Článek

Hodnocení koupališť: 5 TOP míst v Praze, kam se jít v tropických teplotách zchladit

 
Česko sužují tropické teploty a kromě toho, že lidé využívají každý kousek stínu, vydávají se letos více než kdy jindy hromadně osvěžit k vodě. Zjistili jsme pro vás, která koupaliště vám poskytnou největší komfort a zároveň tam nenecháte polovinu výplaty. Pro dnešek jsme se zaměřili na Prahu.
24.07.2015 08:41 |

podobné články

Podobné články

Hodnocení koupališť: 5 TOP míst v Praze, kam se jít v tropických teplotách zchladit

 
Česko sužují tropické teploty a kromě toho, že lidé využívají každý kousek stínu, vydávají se letos více než kdy jindy hromadně osvěžit k vodě. Zjistili jsme pro vás, která koupaliště vám poskytnou největší komfort a zároveň tam nenecháte polovinu výplaty. Pro dnešek jsme se zaměřili na Prahu.
08.08.2015 14:21 |

podobné články

5 koupališť do hodiny od Prahy! Tady se ochladíte a zapomenete na velkoměsto

 
Léto už je v plném proudu a tento týden nás čekají opravdu tropické teploty. Aquaparky a bazény v Praze jsou kolikrát tak nacpané, že je lepší dát si doma v klidu ledovou sprchu. Co třeba utéct z města do přírody a užít si krásu přírodních koupališť a nemačkat se tam jako sardinky? Máme pro vás 5 přírodních koupališť, která jsou kousek za Prahou!
21.06.2017 08:05 |

podobné články

7 naprosto božích míst, kam se nikdy nepodíváte: Tady panuje přísný zákaz vstupu!

 
Na světě je spousta míst, kam byste se chtěli v životě podívat a o kterých víte, že to nikdy nejspíš nestihnete, a je vám to líto. Pak jsou tu místa "přímo strašidelná":http://www.extra.cz/6-nejzahadnejsich-mist-na-planete-zemi-dovolena-jen-pro-otrle-dobrodruhy, kam byste možná rádi, ale jejich "děsivá pověst návštěvníky odrazuje":http://www.extra.cz/dalsich-6-zahadnych-mist-na-planete-zemi-kde-byste-nechteli-travit-noc. A nakonec je pár míst, kam by bylo velmi zajímavé se vydat, ale to se nikdy nestane.
13.12.2013 23:00 |

podobné články

Tropických dnů bylo zatím letos nejméně za pět let

 
Češi si letos užili už celkem 25 letních a tří tropických dnů. Právě tropických dnů bylo letos nejméně za posledních pět let. Nejvíce letních dní ve srovnatelném období dopřálo počasí lidem v roce 2007, a to 39, o rok dříve bylo zase nejvíc dnů s tropickými teplotami - 15. Hodnoty z meteorologické stanice v Praze - Libuši zveřejnila společnost Meteopress.
25.07.2009 11:20 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Sezona koupališť začíná. Někde dokonce zlevnily vstupenky

 
Provozovatelé koupališť si plánují udržet zákazníky i přes finanční krizi - vstupné nezdražují, naopak přibývají atrakce.
10.05.2009 16:50 |

podobné články

Koupat se dá ve většině koupališť, někde je už ale špatná voda

 
Lidé, kteří si chtějí v těchto dnech zaplavat, mají na výběr z mnoha přírodních koupališť. Přesto by si předtím měli zjistit, zda hygienici koupání v jejich oblíbené nádrži, rybníku či přehradě nezakázali.
03.07.2009 10:05 |

podobné články

VELKÝ PŘEHLED kvality přírodních koupališť v celém Česku: Kde vám voda neublíží?

