Článek

Nejlepší hudebníci roku 2015? Zvítězí obchodní úspěch nad obsahem, míní recenzenti

 
Podle recenzentů Aktuálně.cz si pro sošku hned v několika kategoriích dojde kapela Kryštof, popřípadě její zpěvák Richard Krajčo. A to podle některých i přesto, že jejich deska není to nejlepší za minulý rok.
09.04.2016 11:20 |

podobné články

Osobnosti: Richard Krajčo (283 článků)
Podobné články

Šílený Max, Mládí i Steve Jobs. To jsou nejlepší zahraniční filmy roku 2015

 
Recenzenti Aktuálně.cz vybrali nejlepší zahraniční filmy roku. Bodovalo Mládí, Šílený Max i Steve Jobs.
21.12.2015 16:55 |

podobné články

Osobnosti: Steve Jobs (133 článků)

5 věcí, které z žen dělají nejlepší partnerky

 
Snad každá z nás by se chtěla pyšnit titulem nejlepší partnerky. Co je proto ale nutné udělat, abychom si tohle označení zasloužili? Které věci z žen dělají ty nejlepší partnerky? Díky čemu se v očích mužů staví vysoko nad ostatní konkurentky? Na to se společně podíváme v dnešním článku! Jak dostát role nejlepší partnerky Každá žena by pro toho svého chtěla být tou nejlepší. Ono je to vcelku logické – pokud by to nejlepší měl muž doma, nemusel by to hledat jinde. Tím by odpadlo riziko možné nevěry a nám ženám by bylo okamžitě lépe na světě. V čem se tedy skrývá ono tajemství? Nevytahujte staré spory U žen je poměrně známo, že mají tendence při hádkách vytahovat staré spory. Jestliže se tedy chcete stát nejlepší partnerkou, nikdy se neuchylujte k tomu, abyste své polovičce vytýkali staré věci – především pak ty dávno vyřešené. Nevyčítejte mu kamarády Každý muž má kamarády, se kterými si prostě chce zajít na pivo nebo se s nimi podívat na důležitý fotbalový či hokejový zápas. Titulu nejlepší partnerky dosáhnete už jen tím, že mu tyto chvíle nebudete zakazovat nebo vyčítat. Když bude chtít váš drahý trávit čas s kamarády, využijte této příležitosti a sejděte se s kamarádkami. Vzájemná chvilka odloučení ničemu neuškodí. Staňte se mistrem kuchařem Že láska prochází žaludkem je dávno známý fakt. A věřte milé dámy, že muži na dobré jídlo moc dobře slyší. Na vařenou nudli ho tak s největší pravděpodobností neutáhnete, ale na takovou svíčkovou se šesti už byste mohla. A s přehledem! Buďte svolná k experimentům Muži velmi často chtějí experimentovat v sexu. Vymýšlí nové polohy nebo do intimních radovánek v naší nejrůznější pomůcky. Pokud je žena k těmto experimentům svolná, rázem tak v mužských očích získá na ceně. Samozřejmě se ale nemusíte do ničeho nutit, a pakliže vám něco opravdu bude... Čtěte více Příspěvek 5 věcí, které z žen dělají nejlepší partnerky pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.06.2017 18:25 |

podobné články

Nejlepší český film roku? Zelenkova komedie Ztraceni v Mnichově, shodují se kritici

 
Rok 2015 v českém filmu patřil zejména hororu a komedii o Mnichovské dohodě. Recenzenti Aktuálně.cz vybrali nejlepší tuzemské snímky.
21.12.2015 17:00 |

podobné články

Recenzenti Aktuálně.cz tipují nejlepší desky roku 2014

 
Podívejte se, jak tipovali jednotliví respondenti v anketě Aktuálně.cz o nejlepší světovou desku roku 2014.
20.12.2014 19:15 |

podobné články

DPP: Informace o změnách v MHD – pravidelná výluka lanové dráhy Újezd – Petřín

 
Z důvodu pravidelné revize bude od pondělí 30. 3. 2015 do pátku 3. 4. 2015 přerušen provoz lanové dráhy Újezd – Petřín. V období od soboty 4. 4. 2015 do pondělí 6. 4. 2015 bude lanová dráha na Petřín jezdit dle letního jízdního řádu. Další přerušení provozu lanové dráhy na Petřín je plánováno od úterý 7. 4. 2015 do pátku 10. 4. 2015. Provoz bude plně obnoven v sobotu 11. 4. 2015 v 9 hodin ráno.
23.03.2015 17:22 |

podobné články

Soutěž roku 2015 začala. Přihlaste se taky! Tento rok se můžete těšit na bitvu stylistů 2015

