Článek

Jste veš v našem kožichu, vybalil čtenář na Schwarzenberga. Ten je prý takovým hodnocením potěšen

 
Předseda TOP 09, bývalý ministr zahraničí Karel Schwarzenberg, odpověděl na množství dotazů ParlamentníchListů.cz. Vysvětloval například svůj postoj k dění na Ukrajině nebo k našemu spojenectví s USA.
10.04.2015 20:06 |

podobné články

Osobnosti: Karel Schwarzenberg (3584 článků) , Karel Schwarzenberg (433 článků)
Podobné články

Advokát Kolja Kubíček označil Kláru Samkovou za veš. A toto napsal o Okamurovi

 
Politické uskupení osob, které si do názvu dalo Úsvit, nevzbuzuje u advokáta Kolji Kubíčka žádné sympatie. Naopak cítí spíše obezřetnou nedůvěru. Ta je dle jeho mínění zesílena i tím, že v čele stojí potomek neevropské kultury. Tomio Okamura si navíc před volbami do Evropského parlamentu nasadil do kožichu veš v podobě advokátky Kláry Samkové. Advokát Kubíček to uvádí ve svém vyjádření, které zaslal ParlamentnímListům.cz.
14.05.2014 08:15 |

podobné články

Osobnosti: Tomio Okamura (1563 článků)

Pravda o vašem kožichu: Takhle pro něj umírala zvířata na české kožešinové farmě! Galerie pouze pro plnoleté, otrlé slepce!

 
Kvůli tomuhle článku už se Leoš Mareš nikdy nevyspí! Podívejte se, jak musí pro krále kožichů trpět tato nebohá stvoření. Přinášíme vám hrůzostrašné fotografie z kožešinových farem přímo v našem státě.
19.03.2015 20:31 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2770 článků)

Klaus je velice potěšen. Bobošíková posiluje klausovskou "armádu"

 
Šéfka strany Suverenita Jana Bobošíková pilně pracuje na sbírání klausovských sil. Naposledy se sešla se starostou Prahy 5 Miroslavem Zeleným z hnutí UNP – Uzdravme naši politiku a uzavřela s ním partnerství. Exprezident Václav Klaus je tímto krokem potěšen a pro server Týden.cz ho stručně pochválil.
21.08.2013 21:25 |

podobné články

Osobnosti: Václav Klaus (8476 článků) , Jana Bobošíková (594 článků)

"Kunda sem, kunda tam." Zeman to plebejství vybalil na plný pecky, říká Jiří Suchý

 
Server Aktuálně.cz udělal velký rozhovor s hercem Jiřím Suchým. Ten mluvil o divadle, o dobách komunismu, ale i o současném prezidentovi Miloši Zemanovi. Ten je podle něj plebejec, který dokázal rozdělit národ takovým způsobem jako ještě nikdo před ním.
30.10.2015 15:36 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Suchý (196 článků) , Jiří Zeman (797 článků)

Paroubek: S hodnocením nového vedení ČSSD ještě počkám

 
Bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek prý s hodnocením nového vedení sociální demokracie počká. Lídrům strany, které v pátek a dnes zvolil sjezd ČSSD v Brně, popřál, aby na konci svého pětiletého mandátu měli alespoň takovou bilanci, jako měl on.
19.03.2011 15:45 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Paroubek (3169 článků)

Paroubek: S hodnocením nového vedení ČSSD ještě počkám

 
Bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek prý s hodnocením nového vedení sociální demokracie počká. Lídrům strany, které v pátek a v sobotu zvolil sjezd ČSSD v Brně, popřál, aby po pěti letech působení v čele ČSSD měli alespoň takovou bilanci, jako měl on.
19.03.2011 17:40 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Paroubek (3169 článků)

Viděli jste něco tak velkého? Halina Pawlowská si vyrazila v kožichu

 
Návštěvnice narozenin estetického salonu, který se zaměřuje na hubnutí a omlazování, byly v šoku, když na párty dorazila i spisovatelka Halina Pawlowská  (56) . Dáma nadstandardních rozměrů vplula do prostor nabalená v obrovském beraním kožichu a s úsměvem na tváři.
10.02.2012 17:00 |

podobné články

Osobnosti: Halina Pawlowská (457 článků)

Primátor Prostějova: U reforem postrádám promyšlená prorůstová opatření

 
V březnu to byl rok, co se z Prostějova stalo statutární město. Jak změnu vnímá primátor města Miroslav Pišťák (ČSSD) a jak ji vnímají občané? Co stojí za výborným hodnocením města ratingovou agenturou? Nejen s tím, ale i se svým názorem na součinnost koalice ČSSD a ODS, jež vede město, či s hodnocením vládních reforem se svěřil našim stránkám.
13.05.2013 11:20 |

podobné články

Budoucí ministr pro místní rozvoj: Zeman splňuje všechny požadavky hlavy státu

 
Současný starosta Kyjova a budoucí ministr pro místní rozvoj v Rusnokově vládě František Lukl (BPP) se svěřil našim stránkám nejen se svým hodnocením současné vládní krize, ale i s hodnocením svého prezidentského favorita Miloše Zemana. Proč podporuje jeho návrh na přímou volbu starostů a nikoli návrh STAN? Jak se staví k nadačnímu fondu, který nedávno prezident založil, a jež má snižovat státní dluh České republiky? Řeč byla ale i úspěšnosti města v čerpání dotací či o novém domově pro seniory, který je ve městě před dokončením.
08.07.2013 16:00 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (16425 článků) , František Lukl (44 článků)

