Článek

Jak nahradit při vaření některé ingredience

 
Mnohokrát se stane, že se pustíme s vervou do vaření a najednou zjistíme, že nám chybí daná ingredience. Běžet do obchodu by stálo velmi mnoho času, ale co teď? Věřte, že vždy existuje způsob, jak danou potravinu nahradit. Mnohdy to také uvítáte, protože jde o levnější alternativu za dražší potravinu. Jak neztratit hlavu a nepokazit recept je tématem dnešního článku. Doufáme, že naše rady uvítáte a dáte nám vědět, jak vaše kulinářství dopadlo. Smetana Chystáte se dělat omáčku a přísahali byste, že ještě včera byla ve vaší lednici smetana? Možná máte doma skřítky „naschválníčky“. Tak či tak, hlavu ztrácet nemusíte. Smetanu do omáčky nahradíte smícháním mléka a margarínu (máslo, margarín či olej). Získáte smetanovou konzistenci, kterou uplatníte v mnoha receptech. Ale šlehačku na pohár z ní bohužel neuděláte. Zakysaná smetana Ať už na piškotový dort, do omáčky či jiného receptu nemáte zakysanou smetanu? Nebo se vám zdá příliš drahá? Smíchejte bílý jogurt s trochou mléka a citrónové šťávy. Vyšlehejte a náhradu zakysané smetany máte na světě. Druhou možností je smíchání mléka, rozpuštěného másla a citrónové šťávy. Vejce Nahradit vejce se může zdát, jako nemožné. Ale věřte, že i to lze. Při pečení dezertů a vaření kynutých knedlíků nahradíte jedno vejce lžíci oleje, výborný je také rozmačkaný banán, který funguje, jako pojivo. Dalším pomocníkem je jablečná přesnídávka. Na obalování řízků přidejte na 3 lžíce vody 2 lžíce kukuřičného škrobu. Červené a bílé víno při vaření Některé recepty se zkrátka neobejdou bez přidání alkoholu. Co však dělat, když doma žádný nemáte? Pravdou je, že chuť je trochu jiná, ale neméně výrazná a vynikající. Červené víno je možné nahradit hovězím vývarem smíchaným s červenou hroznovou šťávou či brusinkovým neslazeným džusem. Bílé víno nahradíte kuřecím vývarem s trochou jablečného džusu. Kozí sýr Jestliže už se objeví v některém receptu kozí sýr, ale nemáte rádi jeho chuť a vůni, kdy máte v ústech pocit... Čtěte více Příspěvek Jak nahradit při vaření některé ingredience pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
11.09.2015 10:03 |

