Článek

Havel a ženy, Havel a alkohol. Martin Konvička pojal hodnocení českého velikána po svém. Hodně po svém

 
OSMDESÁTINY VÁCLAVA HAVLA „Nikdy bych Havla nepokládal za největšího Čecha a už vůbec ne za nějakého světce. Zároveň bych mu nevytýkal lásku k alkoholu a k ženám. Uvědomme si, že v disentu se pohybovali lidé z uměleckého prostředí, což byli často bohémové, ale zároveň to byli muži a ženy, kteří hodně riskovali a také hodně trpěli u výslechů. A když si tímto procházíte, pak některé společenské zábrany praskají...,“ rozhovořil se ke jménu Václav Havel entomolog, radikální bojovník proti islámu a senátní kandidát Martin Konvička.
06.10.2016 11:50 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4482 článků) , Martin Havel (128 článků)
Podobné články

Ještě k oslavám 17. listopadu: Nakopat, zfackovat, naplivat. Zbičujte se, skočte z věže, sdělil Martin Konvička...

 
„‚Studenti‘ by zasloužili zfackovat,“ říká Martin Konvička ohledně údajné reakce některých studentů Vysoké školy uměleckoprůmyslové na akci, která se konala 17. listopadu na Palachově náměstí. Prozradil také, zda na téma islám a islamizace diskutuje se svými kolegy i studenty i co od nich slýchá. „Celou škálu, od ‚jseš nacista‘ přes ‚jseš donkichot a potížista‘ až po ‚nikdy tě nezradím‘ – opravdu to je případ od případu,“ vysvětluje Martin Konvička.
21.11.2016 13:00 |

podobné články

Martin Konvička nejen o Havlovi: Pravda a láska? Za mlada to jistě myslel vážně, ale na sklonku jeho éry už to byla jen póza

 
PŮLNOČNÍ ROZHOVOR „Havlova vize republiky "s hospůdkami a obchůdky", ale bez fabrik těžkého průmyslu a panelákových "králikáren", byl vlastně takový kavárenský kýč, takový mix obrazu západu, jak si ho pamatoval ze 60. let, a prvorepublikové nostalgie,“ vzpomíná Martin Konvička na Václava Havla. Promluvil také o EET: „Popravdě netuším, proč to ministr Babiš dělá. Každopádně se prosazením EET posunul z kategorie "hamižný gauner" do kategorie "zemský škůdce",“ říká Martin Konvička. Zmínil se i o „Euronabobech“. Zvolení Donalda Trumpa americkým prezidentem pak označil za obrovské vítězství zdravého rozumu.
18.12.2016 00:05 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4482 článků) , Donald Trump (2715 článků) , Martin Havel (128 článků)

Tragický Václav Havel. Klára Samková řízla do živého, včetně tématu „Havel a sex"

 
OSMDESÁTINY VÁCLAVA HAVLA „Jestliže v očích svého národa Václav Havel – na rozdíl od vnímání zbytkem světa – zklamal, pak je to tím, že právě toto nikdy nepochopil ... totiž, že život není divadlo. Bohužel,“ přispívá do úvah nad životem Václava Havla advokátka a porevoluční poslankyně Klára Samková. Ta se ParlamentnímListům.cz svěřila s autentickým zážitkem stran Havla a pustila se i do těch rozměrů hodnocení českého velikána, okolo kterých se potichu našlapuje.
04.10.2016 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4482 článků)

Kolem uprchlíků je už možné prakticky cokoliv. Docent Konvička sepsal sexuální teorii, bulvárník Novotný se vyfotil ve slipech

 
Svérázný docent a bojovník proti islamismu Martin Konvička se na svém blogu na iDnes.cz rozepsal k otázce přijetí uprchlíků. Tentokrát zúčtoval se všemi, kteří veřejně demonstrují své sympatie k běžencům a problém pojal z hlediska sexuálně-vztahového. Během odpoledne pak dorazila velmi pikantní ilustrace jeho teorie.
21.06.2015 20:02 |

podobné články

Porno pro ženy: odsuzovat nebo vyhledávat?

