Článek

Končí naše nadvláda nad světem. Američané sepsali výbušné hodnocení budoucnosti Země

 
Zpráva Národní rady pro rozvědku (USA) se věnuje globálním trendům a budoucnosti světa do roku 2030. Celá zpráva má více než 230 stran a věnuje se do detailů jednotlivým trendům a výhledům. Podívali jsme se na její obsah a vybrali to nejdůležitější. Obsáhlý dokument pro ParlamentníListy.cz pročetla Veronika Sušová-Salminen.
12.01.2017 11:55 |

podobné články

Podobné články

Končí nadvláda „bílých“. Václav Cílek odkrývá tajemství úspěchu Donalda Trumpa

 
Za nečekaným úspěchem Donalda Trumpa může být to, že Američané jsou v současné době zahnáni do kouta. Jednak tím, že končí nadvláda bílých a roste nacionalismus černochů, jednak tím, že mediánová mzda důležité střední třídy setrvale od roku 2000 klesá. Ve vysílání Českého rozhlasu to uvedl geolog a publicista Václav Cílek.
04.03.2016 20:56 |

podobné články

Osobnosti: Donald Trump (1885 článků) , Václav Český (394 článků)

Takto vypadá nadvláda islamistů: 250 znásilnění týdně a střelba do análního otvoru

 
Irácký Mosul má již prakticky rok a půl pod kontrolou Islámský stát. Časopis Reportér přináší informace o tom, jak vypadá nadvláda islamistů nad tak velkým městem. Jde o děsivý obrázek potrhaných mladých žen a dívek a mladých chlapců s vymytým mozkem. Obyvatelé Mosulu jsou používáni jako živé štíty. Smrt hrozí na každém kroku.
15.11.2015 10:31 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Boty budoucnosti se stanou skutečností! Nike slibuje, že v roce 2015 uvede samozavazující se obuv z filmu Návrat do budoucnosti

 
Pamatujete si na tu speciální Nike "obuv":http://www.extra.cz/tema/boty z filmu Návrat do budoucnosti? Pokud ne, hezky si ji můžete připomenout na "tomto videu":http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v;=liI1E_ZZV5w. Marty McFly do nich prostě jenom strčil nohy a boty se samy pěkně zavázaly. Automaticky, přesně, jak by se v "budoucnosti":http://www.extra.cz/tema/budoucnost mělo dít. A společnost Nike slibuje, že přesně takové boty v roce 2015, kdy se Návrat do budoucnosti odehrává, uvedou na trh!
20.02.2014 16:05 |

podobné články

Neznámí útočníci hodili výbušné zařízení na konzulát USA v Mexiku

 
Neznámí útočníci hodili výbušné zařízení na americký konzulát v mexickém pohraničním městě Nuevo Laredo.
11.04.2010 07:55 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odbobné poroty stala Nejvstřícnější bankou za roku 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procentního bodu. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procentního bodu a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procentního bodu.
18.06.2014 16:40 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty stala Nejvstřícnější bankou za 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procent a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procent.
19.06.2014 09:40 |

podobné články

Svět se mění, nadvláda Západu končí. Profesor Krejčí hovoří o ukrajinské válce i o zásadních věcech, které se dohodly v jejím stínu

 
ROZHOVOR Profesor Oskar Krejčí se zamýšlí nad událostmi, které následovaly po zveřejnění zprávy o zřícení malajsijského letadla nad Ukrajinou. Jak politolog Krejčí řekl ParlamentnímListům.cz, pravdivý závěr o tom, co se s letadlem stalo, může vyslovit pouze vyšetřující komise, nikoli politici či média. Oskar Krejčí je také přesvědčen, že žádné sankce proti Rusku nepovedou k pádu Putina. Musíme si prý uvědomit, že svět se mění a nadřazenost Západu vůči zbytku světa končí.
23.07.2014 04:40 |

podobné články

Američané chtějí, aby Jennerová vrátila zlato, které vyhrála jako muž

 
Bývalý desetibojař Bruce Jenner (65), který se po změně pohlaví stal Caitlyn Jennerovou, v roce 1976 vyhrál na olympiádě v Montrealu zlatou medaili. Američané nyní sepsali petici, v níž požadují vrácení medaile. Jennerová přiznala, že vždy se cítila ženou, a proto prý neoprávněně závodila s muži.
04.06.2015 12:56 |

podobné články

Osobnosti: Caitlyn Jenner (68 článků)

Kanadská nadvláda končí, juniorský šampionát ovládli Američané

 
Po pěti letech vyhrál hokejové mistrovství světa do 20 let někdo jiný než zástupci javorového listu.
06.01.2010 10:05 |

podobné články

Němci si stěžují, že se k nim šíří zápach z českých chemiček. Sepsali petici

 
Němci v Podkrušnohoří si stěžují na zvláštní zápach, který se podle nich šíří z Čech, konkrétně prý ze severočeských chemiček. Sepsali kvůli tomu i petici a o pomoc požádali Evropský parlament. České úřady ale obvinění odmítají, zápach prý od nás rozhodně nejde.
16.07.2010 21:05 |

podobné články

Organizace sepsali výzvu za nezávislé vyšetření Romanovy kauzy

 
Zástupci 11 protikorupčních organizací sepsali výzvu za nezávislé prošetření kauzy kolem převodu Škody Holding do rukou investorů skrytých za skupinou Appian a případný konflikt zájmů bývalého ředitele ČEZ Martina Romana.
31.10.2011 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Martin Roman (266 článků)

Studenti UK sepsali petici proti kvalitě jídla v menze a kolejím

 
Studenti Univerzity Karlovy sepsali petici proti kvalitě a ceně jídel v menzách a ubytování na kolejích. Hospodaření Kolejí a menz (KaM) je podle nich neefektivní, požadují proto audit. Vedení se ale brání, služby se prý neustále zlepšují. 
10.05.2013 15:55 |

podobné články

Podomní prodejci údajně roztrhali stařence smlouvy a sepsali s ní nové!