podobné články

Podobné články

Bramborový salát na 3 různé způsoby

 
Bramborový salát na váš stůl rozhodně nepatří jen o Vánocích. Ačkoli se jedná o neodmyslitelnou součást Štědrovečerní večeře, mnoho z vás si na něm s oblibou pochutná i během roku. Jistě i vy máte svůj osvědčený recept, na který můžete bez rozmyslu vsadit horkou kartu, neboť nejen vám, ale i vaší rodině, blízkým či přátelům pokaždé zachutná. Proč to ale jednou nezkusit jinak? Bramborový salát může mít mnoho podob, my vám prostřednictvím dnešního článku přinášíme 3 zajímavé recepty, jak si bramborový salát připravit, aby pokaždé nebyl na jedno brdo. Záleží jen na vás, zda se pro jednou vzdáte osvědčené klasiky a troufnete si na něco nového! 1. Pikantní bramborový salát s cibulí a chilli Připravte si tyto ingredience: 850 g brambor 2 větší cibule nasekanou zelenou petrželku 3 lžíce slunečnicového oleje Na zálivku potřebujete: 100 ml octu 2 lžičky soli (dle chuti) 3 lžíce krupicového cukru (dle chuti) 1 chilli papričku nasekanou na drobno mletý pepř (dle chuti) Jak postupovat s přípravou: Brambory uvařte ve slupce, oloupejte, nakrájejte na plátky a naskládejte do mísy. Na oleji osmahněte na kolečka nakrájenou cibulku. Smíchejte ingredience na zálivku s 1 l vody a tu přidejte k cibulce – přiveďte k varu. Vzniklým nálevem zalijte brambory v míse a nechte cca 2 hodinky uležet. Před podáváním sceďte a posypte nasekanou petrželkou. 2. Bramborový salát s majonézou Připravte si tyto ingredience: 650 g brambor 1 menší cibuli 1 větší mrkev 200 g šunkového salámu půl jablka 2-3 sterilizované okurky 4-6 lžic majonézy (dle chuti) sůl a pepř (dle chuti) citronovou šťávu (na dochucení) 2-3 vejce Jak postupovat s přípravou: Brambory uvařte ve slupce, oloupejte a nechte vychladnout. Mrkev uvařte do měkka a nechte vychladnout. Brambory, mrkev a na tvrdo uvařená vajíčka nakrájejte na drobné kostičky. Smíchejte s majonézou. Osolte a opepřete dle chuti, případně okyselte citronovou... Čtěte více Příspěvek Bramborový salát na 3 různé způsoby pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
05.11.2015 07:25 |

podobné články

Soutěž s Bleskem Vaše recepty a Kasa.cz o 7x parní hrnec

 
Ušetřete si čas i zdraví s parním hrncem Gallett CUV 968. Pokrm v něm připravíte až o 50 % rychleji, než při standardním vaření a navíc v potravinách uchováte potřebné vitamíny i enzymy. Hrnec Halley CUV 968 obsahuje 3 transparentní nádoby na vaření o objemu 10 l, misku na vaření rýže a nástavec na vejce. Oceníte i praktické doplňování vody zvenčí i funkci „Keep Warm“ pro udržování teploty po dokončení vaření. Při nákupu na www.kasa.cz můžete zboží vrátit do 30 dní bez udání důvodu.
07.11.2012 00:05 |

podobné články

Ghí a jeho zdraví prospěšné vlastnosti

 
Už jste někdy slyšeli o přepuštěném másle? Právě ono se ze sanskrtského termínu nazývá Ghí. Z másla se sice i připravuje, ale má úplně rozdílné vlastnosti oproti klasickému máslu. Na Západě není až tak rozšířené, zato na Východě ho znají už 5 tisíc let. Přepuštěné máslo považuje arujvéda za základní potravu pro mentální rovnováhu, zdravé trávení a vzhled. Mimo to je ghí považováno za nejlepší produkt u přípravy vařených, smažených i pečených pokrmů. Přepuštěné nebo také přečištěné máslo je bezlepkové a nulovým obsahem laktózy. Je tedy výborné pro lidi, kteří trpí potížemi s intolerancí mléčné bílkoviny. Jedno máslo – různé tradice Přečištěné máslo se řadí k základním surovinám Indického vaření. S oblibou ho však používají také nejlepší kuchaři z Francie. V Egyptě nese název samna baladi. Postup výroby a chuť másla je podobná. Etiopané ho nazývají niter kibbeh a zhotovuje se obdobně, jen přidáním určitého koření mění svou příchuť. Ještě o krok dále je v tomto Maroko. Kořeněné ghí nechají pod půdou zrát až několik měsíců i let. Máslo se pak jmenuje smen. V Brazílii mají máslo podobné tomu marockému a jmenuje se manteiqa-da-terra, což z překladu znamená „máslo země“. Ghí různých názvů a podob má veškeré výhody pro tělo i mysl člověka. Jednička mezi všemi oleji na vaření Ghí disponuje vysokým bodem zápalnosti, a tudíž během vaření či smažení nekouří. Výborně se snáší s pestrou škálou koření. Má jemně ořechovou chuť a specifickou vůni. Ghí vede nad všemi oleji na vaření, protože má skvělé schopnosti strávení. Napomáhá nejen trávení, ale upravuje hladinu lipidů a cholesterolu. Za zmínku stojí také schopnost vyživování nervových buněk. Posiluje látkovou výměnu, imunitu, podporuje schopnost učení a skvělé je rovněž při detoxikaci. Má hojivé účinky a to jak vnitřně, tak zevně. Zkusíte také tuto zdravou a chutnou pochoutku? Příspěvek Ghí a jeho zdraví prospěšné vlastnosti pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
17.07.2015 08:46 |