 
Porno pro ženy – existuje vůbec něco takového? Možná i vy paříte mezi lidi zastávající názor, že porno je jen mužská záležitost, která se žen absolutně netýká. Není to pravda. Ačkoli se drtivá většina z vás drží mylného předsudku, že se na porno dívají jen muži, nespočet něžného pohlaví tu a tam na nějakou podobně zaměřenou stránku zavítá a nalezne v ní stejné zalíbení. Pravdou je, že porno pro ženy není tak laciné a přehnané. V čem je tedy zakopaný pes? Je to velice jednoduché – muži se na porno dívají a nemají problém to otevřeně přiznat, zatímco ženy si čas od času nějaké video pustí, ale nepřiznají to. Jaké je tedy porno pro ženy a je třeba jej odsuzovat? Něžné, romantické i drsné – porno pro ženy má mnoho podob Erotická videa mohou mít mnoho podob. Zpravidla je to tak, že videa určená mužskému publiku, jsou drsnějšího rázu, obvykle taky nereálná a hodně přehnaná. Mužům se to zkrátka takhle líbí, tudíž není důvod, proč takové snímky netočit s železnou pravidelností a nezasypávat jimi web. I porno pro ženy může mít mnoho podob – od romantických scén plných něžnosti až po oblíbené sado-maso a drsnější okamžiky, které dokážou ženské smysl vzrušit na maximum. Inu jak se říká – proti gustu žádný dišputát.  Přirozená krása lidského těla V pornu nemusí jít vždycky jen o sex. Porno pro ženy je velice často soustředěno na přirozenou krásu lidského těla, kterou – co si budeme nalhávat – ženy umí ocenit mnohem více, nežli opačné pohlaví. Na internetu je volně ke shlédnutí nespočet snímků, které jsou založeny jen na erotickém požitku – nikoli na sexu – a to je právě to, co ženy často vyhledávají. I porno může být něžné a romantické.  Jen žena ví… Znáte pořekadlo „jen žena ví, jak ženě udělat dobře“ ? Pak věřte, že... Čtěte více Příspěvek Porno pro ženy: odsuzovat nebo vyhledávat? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
28.10.2015 07:40 |

podobné články

Martin Konvička se silně naštval. A takto to dopadlo

 
Protiislámský aktivista Martin Konvička se rozzlobil, když jeho akademický kolega, rektor Jihočeské univerzity Libor Grubhoffer označil způsob, jakým šíří své názory, za "odporný“. Konvička na blogu iDnes.cz hned napsal rozsáhlý otevřený dopis, kterému dal titulek "Jsou mi odporní kolegové schovaní za 'způsoby". Reaguje totiž také na to, že na univerzitě se sešla etická komise, která se už vyjádřila k jeho protiislamistickému tažení a ani ho nepozvala.
26.01.2015 15:07 |

podobné články

Martin Konvička by mohl přijít o místo na univerzitě

 
Protiislámský aktivista Martin Konvička se rozhodně nesetkal s pochopením na Jihočeské univerzitě, kde působí. Její vedení se od činnosti „amatérského deislamizátora“, jak se Konvička označuje, distancovalo. Podle idnes.cz předsedkyně etické komise univerzity uvedla, že pokud nezmění způsob svého vyjadřování o islámu, měla by přírodovědecká fakulta zvážit jeho další zaměstnávání.
29.01.2015 10:07 |

podobné články

České stadiony proti islámu? Prasečí hlava, transparenty i výzva svatému Václavovi. Hovoří Martin Konvička a expert Mareš

 
„U chuligánů je to spíš móda,“ hodnotí názorová vyjádření sportovních nadšenců, kteří si nosí na utkání protiislámská hesla, odborník na extremismus a terorismus Miroslav Mareš, který také upozorňuje na radikální organizaci Hooligans gegen Salafisten, tedy Chuligáni proti salafistům v Německu. Šéf IVČRN Martin Konvička za hesly na českých stadionech vidí projev širšího lidového názoru a odmítá spojování těchto fanoušků s tvrdými jádry klubů. „Transparenty odmítají společenský systém a ne jednotlivé věřící,“ zdůraznil Konvička.
10.03.2015 09:56 |

podobné články

Osobnosti: Václav Mareš (57 článků)

České stadiony proti islámu? Prasečí hlava, transparenty i výzva svatému Václavovi. Hovoří Martin Konvička a expert Mareš

 
„U chuligánů je to spíš móda,“ hodnotí názorová vyjádření sportovních nadšenců, kteří si nosí na utkání protiislámská hesla, odborník na extremismus a terorismus Miroslav Mareš, který také upozorňuje na radikální organizaci Hooligans gegen Salafisten, tedy Chuligáni proti salafistům v Německu. Šéf IVČRN Martin Konvička za hesly na českých stadionech vidí projev širšího lidového názoru a odmítá spojování těchto fanoušků s tvrdými jádry klubů. „Transparenty odmítají společenský systém a ne jednotlivé věřící,“ zdůraznil Konvička.
10.03.2015 10:01 |

podobné články

Osobnosti: Václav Mareš (57 článků)

Prasečí hlava, výzva svatému Václavovi a drsná obdoba v zahraničí. To je speciální akce proti islámu. Hovoří Martin Konvička a expert Mareš

 
České fotbalové i hokejové stadiony během sportovních zápasů poslední dobou ,,zdobí" protiislámské transparenty. „U chuligánů je to spíš móda,“ hodnotí názorová vyjádření sportovních nadšenců, kteří si nosí na utkání protiislámská hesla, odborník na extremismus a terorismus Miroslav Mareš, který také upozorňuje na radikální organizaci Hooligans gegen Salafisten, tedy Chuligáni proti salafistům v Německu. Šéf IVČRN Martin Konvička za hesly na českých stadionech vidí projev širšího lidového názoru a odmítá spojování těchto fanoušků s tvrdými jádry klubů. „Transparenty odmítají společenský systém a ne jednotlivé věřící,“ zdůraznil Konvička.
10.03.2015 10:16 |

podobné články

Osobnosti: Václav Mareš (57 článků)

