Článek

Klika (ČSSD): Není pravda, že tajíme kritéria hodnocení

 
Při přerozdělování financí na sociální služby v Ústeckém kraji pro rok 2015 byly všechny služby hodnoceny na základě stejných kritérií. Pracovníci krajského úřadu spolu s obcemi s rozšířenou působností hodnotili jejich potřebnost, efektivitu, nákladovost, financování, kvalitu i specifika služby a její spolupráci s obcí či krajem. Pracovníci úřadu zároveň v nejbližších týdnech znovu navštíví zařízení, která si požádají o zařazení do základní sítě sociálních služeb, která je garancí financování.
22.04.2015 11:31 |

podobné články

Podobné články

Kritika Jiřího Dienstbiera z řad ČSSD: Ministr prý nepracuje tak aktivně, jak by měl

 
38. SJEZD ČSSD „Komunální volby jasně ukázaly, kde je slabá stránka ČSSD. Naši lidé od nejnižších postů až k vládním představitelům aktivně pracují a mají výsledky. Náš problém ale je, že neumíme svou práci prodat,“ hodnotí stranu krátce před jejím sjezdem šéf okresní organizace ČSSD v Mostě Martin Klika. V rozhovoru ParlamentníchListů.cz se ale Klika kriticky podíval i na jiné věci, rozebral ovšem také chování prezidenta Miloše Zemana. Pochválil jej za „nekompromisní postoj k prolomení těžebních limitů“.
02.03.2015 15:11 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (17454 článků)

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Bradáčová: Klika v ODS není jediná, je víc skupin, kterým vadím

 
Ústecká žalobkyně Lenka Bradáčová je navržena do funce pražské vrchní státní zástupkyně. Spekuluje se, že právě ona byla důvodem, proč premiér Petr Nečas odvolal ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila (ODS). Bradáčová, která je tento týden na dovolené v Rakousku, Právu řekla, že klika v ODS není jediná, které vadí.
28.06.2012 04:56 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Pospíšil (1717 článků) , Jiří Pospíšil (1717 článků) , Petr Nečas (9215 článků)

Klika (ČSSD): Ubytovny jsou pro majitele nekontrolovatelným businessem

 
Radní Ústeckého kraje a předseda Pracovní skupiny pro vyloučené lokality Martin Klika podpoří starosty Šluknovska na zítřejší demonstraci. V některých otázkách ale se starosty nesouhlasí a nabádá je ke změnám. Na Šluknovsko se vypraví společně s poslancem Jaroslavem Foldynou a poradcem pro bezpečnost hejtmanky Ústeckého kraje Jiřím Vorálkem.
19.07.2012 12:00 |

podobné články

Osobnosti: Jaroslav Foldyna (350 článků)

PRO!Kraj: Pan Klika by si měl sladit noty s hejtmanem

 
Pan Klika (krajský radní za ČSSD pro sociální věci) by si měl sladit noty s panem Bubeničkem. Nejdříve na zastupitelstvu a poté do medií veřejně prohlásí, že peněz bylo málo a oni dali přednost svým organizacím...
25.04.2015 18:21 |

podobné články

A kam posíláte své děti vy? ŽEBŘÍČEK nejlepších školek podle hodnocení rodičů

 
Pro každého rodiče jsou při výběru mateřské školy důležitá zejména tři kritéria. Vzdálenost mateřské školy od bydliště, kapacita mateřské školy a její reputace. Zjistit první dvě kritéria rodičům nečiní žádný problém, s tím třetím ale rodiče doposud problém měli, a to velký!
08.01.2014 11:40 |

podobné články

Ministerstvo kultury podle NKÚ nedalo rovné podmínky, někdy nedodrželo ani vlastní kritéria

 
Ministerstvo kultury u dotací na kulturní aktivity nevytvořilo rovné podmínky pro žadatele a v některých případech také nedodrželo vlastní pravidla pro poskytnutí peněz. Tvrdí to Nejvyšší kontrolní úřad. Kontroloři zjistili nedostatky u dotací za 15,5 milionu z prověřovaných víc než 80 milionů korun. Chyby byly i na straně příjemců peněz. Ministerstvo některé nedostatky již napravuje, brání se ale také tím, že v kultuře je někdy obtížné stanovit přesně kvantifikovatelná kritéria pro hodnocení projektů.
15.12.2014 13:16 |

podobné články

Klika Bradáčové a spol. si zítra třeba přijde pro vás. Protestujte, varuje ta, co hladověla za Ratha

 
JINÝMA OČIMA S megafonem protestovala po Praze proti zatčení Davida Ratha a držela kvůli tomu i hladovku. Nadávali jí do běhen a podezírali, že za to dostává prachy. Půvabná a dost výřečná vychovatelka ze základní školy Beata Krusic ale jasně říká, že není žádnou hloupoučkou Rathovou fanynkou. Jen se jí nelíbí, že se v Česku klika státních zástupců vymkla kontrole, ničí lidi a tahle pohroma může jednou potkat každého z nás.
09.08.2013 06:55 |

podobné články

Osobnosti: David Rath (4314 článků)