podobné články

Co uvařit k obědu, když vás honí čas

 
Co uvařit k obědu, když vás honí čas a vy si nemůžete dovolit stát několik hodin u sporáku s vařečkou v ruce? Tak nad touhle otázkou se čas od času zamyslí snad úplně každý. Vaření sice může být vaším největším koníčkem, ovšem i přesto tu a tam potřebujete recept na nějakou chutnou rychlovku, jejíž příprava vám nezabere hodiny, ale jen několik málo minut. Nezáleží na tom, zda před sebou máte důležitou pracovní schůzku, spěcháte na taneční vystoupení vaší dcery nebo se zkrátka jen chystáte ven s přáteli na skleničku něčeho dobrého – vědět, co uvařit k obědu, když vás honí čas, se vždycky hodí! Máte jen několik málo minut, než budete muset vyrazit z domu a stále ještě nemáte nápad na rychlý oběd, který by každému zachutnal a vás zbytečně nepřipravil o cenné minuty. Přečtěte si náš dnešní článek, ve kterém získáte inspiraci co uvařit k obědu, když vás honí čas. Připravili jsme pro vás chutné recepty, které vás nalákají již svým názvem a svou chutí vám doslova učarují! Vepřová panenka zalitá pikantní pepřovou omáčkou Máte rádi maso a nejraději připravujete chutné pokrmy právě z této ingredience? Pak neváhejte a inspirujte se hned prvním receptem! Lehce pikantní pepřová omáčka zachutná každému, kdo má rád pálivé a panenka je klasika, na které si smlsne úplně každý. Potřebujete: 1,5 kg vepřové panenky 50 g másla 1 cibuli 2 lžíce olivového oleje 2 dcl smetany na vaření 50 g nakládaného pepře v nálevu vaničku „šťáva na světlá masa“ sůl, pepř Postup: Vepřovou panenku omyjte, osolte a opepřete z obou stran a zprudka opečte na pánvi. Poté vložte do trouby a pečte při 190°C cca 8 minut podle velikosti masa. Po uplynutí času nechte vepřové maso odpočinout. Mezitím si z výpeku připravte pepřovou omáčku. Nakrájenou cibulku nechte zesklovatět a poté na ní orestujte nakládaný... Čtěte více Příspěvek Co uvařit k obědu, když vás honí čas pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
27.05.2016 15:40 |

podobné články

Ikona vaření Martha Stewart dává na internet fotky svých jídel, která vypadají jako zvratky!

 
"Martha Stewart":http://www.extra.cz/tema/jiri-babica je v Americe symbolem péče o domácnost, domácí práce a vaření. Ačkoli byla v jednu chvíli zatčena a pobyla si ve vězení za čachry s akciemi jedné farmaceutické firmy, zase se vrátila na výsluní a moderuje své pořady, kde radí ženám v domácnosti, a vydává knihy. Mezi nimi také knihy o "vaření":http://www.extra.cz/tema/vareni, a tak se nelze divit, že čas od času hodí na Twitter nějaký obrázek pochutiny, kterou si doma ukuchtila.
22.11.2013 20:57 |