Islamofob Konvička obrátí proti Česku pozornost IS, hlásí arabská televize

 
Je větším nebezpečím pro Česko Martin Konvička, nebo jsou to radikální islamisté? I tak by mohla být otázka položena. Arabská televize al-Džazíra referuje o tom, že Martin Konvička může přivolat pozornost radikálních islamistů.
27.11.2015 09:41 |

podobné články

Jdou po mně jako po disidentech. Škoda, že nemůžu sedět s Dukou, pokecali bychom. Martin Konvička otevřeně promlouvá

 
ROZHOVOR „Islám se musí rozsypat zevnitř.“ Pokud se tak nestane, propukne v Evropě občanská válka. To si myslí předseda Bloku proti islámu Martin Konvička. „Kosovo, ale větší a krvavější,“ popsal ve své prognóze budoucího vývoje. Konvička byl v uplynulých dnech obviněn z podněcování nenávisti vůči muslimům. Také k tomu se vyjádřil v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz.
21.12.2015 15:21 |

podobné články

Martin Konvička: Merkelová dělá stejnou politiku, jako u nás Dienstbier. Mráz dnes přichází z Berlína a Bruselu, tam jsou „bolševici“

 
ROZHOVOR „Merkelová je podobná Dienstbierovi. Zrazuje své přirozené voliče ve prospěch někoho jiného,“ uvedl v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz předseda Bloku proti islámu Martin Konvička. Konkrétně pak ukázal, kde dnes najdeme „bolševiky“ a nepřátele občanské společnosti. Konvička se domnívá, že němečtí státníci ukázali celému světu, že „nejsou hodni vést stánek se zmrzlinou“ a proto jim doporučil „odevzdat občanské průkazy a vrátit se na stromy“. Vysvětlil i to, proč se rýsuje staronové rozdělení Německa.
31.01.2016 06:30 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Docent Konvička, lídr skupiny proti islámu, pronikl do sněmovny. Toto tam vykládal

 
Do Parlamentu, respektive do jeho petičního výboru, dorazili ve středu zástupci petice „Islám v ČR nechceme“. „Lidé v této zemi si problém s islámem uvědomují a v této zemi si ho nepřejí,“ řekl poslancům jeden z iniciátorů petice docent Martin Konvička. Vadí mu možnost, že by čeští muslimové po deseti letech od registrace mohli získat právo na výuku islámu ve státních školách či mít imámy v armádě a ve věznicích nebo zakládat církevní školy. Proslov k poslancům zveřejnil Konvička na blogu iDnes.cz.
09.10.2014 14:55 |

podobné články

Lež, lež, pravda: Antiislám Konvička říkal pravdu jen v každém třetím výroku

 
Ve spojení s protiislámskými akcemi v současné době nejvíce zaznívá jméno Martin Konvička. Ten byl dokonce hostem debatního pořadu České televize Hyde Park. Jeho výroky se ovšem ukázaly jako snůška lží - Konvička totiž očividně věří každému hoaxu, který mu přistane v mailu.
03.02.2015 09:35 |

podobné články

Už nebudu mluvit sprostě o islámu, sliboval Konvička před etickou komisí

 
Pedagog českobudějovické přírodovědecké fakulty Martin Konvička na dnešním zasedání etické komise Jihočeské univerzity prohlásil, že se nebude vulgárně vyjadřovat o islámu. Dodal však, že některé výroky, které mu jsou přisuzovány, neřekl. Konvička je aktivním představitelem hnutí Islám v ČR nechceme. V minulosti v rozhovorech pro média nazval islám úchylárnou nebo tvrdil, že muslimové při výkladu koránu lžou.
04.02.2015 21:56 |

podobné články

Docent Konvička o uprchlících v Makedonii: Část těch lidí má na sobě viditelné znaky radikálního islámu, tak nevím, co si tu nalháváme

 
ROZHOVOR „Měl by odstoupit,“ vyzval v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz premiéra Bohuslava Sobotku předseda Bloku proti islámu Martin Konvička, který nad předsedou vlády vyjádřil také lítost. „Vidíme krásný počátek rozkolu ve vládní koalici,“ poznamenal v souvislosti s rozdílnými názory lídrů vládních politických stran na migraci. Konvička pak v kritice pokračoval také přirovnáním čelních politiků k předlistopadovým komunistickým kádrům.
30.08.2015 15:51 |

podobné články

Osobnosti: Bohuslav Sobotka (8705 článků) , Martin Sobotka (203 článků)

Konvička povede dál Blok proti islámu a chce 'švýcarizovat'

 
V čele Bloku proti islámu zůstává Martin Konvička. Do nejužšího vedení strany byli zvoleni Jana Volfová a sociolog Petr Hampl. Připravovaný stranický program prohlásil Konvička za "švýcarizaci". 
12.12.2015 19:05 |

podobné články