Článek

Klaus: Nezaslouží si zjednodušená a zploštělá hodnocení. Zemřel dvakrát...

 
Smrt tak mladého člověka, jakým byl Stanislav Gross, je vždy tragédií. Cítím v této chvíli s jeho rodinou, s manželkou a dětmi.
16.04.2015 16:56 |

podobné články

Osobnosti: Stanislav Gross (651 článků)
Podobné články

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Maturita musí být jednotná. Jako řidičák, říká Klaus ml.

 
Hostem pořadu Dvacet minut Radiožurnálu byl ředitel gymnázia PORG Václav Klaus ml., aby diskutoval o státních maturitách, které ostře kritizuje. Maturita by podle něj měla být jednotná a zjednodušená.
26.06.2012 17:45 |

podobné články

Osobnosti: Václav Klaus (8388 článků)

Embrya s Downovým syndromem. Donosit, nebo podstoupit potrat?

 
Zploštělá tvář, šikmé oči, kulatá hlava, silnější krk. Typické znaky lidí s genetickou vadou zvanou Downův syndrom (DS) jsou nepřehlédnutelné. Přestože lze syndrom rozpoznat už během těhotenství a na základě diagnózy provést interrupci i v pátém měsíci, dětí s DS neubývá.
27.07.2015 19:10 |

podobné články

Evo Perkausová, zmenšila se ti ňadra? Moderátorka TopStaru jako by zploštěla

 
To snad ne! Jedna z nejvyvinutějších českých moderátorek Eva Perkausová  (21) v poslední době působí slušně ufouknutě! U hvězdy TopStaru její fanoušci vždy obdivovali mohutný hrudník, který teď ale vypadá o hodně menší. Posuďte sami ve fotogalerii!
18.11.2015 18:50 |

podobné články

Osobnosti: Eva Perkausová (259 článků)

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odbobné poroty stala Nejvstřícnější bankou za roku 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procentního bodu. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procentního bodu a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procentního bodu.
18.06.2014 16:40 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty stala Nejvstřícnější bankou za 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procent a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procent.
19.06.2014 09:40 |

podobné články

Pučista, mentální ejakulát, ozývá se kvůli Ištvanovi. Protikorupční advokát krotí vášně

 
Advokát Milan Hulík (Veřejnost proti korupci) má pifku na Janu Nagyovou. Když ještě pracovala na Úřadu vlády, nepředala prý premiérovi Nečasovi otevřený dopis, který Hulík sepsal kvůli funkci na Ministerstvu obrany. Přesto má pocit, že si Nagyová nezaslouží potupu vězeňské cely. Ani žalobce Ivo Ištvan si ale nezaslouží slovní hanu, která se na něj valí třeba od spoluzakladatetele ODS Petra Štěpánka.
16.07.2013 16:50 |

podobné články

Osobnosti: Jana Nagyová (1494 článků) , Petr Štěpánek (526 článků) , Petr Štěpánek (526 článků) , Jana Nagyová (1487 článků)

Tohle si Karel nezaslouží! Marika Gombitová: Podraz na Gotta!

 
Zpívat po boku božského Karla Gotta (76) je snem každého zpěváka. Jen Marika Gombitová (59) nemá zájem! Přestože slíbila, že s Mistrem nazpívá duet, ze spolupráce nakonec couvla. A to už podruhé! Tohle si Slavík nezaslouží.
05.10.2015 05:15 |

podobné články

Osobnosti: Karel Gott (4018 článků) , Marika Gombitová (175 článků)

Většina uprchlíků si soucit nezaslouží. Děti mají jako živý štít, řekl Zeman

 
Většina uprchlíků si podle prezidenta Miloše Zemana nezaslouží soucit, protože jsou to zpravidla mladí, zdraví a dobře materiálně zajištění muži. Děti používají jen jako živý štít. V nedělním rozhovoru pro blesk.tv prezident také uvedl, že by nebyl proti nápadu svého předchůdce Václava Klause uspořádat referendum o kvótách na rozdělení běženců.
25.10.2015 13:45 |

podobné články

Osobnosti: Václav Klaus (8388 článků) , Miloš Zeman (15954 článků)

Ten opilec si pocty nezaslouží. Ani desetník! Senátor udeřil na sbírku na zvon Václava Havla

 
„Podle mne si ten opilec respekt nezaslouží! Jak může někdo chtít uctívat památku – byť zvonem – někoho, pro koho je vraždění lidí bombami z letadel nazýváno humanitárním bombardováním? Jak může někdo Václava Havla uctívat za to, že prochlastával peníze, které dostával na pomoc jiným?“ otázal se ParlamentníchListů.cz senátor Jaroslav Doubrava když uslyšel, že Nadace Charty 77 vybírá mezi lidmi peníze na zvon Havel.
18.08.2016 20:05 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4389 článků) , Jaroslav Doubrava (186 článků)