podobné články

Dárek, který potěší každou ženu – sexy parfém

 
Věděli jste, že parfémy je dobré měnit během roku? Ten, který se ideálně hodí na letní měsíce, není vhodný na zimu a naopak. Pokud chcete být vždy in a splynout se svou vůní, měli byste si vybírat i podle toho, pro kterou část roku je daný parfém určen. Pokud tedy nevíte, co dámě věnovat pod stromeček, pojďme se na to podívat. V zimě je používání parfémů celkově velmi oblíbené a pravidla nejsou tak přísná, ani co se týče množství, ani ve smyslu toho, jak „těžká“ je vybrána vůně. Vysloveně se hodí těžší a intenzivnější vůně, jejichž základem jsou orientální ingredience, vanilka, čokoláda. Zimní období je spojeno s plesy, zábavami, proto vůbec není na škodu používat smyslné vůně. Takové jako je dámský parfém Celline od Santini. Tato anglická značka se vyznačuje kvalitou svých parfémů, ve kterých používá pouze ty nejkvalitnější ingredience z Francie či Itálie, přičemž vás nezruinuje. Je proto maličkost pořídit si několik parfémů na celý rok. Naopak, po zimním období přichází čas na svěžejší a lehčí vůně. Příroda se probouzí a s ní se potřebujeme probudit i my, není proto vhodná těžká sytá vůně, ale právě naopak. Všechny hravé, okouzlující, romantické jarní tóny jsou vítány. Nevyhýbejte se slaďoučkým něžným vůním kombinovaným s citrusy či různými jinými ovocnými tóny, které na pokožce zareagují velmi dobře. Nesmíme zapomínat na to, že tělo se během pozdějšího jara začíná i více potit, proto dejte oddych flakónku, který jste používali v zimě a nahraďte ho svěžejšími vůněmi, jako je například Luxury Paris, dostupná v internetovém obchodě E-Santini.cz. Základ této vůně tvoří smyslné tóny ambry, santalového dřeva a květin, přecházející do srdce parfému, které tvoří květiny jako konvalinka, fialka či růže a nakonec hlavu parfému tvoří okurkové a ovocné tóny spolu s magnólií. Letní vůně už s sebou přinášejí maximální svěžest a není potřeba to přehánět... Čtěte více Příspěvek Dárek, který potěší každou ženu – sexy parfém pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
08.12.2016 07:45 |

podobné články

3 ingredience a je to na stole! Jednoduchý japonský koláč ovládl celý svět

 
Honí vás chuť na sladké a nevíte, co rychle upéct? Máme pro vás řešení. Japonský tvarohový koláč máte hned hotový a stačí vám na něj 3 ingredience, které má každý doma.
12.03.2016 12:20 |

podobné články

Palačinky 3x jinak

 
Kdo by neznal palačinky! Dětmi i dospělými milovaný pokrm v podobě sladkého nekynutého dezertu, který hrdě zastane roli chutné svačinky i plnohodnotného oběda. Základem palačinek je těsto složené z obyčejných ingrediencí, jež máme zpravidla všichni doma: mouky, vajec a mléka. Do těsta lze případně přidat špetku soli nebo cukru. Příprava palačinek je velice jednoduchá a vhodná i pro kulinářské začátečníky. Dobrou zprávou je, že si je můžete dochutit podle toho, co máte nejvíce rádi. Nejčastěji se palačinky potírají marmeládou, někdo si na ně maže nutelu, dalšímu nejvíce chutnají s povidly, jiný do nich zase přidává ovoce a navrch posype cukrem nebo přelije horkou čokoládou. Možností je opravdu strašná spousta, ovšem i přesto se může stát, že vám jednoduše dojde inspirace. Od toho je tu náš dnešní článek, ve kterém jsme pro vás připravili celkem 3 chutné recepty na palačinky – necháte se inspirovat? 1. Americké palačinky Americké palačinky se podávají s javorovým sirupem. Zvláštností u tohoto receptu je tajná ingredience v podobě kypřícího prášku, která palačinkám dodá onu proslulou americkou nadýchanost. Potřebujete: 200 g hladké mouky 2 vejce 15 g másla 1/2 sáčku prášku do pečiva špetku soli javorový sirup Postup: Do misky dejte mouku, prášek do pečiva a špetku soli. Uprostřed vytvořte malý důlek a do něho vyklepněte vajíčka. Přidejte mléko a vytvořte vláčné tekuté těsto. Poté přidejte rozehřáté máslo a důkladně promíchejte, aby se ingredience spojily. Těsto nechte chvíli odpočinout a poté smažte jednotlivé placičky na pánvi s rozpáleným olejem. Na závěr přelijte javorovým sirupem a podávejte. 2. Zapečené palačinky s tvarohem Tradiční recept, který je tak trochu jiný a to díky zapečení, které mu dodá úplně nový rozměr a chuťovou podobu. Potřebujete: 500 g hladké mouky 1 l mléka 4 vejce 70  cukru 375 g tvarohu 4 lžíce mléka rozinky 1 vanilkový cukr Postup: Těsto připravte jako... Čtěte více Příspěvek Palačinky 3x jinak pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
17.04.2016 02:45 |