Klika Bradáčové a spol. si zítra třeba přijde pro vás. Protestujte, varuje ta, co hladověla za Ratha

 
ROZHOVOR S megafonem protestovala po Praze proti zatčení Davida Ratha a držela kvůli tomu i hladovku. Nadávali jí do běhen a podezírali, že za to dostává prachy. Půvabná a dost výřečná vychovatelka ze základní školy Beata Krusic ale jasně říká, že není žádnou hloupoučkou Rathovou fanynkou. Jen se jí nelíbí, že se v Česku klika státních zástupců vymkla kontrole, ničí lidi a tahle pohroma může jednou potkat každého z nás.
09.08.2013 06:50 |

podobné články

Osobnosti: David Rath (4314 článků)

Klika Bradáčové si zítra přijde pro vás. Protestujte, říká ta, co hladověla za Ratha

 
JINÝMA OČIMA S megafonem protestovala po Praze proti zatčení Davida Ratha a držela kvůli tomu i hladovku. Nadávali jí do běhen a podezírali, že za to dostává prachy. Půvabná a dost výřečná vychovatelka ze základní školy Beata Krusic ale jasně říká, že není žádnou hloupoučkou Rathovou fanynkou. Jen se jí nelíbí, že se v Česku klika státních zástupců vymkla kontrole, ničí lidi a tahle pohroma může jednou potkat každého z nás.
09.08.2013 09:55 |

podobné články

Osobnosti: David Rath (4314 článků)

Klika Bradáčové si zítra přijde pro vás. Protestujte ta, co hladověla za Ratha

 
JINÝMA OČIMA S megafonem protestovala po Praze proti zatčení Davida Ratha a držela kvůli tomu i hladovku. Nadávali jí do běhen a podezírali, že za to dostává prachy. Půvabná a dost výřečná vychovatelka ze základní školy Beata Krusic ale jasně říká, že není žádnou hloupoučkou Rathovou fanynkou. Jen se jí nelíbí, že se v Česku klika státních zástupců vymkla kontrole, ničí lidi a tahle pohroma může jednou potkat každého z nás.
09.08.2013 09:50 |

podobné články

Osobnosti: David Rath (4314 článků)

Klika Bradáčové si zítra přijde pro vás. Varuje ta, co hladověla za Ratha

 
JINÝMA OČIMA S megafonem protestovala po Praze proti zatčení Davida Ratha a držela kvůli tomu i hladovku. Nadávali jí do běhen a podezírali, že za to dostává prachy. Půvabná a dost výřečná vychovatelka ze základní školy Beata Krusic ale jasně říká, že není žádnou hloupoučkou Rathovou fanynkou. Jen se jí nelíbí, že se v Česku klika státních zástupců vymkla kontrole, ničí lidi a tahle pohroma může jednou potkat každého z nás.
09.08.2013 10:05 |

podobné články

Osobnosti: David Rath (4314 článků)

Víme, co váš vztah rozhodně nepřežije!

 
Politické názory při randění tajíme. Mají ale zásadní význam pro dlouhodobý vztah.
22.09.2011 11:40 |

podobné články

Nejvyužívanější reklamní formát na českém webu je čtverec 300×300, nejvíc se kliká na 300×600

 
Nejvíc se na webu v Česku inzerují finanční služby, nejvíc se kliká na reklamy na oblečení a doplňky.
16.06.2012 14:55 |

podobné články

Zablokované dveře, utržená klika. Putinovi předváděli nový terénní vůz

 
Ruský prezident Vladimir Putin si ve čtvrtek nechal předvést ve své rezidenci v Soči nové terénní vozy továrny UAZ pro ruskou armádu. Jenže předváděčka se zrovna nepovedla, proti byla klika jednoho z vozů.
13.05.2016 12:25 |

podobné články

Osobnosti: Vladimir Putin (2806 článků)

V Jičíně zemřely v sauně matka s dcerou. Ulomila se klika, nemohly ven

 
Obvykle se saunování považuje za zdravé, jenže tentokráte tomu bylo naopak. Matka (†65) s dcerou (†45) během společného pobytu v sauně zemřely. Na vině byla zlomená klika u dveří, kvůli níž se ženy nemohly dostat ven.
16.04.2017 10:35 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odbobné poroty stala Nejvstřícnější bankou za roku 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procentního bodu. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procentního bodu a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procentního bodu.
18.06.2014 16:40 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty stala Nejvstřícnější bankou za 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procent a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procent.
19.06.2014 09:40 |

podobné články