 
Čtyřiasedmdesátileté stařence údajně tři mladí podomní prodejci roztrhali její smlouvy a sepsali s ní nové. Všechny mladíky zastihli Brněnští strážníci.
24.07.2013 17:50 |

podobné články

Oskar Krejčí o světě: Původní nadvláda USA přerůstá v chaos

 
Politolog Oskar Krejčí se v rozhovoru pro PrvníZprávy.cz znovu pustil do České televize. Ale nejen do ní. Stranou pozornosti Krejčího nezůstaly ani Spojené státy, které prý ztrácí kontrolu nad světem, a postup německé kancléřky Angely Merkelové v uprchlické krizi. Nejmocnější žena Evropy by si prý měla uvědomit, že ještě existuje EU, kde Německo nepůsobí v roli jediného vládce.
17.04.2016 06:50 |

podobné články

Osobnosti: Angela Merkelová (1601 článků)

Velkokapitál skončí, nadvláda USA nad světem také. Soudruh Jakeš se vyjádřil i k uprchlíkům

 
ROZHOVOR Nestabilita na Středním východě je důsledek politiky USA. Ostatně uprchlická krize, která má rozvrátit Evropu, také sílí kvůli zájmům USA. Do těchto potíží se dostáváme hlavně kvůli existenci Severoatlantického paktu. Tak mluví Miloš Jakeš, bývalý generální tajemník Ústředního výboru komunistické strany Československa. Ve svých třiadevadesáti letech se prý stále živě zajímá o dění ve světě.
02.05.2016 07:00 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Jakeš (68 článků)

Jak v zimě pečovat o své vlasy

 
Zima se konečně přihlásila o slovo a ihned se nám ukázala v celé své kráse. Teploty klesly pod nulu, přírodu zasypala první sněhová pokrývka a naše vlasy tak dostaly pořádný šok. Není se čemu divit, se změnou počasí trpí nejen naše tvář, ale samozřejmě i naše hříva. Nejvíce jí škodí přechody z teplého prostředí do studeného, na kráse a zdraví nepřidává ani špatná volba přípravků. Jak se tedy o vlasy v zimě starat? V zimních měsících péči o vaší hřívu rozhodně nepodceňujte, stejně jako léto je i tohle období hodně náročné a především nevyzpytatelné. Mnoha z nás se tak začnou třepit konečky, najednou u vlasů zaznamenáme vyšší lámavost a na dotek pociťujeme jejich jemnost. Víte, jak se v zimě starat o vaše vlasy? Možná jste slyšeli, že vlasům v zimě nesvědčí jejich časté mytí, které vede k nadměrnému vysušování pokožky a jejich následnému oslabování. Tato rada je založena na pravdě, ale rozhodně to není to jediné, co pro svou hřívu můžete udělat. Proto jsme pro vás sepsali několik rad a tipů, díky kterým vašim vlasům v náročném zimním období prospějete. Řekněte stop elektrizování vlasů Jedním z velmi častých problémů právě v zimě je elektrizování vlasů způsobené nižší vlhkostí vzduchu a kontaktu s oblečením. Nepřítelem vašich vlasů jsou především syntetické materiály, po kterých vám následně jednotlivé pramínky vesele stojí na hlavě. Proto doporučujeme jedenkrát týdně dopřát vašim vlasům vlasový zábal, který ve vlasech zafixuje potřebnou hydrataci. Mastné vlasy vám nesluší Další bojovkou pro vaše vlasy jsou čepice, bez kterých se v zimě většina z vás jednoduše neobejde. Ty ale vlasům nesvědčí, protože je splácnou k hlavě, díky čemuž nemůže pokožka dostatečně dýchat a začne se tak rychleji mastit. V důsledku toho se pak děsíte mastných vlasů, které o vás nedělají ten nejlepší obrázek. Pokud se vám vlasy hodně mastí, vybírejte si... Čtěte více Příspěvek Jak v zimě pečovat o své vlasy pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
30.11.2016 18:35 |

podobné články

Výbušné vystoupení Babiše a nové místopředsedkyně ODS u Jílkové. A je tu dohra

 
MEDIÁLNÍ HODNOCENÍ „Tato země má ještě daleko ke standardní společnosti,“ uvedl k vystupování některých hostů v pořadu Máte slovo s Michaelou Jílkovou analytik Radim Hreha. Vicepremiér Andrej Babiš podle něj přesvědčil, Hreha ale zkritizoval novou místopředsedkyni ODS.
29.01.2016 12:16 |

podobné články

Osobnosti: Andrej Babiš (7818 článků) , Michaela Jílková (385 článků)

Europoslanec Svoboda ke konvoji: Američané ukazují, že nás chtějí bránit. Přiložme také ruku k dílu...

 
ROZHOVOR Američané představují svou připravenost nás bránit a my jen máváme vlaječkami. Podle europoslance Pavla Svobody (KDU-ČSL) by měla být i naše armáda více vidět, neměli bychom spoléhat na to, že naši bezpečnost budou „ošetřovat“ Američané, a hlavně plnit závazky v rozpočtové oblasti. „Bezpečnost není luxusní přívěšek, který si koupíme tehdy, kdy už je vše ostatní zaplaceno, ale je předpokladem naší prosperity,“ uvedl také v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz Svoboda.
31.03.2015 10:51 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Svoboda (292 článků) , Pavel Svoboda (291 článků) , Pavel Svoboda (292 článků) , Pavel Svoboda (292 článků)