podobné články

Výtečný recept na makronky

 
Dnes vám přinášíme recept na výtečnou francouzskou specialitu macarons – makronky. Jsou oblíbené po celé Evropě, ovšem zkuste navštívit Francii a nebudete vědět, kam se dřív podívat. Hrají všemi barvami. Vypadají i chutnají výtečně. Hlavní ingrediencí jsou mandle. A protože máme jaro, nešetřete barvami, jako jsou oranžová, tyrkysová, růžová, žlutá. Rozzáří váš stůl i oči vaší rodinky. Připravit si je můžete klidně o Velikonocích, kde přidáte ještě i zelenou nebo červenou barvu. Příprava není složitá a výsledek je grandiózní. Potřebné ingredience na makronky 300g mletých mandlí 300g cukru moučka 300g krystalového cukru 220g bílků z vajec (pokojová teplota) 70g vody Potravinářská barviva dle vlastního výběru Ingredience na krémovou náplň 250g mascarpone 500g moučkového cukru Jena polévková lžíce másla Potravinářské barvivo na krém opět dle svého výběru Postup práce Mleté mandle prosypeme přes síto, aby se zachytily větší a hrubší kousky. Stejně tak přes sítko prosypeme cukr moučka. Cílem je mít v míse jen jemný pudr. K těmto dvěma surovinám (mandle a cukr) přidáme 110g bílků pokojové teploty a promícháme. Vznikne husté těsto, které si dáme zatím bokem a připravíme si sirup. Příprava sirupu: Do kastrůlku si dáme vodu, vsypeme cukr – promícháme a počkáme, až se začne směs vařit a po 3 minutách vypneme. Zbylých 110g bílků si nyní vyšleháme tuhý sníh a přidáme i špetinku soli. Postupně k němu přiléváme sirup a stále šleháme cca 6 minut. Cílem je vyšlehat hmotu, která nebude stékat, ale bude tužší konzistence. Nyní si bílou hmotu opatrně a po trošinkách zamícháme do ořechové hmoty. Mícháme opravdu lehce a spíš pomalu. Nachystáme si další misky podle toho, kolik budeme dělat barev. Vzniklé těsto si pak rozdělíme do těchto misek, kde pak obarvíme podle vlastního výběru barviček. Připravíme si plech na pečení, pečící papír a můžeme použít pomůcku – šablonu z papíru, kde si nakreslíme kolečka. Na plech položíme tedy... Čtěte více Příspěvek Výtečný recept na makronky pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
19.05.2016 03:25 |

podobné články

Osvětlení kuchyňské linky – proč je tak důležité?