Smart akcelerátor Pardubického kraje byl schválen

 
Projekt Smart Akcelerátor Pardubického kraje úspěšně prošel hodnocením přijatelnosti, formálních náležitostí i věcným hodnocením ze strany řídícího orgánu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Po zvládnutí posledních administrativních kroků bude Pardubický kraj moci začít aktivně podporovat rozvoj inovačního prostředí v kraji.
03.01.2017 09:45 |

podobné články

Proč jsou voliči až na posledním místě, rozčílil se čtenář PL.cz. Poslanec odpovídá

 
Čtenář serveru ParlamentníListy.cz vystupující pod přezdívkou Doby se poslance Petra Kořenka (ČSSD) ze Zlínského kraje ptá, proč ještě voliči neznají jména kandidátů ČSSD na ministry, když je zvládly představit dvě další koaliční strany ANO a lidovci. „Vy se dozvídáte budoucí složení vlády za ČSSD, kdy se jej ale dozvíme my? Co je to za zvyk informovat o všem občany jako poslední? Bojíte se snad naší reakce, či co?“ ptá se čtenář.
05.01.2014 12:00 |

podobné články

Michael Rada: Stálý čtenář

 
Pro člověka, který publikuje, je pravidelný čtenář potvrzením skutečnosti, že napsané stojí za přečtení. V době internetové se pravidelný čtenář někdy identifikuje i tím, že dává k článkům komentáře. A tak i já, na Parlamentních listech, již po pár článcích mám toho svého.
17.09.2016 08:40 |

podobné články

Osobnosti: Michael Michael (992 článků)

Pakosta (ODS): Od zákona očekáváme úplný zákaz hydraulického štěpení hornin

 
Odpověď na otázku čtenář: "Pane senátore, starostové z Vašeho regionu se snaží prosadit přes kraje zákon o zákazu těžby břidlicového plynu na našem území. Vy jste nedávno přišel s něčím podobným a chtěl jste kvůli zákonu oslovit své kolegy. Mohu se zeptat jak se Vám u kolegů dařilo? A jak se nyní stavíte k iniciativě starostů? Také jsem si četl Vaši odpověď na dotaz ohledně zákazu těžby, kdy jste psal, že zrovna shromažďujete informace o zákonu z ostatních zemí? Co jste získali za inspiraci, respektive, co by mělo být obsahem případného zákona u nás?"
27.06.2012 07:45 |

podobné články

Misska Lebedová: V kožichu je sexy

 
Modelka Kristýna Lebedová se stala hvězdou přehlídky módního návrháře Patra Lakrona. Ve světlém kožichu doslova uhranula publikum.
01.03.2010 17:20 |

podobné články

Osobnosti: Kristýna Lebedová (43 článků)

Bílá by šla na blond, Mareš zase do kožichu! To by udělali pro větší sledovanost!

 
Tak tohle jsme ještě nezažili! Celebrity by byly ochotny se kvůli větší sledovanosti třeba rozkrájet, jen aby ta jejich talentová show byla lepší! Důkazem toho jsou výroky moderátora novácké Talentmanie Leoše Mareše a porotkyně primáckého Talentu Lucie Bílé. Mareš by si nechal narůst plnovous a oblékl se do kožichu, z Bílé by se stala blondýna!
29.08.2010 05:06 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Bílá (2079 článků) , Leoš Mareš (2770 článků)

Polonazí aktivisté protestovali v Brně proti kožešinám

 
Prosluněné pondělní odpoledne zpestřili Brňanům aktivisté ze sdružení Kolektiv pro zvířata. S nadcházejícím podzimem, a tedy i dobou nákupu kabátů a kožichů, chtěli upozornit na nesmyslnost zabíjení zvířat jen kvůli jejich kožichu. Svůj protest pojali jako polonahou cyklojízdu ulicemi.
26.09.2011 17:10 |

podobné články

Polonahé sexy krásky v kožichu! Podívejte se!

 
Sexy krásky v kožichu
10.02.2012 16:10 |

podobné články

Milovník kožichů Mareš: Naočkoval i milenku?

 
Pamatujete na začátek kariéry moderátora Leoše Mareše (35), kdy neustále nosil kožichy? Teď to vypadá, že se k nim tak trochu vrací. Jeho aktuální přítelkyně Michaela Kociánová (23) se totiž proháněla v rámci akce Fashion Week ve španělském Madridu v kožichu a moc jí to slušelo.
12.02.2012 05:10 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2770 článků) , Michaela Kociánová (83 článků)

Takhle se chladí zvířata: Na kožichu 40 °C, pod ním jim je fajn!

 
S tropickým hicem se neperou jen lidé, ale i zvířata. Jim však mnohem více pomáhá vybavení od přírody a instinkt. A tak zatímco si myslíme, že dovádí na sluníčku v bahně či písku, ochlazují se. Jakou si udržují v kožichu teplotu a jak to dělají?
22.08.2012 12:10 |

podobné články