Článek

Jste veš v našem kožichu, vybalil čtenář na Schwarzenberga. Ten je prý takovým hodnocením potěšen

 
Předseda TOP 09, bývalý ministr zahraničí Karel Schwarzenberg, odpověděl na množství dotazů ParlamentníchListů.cz. Vysvětloval například svůj postoj k dění na Ukrajině nebo k našemu spojenectví s USA.
10.04.2015 20:06 |

podobné články

Osobnosti: Karel Schwarzenberg (3627 článků) , Karel Schwarzenberg (462 článků)
Podobné články

Advokát Kolja Kubíček označil Kláru Samkovou za veš. A toto napsal o Okamurovi

 
Politické uskupení osob, které si do názvu dalo Úsvit, nevzbuzuje u advokáta Kolji Kubíčka žádné sympatie. Naopak cítí spíše obezřetnou nedůvěru. Ta je dle jeho mínění zesílena i tím, že v čele stojí potomek neevropské kultury. Tomio Okamura si navíc před volbami do Evropského parlamentu nasadil do kožichu veš v podobě advokátky Kláry Samkové. Advokát Kubíček to uvádí ve svém vyjádření, které zaslal ParlamentnímListům.cz.
14.05.2014 08:15 |

podobné články

Osobnosti: Tomio Okamura (1614 článků)

Pravda o vašem kožichu: Takhle pro něj umírala zvířata na české kožešinové farmě! Galerie pouze pro plnoleté, otrlé slepce!

 
Kvůli tomuhle článku už se Leoš Mareš nikdy nevyspí! Podívejte se, jak musí pro krále kožichů trpět tato nebohá stvoření. Přinášíme vám hrůzostrašné fotografie z kožešinových farem přímo v našem státě.
19.03.2015 20:31 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2839 článků)

Klaus je velice potěšen. Bobošíková posiluje klausovskou "armádu"

 
Šéfka strany Suverenita Jana Bobošíková pilně pracuje na sbírání klausovských sil. Naposledy se sešla se starostou Prahy 5 Miroslavem Zeleným z hnutí UNP – Uzdravme naši politiku a uzavřela s ním partnerství. Exprezident Václav Klaus je tímto krokem potěšen a pro server Týden.cz ho stručně pochválil.
21.08.2013 21:25 |

podobné články

Osobnosti: Václav Klaus (8616 článků) , Jana Bobošíková (597 článků)

"Kunda sem, kunda tam." Zeman to plebejství vybalil na plný pecky, říká Jiří Suchý

 
Server Aktuálně.cz udělal velký rozhovor s hercem Jiřím Suchým. Ten mluvil o divadle, o dobách komunismu, ale i o současném prezidentovi Miloši Zemanovi. Ten je podle něj plebejec, který dokázal rozdělit národ takovým způsobem jako ještě nikdo před ním.
30.10.2015 15:36 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Suchý (198 článků) , Jiří Zeman (880 článků)

Viděli jste něco tak velkého? Halina Pawlowská si vyrazila v kožichu

 
Návštěvnice narozenin estetického salonu, který se zaměřuje na hubnutí a omlazování, byly v šoku, když na párty dorazila i spisovatelka Halina Pawlowská  (56) . Dáma nadstandardních rozměrů vplula do prostor nabalená v obrovském beraním kožichu a s úsměvem na tváři.
10.02.2012 17:00 |

podobné články

Osobnosti: Halina Pawlowská (469 článků)

Paroubek: S hodnocením nového vedení ČSSD ještě počkám

 
Bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek prý s hodnocením nového vedení sociální demokracie počká. Lídrům strany, které v pátek a dnes zvolil sjezd ČSSD v Brně, popřál, aby na konci svého pětiletého mandátu měli alespoň takovou bilanci, jako měl on.
19.03.2011 15:45 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Paroubek (3273 článků)

Paroubek: S hodnocením nového vedení ČSSD ještě počkám

 
Bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek prý s hodnocením nového vedení sociální demokracie počká. Lídrům strany, které v pátek a v sobotu zvolil sjezd ČSSD v Brně, popřál, aby po pěti letech působení v čele ČSSD měli alespoň takovou bilanci, jako měl on.
19.03.2011 17:40 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Paroubek (3273 článků)

Pakosta (ODS): Od zákona očekáváme úplný zákaz hydraulického štěpení hornin

 
Odpověď na otázku čtenář: "Pane senátore, starostové z Vašeho regionu se snaží prosadit přes kraje zákon o zákazu těžby břidlicového plynu na našem území. Vy jste nedávno přišel s něčím podobným a chtěl jste kvůli zákonu oslovit své kolegy. Mohu se zeptat jak se Vám u kolegů dařilo? A jak se nyní stavíte k iniciativě starostů? Také jsem si četl Vaši odpověď na dotaz ohledně zákazu těžby, kdy jste psal, že zrovna shromažďujete informace o zákonu z ostatních zemí? Co jste získali za inspiraci, respektive, co by mělo být obsahem případného zákona u nás?"
27.06.2012 07:45 |

podobné články

Primátor Prostějova: U reforem postrádám promyšlená prorůstová opatření

 
V březnu to byl rok, co se z Prostějova stalo statutární město. Jak změnu vnímá primátor města Miroslav Pišťák (ČSSD) a jak ji vnímají občané? Co stojí za výborným hodnocením města ratingovou agenturou? Nejen s tím, ale i se svým názorem na součinnost koalice ČSSD a ODS, jež vede město, či s hodnocením vládních reforem se svěřil našim stránkám.
13.05.2013 11:20 |

podobné články

Budoucí ministr pro místní rozvoj: Zeman splňuje všechny požadavky hlavy státu

 
Současný starosta Kyjova a budoucí ministr pro místní rozvoj v Rusnokově vládě František Lukl (BPP) se svěřil našim stránkám nejen se svým hodnocením současné vládní krize, ale i s hodnocením svého prezidentského favorita Miloše Zemana. Proč podporuje jeho návrh na přímou volbu starostů a nikoli návrh STAN? Jak se staví k nadačnímu fondu, který nedávno prezident založil, a jež má snižovat státní dluh České republiky? Řeč byla ale i úspěšnosti města v čerpání dotací či o novém domově pro seniory, který je ve městě před dokončením.
08.07.2013 16:00 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (17465 článků) , František Lukl (45 článků)