 
Osvětlení kuchyňské linky by se v žádném případě nemělo podceňovat. Pokud svou kuchyni denně využíváte k vaření a přípravě pokrmů pro sebe nebo svou rodinu, pak na svou práci určitě chcete dobře vidět. Osvětlení kuchyňské linky má hned několik opodstatnění – nejenže potřebujete vidět na to, co děláte, ale zároveň si během přípravy jídla jistě nechcete ublížit. S tímto úkolem si můžete poradit dle svých vlastních představ. Zatímco někdo sází na klasiku v podobě jednoho hlavního osvětlení, jiný naopak dává přednost kouzlu bodového osvětlení, dalšímu se zase líbí osvětlení umístěné do spodních skříněk. Pojďte se společně s námi podívat na důležitost osvětlení kuchyňské linky – možná pro vás dnešní článek bude příjemnou inspirací! Osvětlení kuchyňské linky má své důvody Jak již bylo řečeno – dostatečné osvětlení vaší kuchyňské linky neberte na lehkou váhu. Chcete-li si vaření usnadnit a zároveň se postarat o to, aby bylo co možná nejpříjemnější, pak na něj musíte vidět. Zvláště v zimních měsících se velmi brzo stmívá, což vaření v odpoledních i večerních hodinách značně komplikuje. O to důležitější je zajistit si dostatek umělého osvětlení, na které se nejen pozdě odpoledne, ale i večer nebo v noci budete moci s klidným srdcem spolehnout. Jak pojmout osvětlení kuchyňské linky? V úvodu jsme se zmínili o několika možnostech, jakými lze osvětlení kuchyňské linky pojmout. Jestliže dáváte přednost jednoduchosti, možná vám ke štěstí postačí jedno hlavní světlo uprostřed místnosti. Dáváte-li přednost modernímu vzhledu, bez rozmyslu si do spodních skříněk vaší kuchyňské linky nechte nainstalovat LED osvětlení. Tím dokonale osvítíte pracovní desku a zároveň zvýšíte vzhled vaší kuchyňské linky. LED osvětlení je navíc maximálně úsporné, díky čemuž jej mnoho lidí nechává v lince rozsvícené i přes noc – pro případ, když oni nebo děti dostanou v noci žízeň, nebudou tak muset jít potmě. Příspěvek Osvětlení kuchyňské linky – proč je tak důležité? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
10.12.2015 10:00 |

podobné články

David Beckham: Umím dokonalé rizoto

 
Angažmá Davida Beckhama v klubu AC Milan nemá pro jeho manželku Victorii jen samé nevýhody. Fotbalista se totiž vzdálen od rodiny věnuje ve volném čase vaření. A tak si teď jeho choť může pochutnávat na výborných pokrmech italské kuchyně. David jich zvládá celou spoustu, ale v kurzu vaření prý získal mistrné schopnosti především při vaření rizota.
16.03.2010 18:05 |

podobné články

Osobnosti: David Beckham (975 článků)

Soutěžte s Blesk křížovkami o 1x poukaz na kurz vaření

 
 Navštivte kuchařský kurz vaření v Chefparade a naučte se vařit thajská, mexická, italská, francouzská, indická jídla nebo sushi. Kurzy jsou určeny pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě. Začátečníci jsou vítání, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco jiného a začít při tom hodně zábavy. Stačí odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku a dárkový poukaz na kurz vaření může být váš!
10.07.2015 10:50 |

podobné články

Vydejte se na exkurzi do světa gastronomie! Soutěžte s námi o poukazy na kurz vaření