 
Milujete módu? Zúčastněte se soutěže módního eshopu answear.cz a vyhrajte titul Nejlepší stylista roku 2015! Stačí nahrát alespoň 3 fotografie vašich autorských stylingů (focené na vás nebo na modelce). Ze zaslaných fotografií vybere odborná porota 15 finalistů, které bude čekat další úkol. Od naší nejprodávanější značky Medicine obdrží 3 produkty, se kterými vytvoří 3 různé stylingy. Kdo vyhraje titul nejlepší stylista roku 2015? To zjistíme již 23. října!
21.08.2015 09:05 |

podobné články

Nejerotičtější kára současnosti: Mini Coupé

 
Mini jede. Mini se snaží. Mini žije. Žijte s ním. A pokud chcete být opravdu IN, počkejte si na nové nejerotičtější auto světa – Mini JCW Coupé.
25.06.2011 00:20 |

podobné články

Nejrychlejší MINI Cooper všech dob představen ve Francii

 
Na festivalu MINI United ve Francii představila britská automobilka v područí BMW svůj nový model, který je nejvýkonnějším sériovým Mini Cooperem historie. Ve vývoji již sice je třetí generace tohoto úspěšného retro automobilu, ale MINI chce ještě více podpořit prodeje stávajícího modelu a nabídne tak v limitované edici nové Mini John Cooper Works GP.
14.05.2012 14:20 |

podobné články

Osobnosti: John Cooper (7 článků) , John Cooper (7 článků)

Ceny Anděl získali Koller, Poláková, Kryštof i Vytisková. Hudebníci kritizovali Zemana

 
Album ČeskosLOVEnsko Davida Kollera získalo cenu Anděl v kategorii album roku 2015. Koller slavil dvě vítězství, protože byl vyhlášen také zpěvákem roku. Nejlepší skupinou jsou Kryštof, cenu za objev roku si odnesla Barbora Poláková, jejíž píseň Nafrněná je nejúspěšnější skladbou. Zpěvačkou roku se stala Klára Vytisková. Do síně slávy vstoupil Michal Pavlíček. Během slavnostního večera opakovaně zazněla kritika na prezidenta Miloše Zemana.
09.04.2016 20:15 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (288 článků)

Nejlepší deska roku 2014? Vybrali jsme Top 10

 
Recenzenti Aktuálně.cz vybrali deset nejlepších alb ze světa.
20.12.2014 19:15 |

podobné články

Nejlepší filmy roku 2014: Vlci, upíři, temnota i Rusko

 
Recenzenti Aktuálně.cz vybrali dvacet nejlepších filmů, které se objevily v roce 2014 v českých kinech. Podívejte se na výsledky ankety.
30.12.2014 13:01 |

podobné články

Nejlepší mladá pekařka roku je z Pardubic

 
Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR uspořádal ve dnech 18. - 19. března 2015 v Pardubicích jubilejní 20. ročník národní soutěže o titul „ČESKÝ PEKAŘ ROKU 2015 – kategorie JUNIOR“. Ve finále soutěže se o prestižní ocenění utkalo deset mladých pekařských talentů z celé ČR. Soutěžící museli pod dohledem odborné poroty prokázat dovednosti při výrobě chleba, běžného pečiva, vánoček a chodských koláčů. Absolutním vítězem s titulem Nejlepší pekařský junior roku 2015 se stala Denisa Špačková, studentka 2. ročníku Střední průmyslové školy potravinářství a služeb Pardubice.
19.03.2015 17:35 |

