí polistopadový vývoj i Zemana

 
25 LET OD LISTOPADU ´89 „Komunistický režim byl loutkový koloniální režim a stál na ruských bajonetech. Ovšem jakmile se bajonety stáhly, tak to režim nevydržel,“ tvrdí o příčinách rozpadu komunismu v Československu český spisovatel science fiction a novinář Ondřej Neff. Konspirační teorie popisující účast tajných služeb přitom zavrhuje. I k dnešku má ale Neff co říci. Velmi netradičně v rozhovoru ParlamentníchListů.cz třeba popisuje chování Miloše Zemana ve funkci hlavy státu.
14.11.2014 19:51 |

podobné články

Osobnosti: Ondřej Neff (178 článků) , Miloš Zeman (18595 článků)

Úřad vlády: Bezpečnostní režim utajovaných materiálů je bezvýhradně dodržován

 
Úřad vlády ČR prohlašuje, že při nakládání s utajovanými materiály striktně dodržuje bezpečnostní režim, který je pro materiály takové povahy stanoven. Na e-mailovou adresu předsedy vlády Bohuslava Sobotky nebyl nikdy zaslán materiál v utajovaném režimu. Takový postup při nakládání s utajovanými informacemi není možný a vylučuje jej bezpečnostní režim, který je Úřadem vlády ČR dodržován.
11.01.2016 12:30 |

podobné články

Češi podceňují pitný režim

 
Praha 20.4.2017 - Pravidelně dodržuje pitný režim jen čtvrtina Čechů. Údaje vyplývají z aktuálního průzkumu společnosti STEM/MARK. Tendenci pitný režim podceňovat mají spíše ženy a mladší věkové kategorie.
20.04.2017 12:35 |

podobné články

NHL rozdělovala ceny: králem večera byl Ovečkin, dočkal se i Chára

 
Ruský hokejový bohatýr sice skončil v kanadském bodování na druhém místě za krajanem Malkinem, ale ve čtvrtek večer si odnesl tři trofeje včetně té nejdůležitější - pro nejužitečnějšího hráče slavné NHL.
19.06.2009 07:45 |

podobné články