 
Vášnivě rádi vaříte a chcete se zdokonalit? Sushitime ve spolupráci se školou vaření Chefparade vyhlašuje soutěž o poukazy na kurz vaření. Spolu s profesionály se naučíte připravovat pokrmy z těch nejlepších světových kuchyní. Dozvíte se, jak na skvělý steak, ryby, dary moře a sezonní suroviny. Vydejte se na výpravu do světa lehkých předkrmů, skvělých hlavních jídel a lahodných dezertů.
09.01.2012 12:00 |

podobné články

Nechutné VIP Prostřeno! Bob Klepl naplival hostům do jídla

 
Tak to tu ještě nebylo! Populární herec Bohumil Klepl (54) používá při vaření poněkud neotřelé ingredience. Vlastní sliny! Jestlipak to hosté náležitě ocení? Zachutná "speciální" polévka Bobově kamarádce Ivě Hüttnerové, Lumírovi Olšovskému a Marii Tomsové?
04.09.2012 06:20 |

podobné články

Osobnosti: Bohumil Klepl (31 článků) , Lumír Olšovský (80 článků) , Iva Hüttnerová (33 článků) , Marie Tomsová (45 článků)

Lady GaGa miluje vaření

 
Zpěvačka Lady Gaga a dobrá kuchařka? Ano! Co vaří nejraději si přečtěte. Popová hvězda připustila, že vaření miluje. Má ráda čas, který tráví v kuchyni, kde zúročuje své italské kořeny pro své kulinářské experimenty.  Ona sama říká: „Pokud jste někde slyšeli, že jsem expert na práce v kuchyni, tak je to pravda. Vaření miluji. Pocházím z italské rodiny – co [...]
19.05.2010 08:00 |

podobné články

Osobnosti: Lady Gaga (1256 článků)

Andrea Verešová slavila 30 - Dostala kurs vaření

 
Modelka Andrea Verešová neskrývá rozčarování z dárků, které dostala ke třicátinám! Jsou to totiž samé kuchařky a dokonce i kurs vaření. „Nevím, proč jsem dostala kuchařky, vždyť já umím vařit. Speciální kurs vaření se mi ale celkem hodí, protože půjde o asijskou kuchyni a suši,“ svěřila se deníku Aha! Verešová, která na úterní oslavě v jedné pražské restauraci přivítala více než 150 hostů!
01.07.2010 08:00 |

podobné články

Osobnosti: Andrea Verešová (1032 článků)

Rozpačitá Andrea Verešová (30) - k narozkám kurs vaření!

 
Modelka Andrea Verešová neskrývá rozčarování z dárků, které dostala ke třicátinám! Jsou to totiž samé kuchařky a dokonce i kurs vaření. „Nevím, proč jsem dostala kuchařky, vždyť já umím vařit. Speciální kurs vaření se mi ale celkem hodí, protože půjde o asijskou kuchyni a suši,“ svěřila se deníku Aha! Verešová, která na úterní oslavě v jedné pražské restauraci přivítala více než 150 hostů!
01.07.2010 16:11 |

podobné články

Osobnosti: Andrea Verešová (1032 článků)

Soutěž s Bleskem Vaše recepty a Sedlčanským Modřenínem na vaření

 
Vyhrajte dárkový balíček Sedlčanský. Nový Sedlčanský Modřenín na vaření dodá šmrnc vašemu jídlu. Hodí se do omáček, k zapékání nebo na posypání již hotových pokrmů. Má pevnější konzistenci, takže se lépe strouhá a krájí. Oceníte ho především v teplé kuchyni, ale také jako doplněk do salátů či v obložených mísách. Užijte si chutné a pohodové vaření!
07.11.2012 00:05 |

podobné články

Soutěžte s Blesk Křížovkami o 1x poukaz na kurz vaření v Chefparade

 
Vyhrajte poukaz  na kurz vaření v Chefparade! Rádi vaříte a chtěli byste si vyzkoušet něco nového? Hrajte s námi o poukaz na jakýkoli kurz z nabídky Chefparade! Ve škole vaření si vybere každý od začátečníků po pokročilé, malé i velké, mladé nebo i ty starší, a to ze široké škály světových kuchyní od kuchyně asijské (včetně sushi), přes evropskou nejoblíbenější italskou a francouzskou, až po americkou. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a poukaz může být váš.
09.04.2014 05:15 |

podobné články