podobné články

I čeští hudebníci už žádají prodloužení autorských práv na 70 let

 
Evropští hudebníci chtějí prodloužit autorská práva ke svým nahrávkám z nynějších 50 na 70 let. Také čeští umělci v pátek vyzvali vládu, aby v rámci předsednictví EU podpořila přijetí nové směrnice, která by to umožnila, informovala ředitelka české pobočky Mezinárodní federace fonografického průmyslu (IFPI) Petra Žikovská.
12.06.2009 11:45 |

podobné články

Tuzemští hudebníci vítají prodloužení autorských práv na 70 let

 
Tuzemští muzikanti vítají prodloužení hudebních autorských práv z 50 na 70 let. O tom, že evropští hudebníci budou moci využívat autorská práva na své nahrávky až do pozdního věku, rozhodla v pondělí Evropská unie. Mezi státy, které byly naopak proti tomu, aby nahrávky byly chráněny 70 let po jejich vzniku, byla i Česká republika.
14.09.2011 09:25 |

podobné články

Gobelín pro letiště zaplatili na Havlovu počest hudebníci z U2 i Sting

 
Vytvoření velkého gobelínu na počest bývalého prezidenta Václava Havla, který bude odhalen 9. prosince na pražském letišti, zaplatili legendární hudebníci Bono, The Edge ze skupiny U2, Peter Gabriel, Sting a Yoko Ono. Gobelín navrhl český umělec Petr Sís a stál 1,5 miliónu korun. Umělci jej podpořili, protože tím chtěli Havlovi vzdát hold, potvrdila v úterý mluvčí Letiště Václava Havla Praha Eva Krejčí.
20.11.2012 19:40 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4627 článků) , Sting (89 článků) , Peter Gabriel (21 článků) , Yoko Ono (70 článků) , Petr Václav (713 článků)

Gobelín pro letiště zaplatili na Havlovu počest hudebníci z U2 i Sting

 
Vytvoření velkého gobelínu na počest bývalého prezidenta Václava Havla, který bude odhalen 9. prosince na pražském letišti, zaplatili legendární hudebníci Bono, The Edge ze skupiny U2, Peter Gabriel, Sting a Yoko Ono. Gobelín navrhl český umělec Petr Sís a stál 1,5 miliónu korun. Umělci jej podpořili, protože tím chtěli Havlovi vzdát hold, potvrdila v úterý mluvčí Letiště Václava Havla Praha Eva Krejčí.
20.11.2012 19:40 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4627 článků) , Sting (89 článků) , Peter Gabriel (21 článků) , Yoko Ono (70 článků) , Petr Václav (713 článků)

Do Hranic zamíří hudebníci na tradiční Evropské jazzové dny

 
Saxofonista Felix Slováček, herečka Chantal Poullain i slovenský jazzman Peter Lipa budou hosty letošního ročníku Evropských jazzových dnů v Hranicích na Přerovsku. Do města kvůli jazzu zamíří také hudebníci z Ruska, Austrálie, Polska či Nizozemska.
05.04.2013 08:25 |

podobné články

Osobnosti: Chantal Poullain (218 článků) , Felix Slováček (842 článků) , Peter Lipa (11 článků)

Rodina a hudebníci se rozloučili se skladatelem Iljou Hurníkem

 
Rodina, hudebníci i studenti se dnes odpoledne v chrámu sv. Petra a Pavla na pražském Vyšehradě naposledy rozloučili s Iljou Hurníkem. Skladatel, klavírní virtuos a spisovatel zemřel 7. září ve věku 90 let. Zádušní mši sloužil kanovník vyšehradské kapituly Aleš Opatrný, po celou dobu ji provázela hudba, kterou Hurník zkomponoval.
17.09.2013 17:55 |

podobné články

Osobnosti: Aleš Opatrný (1 článek)

Potlučený Berlusconi vzkazuje: Láska zvítězí!

 
Italský premiér Silvio Berlusconi poprvé od nedělního útoku, při kterém utrpěl poranění na obličeji, zaslal z nemocnice vzkaz veřejnosti. Láska prý vždy zvítězí nad nenávistí!
16.12.2009 08:15 |

podobné články

Osobnosti: Silvio Berlusconi (200 článků)