 
Slunce a letní teploty jsou jako stvořené k lenošení u vody. Kvalita vody je ve většině přírodních koupališť dobrá. Jen v několika málo nádržích jsou zdraví škodlivé sinice či naplavené dřeviny.
11.07.2013 12:00 |

podobné články

VELKÝ PŘEHLED KOUPALIŠŤ: Podívejte se, kde se můžete osvěžit a kolik vás to bude stát

 
Je pořádné horko a v dalších dnech by mělo být ještě větší. Spousta z nás tak nejspíše vyrazí někam k vodě. Připravili jsme pro vás přehled koupališť podle jednotlivých krajů. Zjistili jsme pro vás otevírací doby i ceny.
15.07.2013 14:05 |

podobné články

Kde jsou SINICE, kde je voda v pohodě? VELKÝ PŘEHLED kvality českých koupališť

 
Řada přírodních koupališť v Česku stále nabízí vodu vhodnou ke koupání. Místy se dokonce kvalita vody ve srovnání se situací v uplynulých horkých týdnech zlepšila. Pravděpodobně k tomu pomohlo ochlazení a přeháňky.
22.08.2013 16:50 |

podobné články

Mladík (†18) se chtěl zchladit v lomu. Jeho tělo našli po 3 hodinách

 
Ve velkých vedrech, která v těchto dnech sužují Česko, se chtěl zchladit v zatopeného lomu na Příbramsku mladík /†18). Po skoku do vody se na chvilku vynořil a následně se kamarádům ztratil pod hladinou.
21.08.2012 22:55 |

podobné články

Patnáct rad, jak přežít horko ve zdraví!

 
Vytoužené léto je tady a s ním se musíme přichystat na horké dny. Aby nám bylo příjemně i při vysokých teplotách, měli bychom dodržovat některé vyzkoušené zásady. Zodpovíme patnáct nejčastějších otázek a poradíme, jak se v parném počasí zchladit.
12.07.2010 11:45 |

podobné články

Dopravní podnik chrání řidiče MHD před horkem

 
Horké dny při teplotách nad 26 °C zvyšují zátěž všech účastníků silničního provozu a zejména řidičů z povolání, kteří tráví za volantem mnoho hodin. Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) se snaží řidičům MHD práci při vysokých teplotách zpříjemnit a zajišťuje jim dostatečné množství nápojů, klimatizaci a letní variantu uniformy.
18.06.2013 17:55 |

podobné články

Pocení při nízkých teplotách značí nerovnováhu organismu

 
Potíte se neustále i při nízkých teplotách a na tak neobvyklých místech, jako jsou dlaně, hlava, chodidla a jinde? Obtěžuje vás pocení kdekoli a jakýkoli, i sebemenší stres např. při pracovním pohovoru doslova prolomí potu stavidla? Nemůžete někomu podat ruku bez pocitu bezmoci, protože vám to neustále mokré dlaně ztěžují tak, že si to nedokáže představit nikdo, kdo takovým pocením netrpí? Právě pro vás je určen Electro Antiperspirant, pocení vás zbaví na jediné použití i na několik měsíců.
24.10.2015 09:00 |

podobné články

Křeče a selhání orgánů: Kojenec se může snadno přehřát v autě i nosítku

 
Smutné případy, kdy rodiče nechají nebo i zapomenou dítě ve vysokých teplotách v autě, se objevují každý rok. Často si rodiče odskočí jen na pár minut. Ale i těch pár minut může skončit tragicky. I při teplotách kolem 25 °C ve stínu se během půl hodiny dokáže interiér auta zahřát na 45 °C. Kojenec se může přehřát i ve chvíli, kdy je nevhodně oblečen.
11.07.2016 19:10 |

podobné články

FOTO Tady vám vedro nebude. 25 tipů, kde se zchladit

 
Venku i doma je vedro a vy nevíte kam jít? Existuje stále dost míst, kde je pěkný chládek. A nemusíte se kvůli tomu nechat zavírat do vězení.
14.08.2015 14:25 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odbobné poroty stala Nejvstřícnější bankou za roku 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procentního bodu. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procentního bodu a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procentního bodu.
18.06.2014 16:40 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty stala Nejvstřícnější bankou za 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procent a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procent.
19.06.2014 09:40 |

podobné články

Bělobrádek (KDU-ČSL): Vysoké školy budou mít dost času se připravit na nový způsob hodnocení výzkumných organizací

 
Nové zásady hodnocení výzkumných organizací od roku 2017, které přinesou velké změny stávajícího systému, schválila vláda na svém zasedání ve středu 8. února. Metodiku hodnocení výzkumných organizací a hodnocení programů účelové podpory výzkumu, vývoje a inovací předložil místopředseda vlády Pavel Bělobrádek.
08.02.2017 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Bělobrádek (1366 článků)