Smart akcelerátor Pardubického kraje byl schválen

 
Projekt Smart Akcelerátor Pardubického kraje úspěšně prošel hodnocením přijatelnosti, formálních náležitostí i věcným hodnocením ze strany řídícího orgánu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Po zvládnutí posledních administrativních kroků bude Pardubický kraj moci začít aktivně podporovat rozvoj inovačního prostředí v kraji.
03.01.2017 09:45 |

podobné články

Proč jsou voliči až na posledním místě, rozčílil se čtenář PL.cz. Poslanec odpovídá

 
Čtenář serveru ParlamentníListy.cz vystupující pod přezdívkou Doby se poslance Petra Kořenka (ČSSD) ze Zlínského kraje ptá, proč ještě voliči neznají jména kandidátů ČSSD na ministry, když je zvládly představit dvě další koaliční strany ANO a lidovci. „Vy se dozvídáte budoucí složení vlády za ČSSD, kdy se jej ale dozvíme my? Co je to za zvyk informovat o všem občany jako poslední? Bojíte se snad naší reakce, či co?“ ptá se čtenář.
05.01.2014 12:00 |

podobné články

Michael Rada: Stálý čtenář

 
Pro člověka, který publikuje, je pravidelný čtenář potvrzením skutečnosti, že napsané stojí za přečtení. V době internetové se pravidelný čtenář někdy identifikuje i tím, že dává k článkům komentáře. A tak i já, na Parlamentních listech, již po pár článcích mám toho svého.
17.09.2016 08:40 |

podobné články

Osobnosti: Michael Michael (1054 článků)

Výzva Převol ves chce zabránit vítězství KSČM na venkově

 
Na internetu se objevil pokus, jak zmenšit sílu hlasů odevzdaných v nadcházejících volbách pro KSČM. Sdružení Dekomunizace prostřednictvím projektu Převol ves chce zmobilizovat lidi, aby pomohli snížit sílu levice na vesnici.
18.05.2010 20:05 |

podobné články

Hasiče v Ostravě zaměstnal požár střechy rodinného domu

 
Do okrajové ostravské části Proskovice vyjelo k požáru krátce po půl osmé večer sedm jednotek hasičů. Dvě jednotky byly z ostravských stanic HZS MSK Zábřeh a Fifejdy, s nimi přijelo 5 jednotek SDH – Stará Bělá, Pustkovec, Zábřeh, Stará Ves nad Ondřejnicí a Stará Ves nad Ondřejnicí-Košutka. Zasahovalo celkem deset cisteren, 4 dopravní automobily a jeden protiplynový automobil.
26.10.2014 11:35 |

podobné články

Falešný lékař nakazil virem HIV celou ves: Sám je ovšem zdráv...

 
Když se před dvaceti lety přistěhoval do chudé kambodžské vesnice Roka lékař Yem Chrin, všichni byli nadšení. Pomáhal bez ohledu na to, zda tamní lidé měli, či neměli peníze. „Zaplatíte později,“ říkal velkoryse těm nejchudším. Ti tenkrát zdaleka netušili, jak vysoká to bude cena – že zaplatí životem! Felčar totiž celou ves, celkem 212 lidí, nakazil virem HIV!
23.01.2015 12:11 |

podobné články

Honzo Bendigu, ty chodíš s podvodníkem? Obviňují ho z lhaní a dluhů

 
Nedávno odtajněný gay Jan Bendig si možná přechovává v kožichu veš. Jeho milenec a manažer David Zurick, o jehož nevycválaném chování jsme již psali , totiž podle našich informací pod příslibem reklamy, kterou zajistí jeho Honzík, kasíruje peníze a pak přestane reagovat. Bendigu, nebojíš se zničené pověsti?
07.08.2012 20:15 |

podobné články

Osobnosti: Jan Bendig (237 článků)

Misska Lebedová: V kožichu je sexy

 
Modelka Kristýna Lebedová se stala hvězdou přehlídky módního návrháře Patra Lakrona. Ve světlém kožichu doslova uhranula publikum.
01.03.2010 17:20 |

podobné články

Osobnosti: Kristýna Lebedová (43 článků)

Bílá by šla na blond, Mareš zase do kožichu! To by udělali pro větší sledovanost!

 
Tak tohle jsme ještě nezažili! Celebrity by byly ochotny se kvůli větší sledovanosti třeba rozkrájet, jen aby ta jejich talentová show byla lepší! Důkazem toho jsou výroky moderátora novácké Talentmanie Leoše Mareše a porotkyně primáckého Talentu Lucie Bílé. Mareš by si nechal narůst plnovous a oblékl se do kožichu, z Bílé by se stala blondýna!
29.08.2010 05:06 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Bílá (2149 článků) , Leoš Mareš (2839 článků)