„Jednostranné soudy si nezaslouží.“ Na Václava Havla vzpomíná i Slovensko

 
Ani téměř pět let po smrti nepřestává být bývalý československý a český prezident Václav Havel postavou, vůči které se lidé v Česku a částečně i na Slovensku rádi vymezují. Havlovi lze vyčítat mnoho věcí, ale stěží to může zastínit jeho mnohé plusy, jednostranné soudy si nezaslouží, napsal slovenský list Denník N, který k dnešním nedožitým 80. narozeninám exprezidenta otiskl několik článků.
05.10.2016 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4389 článků)

JSEM WATSON! Geniální superpočítač. VŠECHNO je pro mě hračka!

 
Do České republiky zavítal miláček všech médií, tedy Watson. Jde o superpočítač, který dokázal, že je stroj chytřejší než člověk. A to dokonce i jeho zjednodušená verze.
10.06.2011 15:10 |

podobné články

První Max Payne vyjde na iOS a Android

 
Zbrusu nový Max Payne 3 je za dveřmi, ale přes deset let starý první Max Payne ještě neřekl poslední slovo. Řekne jej totiž na mobilních zařízeních. Drsného Maxe Rockstar přivede k životu už 12. dubna pro iOS a 26. dubna pro Android pod jménem Max Payne Mobile. Nebude to přitom žádná zjednodušená verze, ale komplení plnohodnotná jednička, kteoru si všichni pamatujeme...
06.04.2012 19:10 |

podobné články

Celebrity u vody: Kde ty loňské plavky jsou...

 
FOTOGALERIE: Plavky, to je móda zjednodušená na minimum. Právě proto, že jde jen o jeden či dva kousky látky, je třeba jim věnovat mimořádnou pozornost.
28.06.2012 21:20 |

podobné články

Krajané ze západu Ukrajiny jsou zaskočeni, trvalý pobyt v ČR snáze nezískají

 
Čeští krajané žijící na západě Ukrajiny, jimž vláda letos na jaře slibovala, že budou moci získat ve zrychleném režimu trvalý pobyt v ČR, se cítí podvedeni. Ministerstvo vnitra jim nedávno sdělilo, že zjednodušená procedura se na ně vztahovat nebude, neboť nežijí v oblastech bojů. Ve středu na to upozornil Radiožurnál.
30.09.2015 09:30 |

podobné články

Klaus: Gross zemřel dvakrát. Poprvé politicky, podruhé jej dostihla nemoc

 
Za korunního prince ČSSD označil Stanislava Grosse Václav Havel. Miloš Zeman, další z českých hlav státu, byl Grossovi v roce 1996 dokonce na svatbě za svědka. Co o smrti zesnulého Grosse nyní říká Václav Klaus? Gross podle něj zemřel vlastně dvakrát, nejprve politicky, poté kvůli tomu, že ho dostihla zákeřná nemoc ALS.
16.04.2015 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4389 článků) , Václav Klaus (8388 článků) , Stanislav Gross (651 článků) , Miloš Zeman (15954 článků)

V hodnocení přínosu pro stát končí Klaus až za Havlem, ukázal průzkum

 
Průzkum agentury STEM ukázal. že končící prezident Václav Klaus skončil až druhý za Václavem Havlem v hodnocení jeho přínosu pro rozvoj země. První místo však obsadil v odpovědích na otázku, kdo nese největší odpovědnost za současné problémy Země. STEM však připomíná, že se vrací k datům z roku 1999, kdy ve společnosti sílil odpor proti tzv. opoziční smlouvy mezi Milošem Zemanem a Václavem Klausem.
07.03.2013 20:55 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4389 článků) , Václav Klaus (8388 článků) , Miloš Zeman (15954 článků)

Audi A4 – vítěz v hodnocení společnosti DEKRA

 
Audi A4 se jako vozidlo s nejmenším výskytem závad dostalo do čela žebříčku v hodnocení ojetých vozů společností DEKRA za rok 2011. Vůz značky Audi tak počtvrté za sebou zvítězil v celkovém hodnocení. Audi A6 obsadilo třetí místo.
17.01.2012 15:15 |

podobné články

Cryptic Studios: „Systém hodnocení je k MMO nefér“

 
Tak trochu Ameriku objevil Dan Stahl z Cryptic Studios, tvůrců Star Trek Online. Ve svém zamyšlení nad free-to-play modelem MMO a obecně hodnotou MMO jako takovou zabrousil i k )ne)překvapujícímu faktu, že MMO jsou hry dynamicky se vyvíjející a jednorázové hodnocení nemusí za nějaký čas reflektovat kvality hry. „Dle mého názoru je celý systém hodnocení v herním byznysu...
25.09.2012 10:55 |

podobné články