Článek

Filmová recenze: Želvy Ninja 2 jsou především pro děti. Cestou z kina kupte akvárko

 
Nemá smysl se intelektuálně bavit o přínosu pro filmový svět. Želvy Ninja 2 mají jasný záběr na vaše děti. Když na film půjdou s tatínky, prožijí jedno celkem zábavné filmové odpoledne.
04.06.2016 15:00 |

podobné články

Podobné články

Želvy Ninja musí odvrátit zkázu New Yorku. Pomůže jim i Megan Fox

 
Půlminutový spot k filmu Želvy Ninja 2, který byl odvysílán během finále amerického fotbalu, obsahuje především akční scény. Želví hrdinové jedou v tanku nebo bojují s nepřáteli ve vzduchu. Tentokrát se musí vyrovnat s hrozbou v podobě mutantů Bebopa a Rocksteadyho a také odvrátit invazi na New York. Želvám bude pomáhat novinářka April O'Neil (Megan Fox), která se objevila už v prvním díle. V dalších rolích uvidíme Lauru Linney nebo Tylera Perryho. Dvojku režíruje Dave Green, který za sebou má sci-fi Earth to Echo (2014). Producentem snímku je filmař Michael Bay (série Transformers, Mizerové). Želvy Ninja 2 mají v Česku premiéru 2. června.
09.02.2016 06:40 |

podobné články

Osobnosti: Laura Linney (4 články) , Michael Bay (66 článků) , Megan Fox (300 článků) , Tyler Perry (4 články) , Megan Fox (299 článků) , Dave Green (2 články) , April O'Neil (1 článek) , Michael York (119 článků) , Michael Fox (17 článků) , Michael Fox (17 článků) , Michael Perry (1 článek) , Michael Michael (1177 článků)

Držte si krunýře! Zelené Želvy Ninja a Megan Fox opět bojují se zločinci

 
Pokračování filmu Želvy Ninja z roku 2014 má první trailer. Skupina želvích bojovníků se vrací, aby bojovala se zločinci. Jednička při rozpočtu 125 milionů dolarů celosvětově utržila přes 493 milionů dolarů, sequel byl tak očekávatelným krokem producenta Michaela Baye. Opět uvidíme Megan Fox coby reportérku April, přibudou Tyler Perry nebo Laura Linney. Trailer je plný honiček, výbuchů, ale i odlehčených hlášek. Režisérský post tentokrát získal Dave Green, který natočil sci-fi Earth to Echo (2014). Želvy Ninja dorazí do českých kin 2. července 2016.
11.12.2015 15:45 |

podobné články

Osobnosti: Laura Linney (4 články) , Michael Bay (66 článků) , Megan Fox (300 článků) , Tyler Perry (4 články) , Megan Fox (299 článků) , Dave Green (2 články) , Laura Fox (1 článek)

RECENZE Pro dospělé nevhodné! Želvy Ninja míří na pískoviště

 
Buď se vám nové Želvy ninja budou líbit, což ale bude spíš vaše selhání coby dospělých, racionálních bytostí schopných platit hypotéku, nebo nebudou. Ale nebude to jejich vina. Někdy prostě vyrosteme.
24.08.2014 09:25 |

podobné články

Filmové premiéry: Sex Tape a Želvy Ninja

 
Tento týden mají premiéru pouze dva filmy. Sex Tape o tom, jak se může vymknout snaha o oživení manželského sexu a staré dobré Želvy Ninja.
21.08.2014 07:10 |

podobné články

Zoo Liberec: Nové omalovánky ukazují dětem, jak chránit mořské želvy

 
Co mořské želvy ohrožuje, v jakém prostředí se jim nejlépe žije a jak od sebe rozeznat jednotlivé druhy? I toto se mohou dozvědět děti z nové publikace „Mořské želvy – maluj, lušti, pomáhej“. Ta chce představit krásu želv, ale zejména poukázat na ohrožení těchto starobylých tvorů a také naučit děti i jejich rodiče, jak je mohou chránit. Omalovánky budou dostupné nejenom v Čechách, ale i přímo v Indonésii a jiných zemích, kde mořské želvy žijí.
19.02.2018 13:15 |

podobné články

Bratři, želvy a Stallone. Kina ovládly filmy pro děti. A sex

 
Diváci českých kin poslali pohádce Tři bratři o víkendu přes sedm milionů korun, zájem byl i o Želvy Ninja a třetí Postradatelné. Dospělí se bavili u snímku Sex Tape.
26.08.2014 15:05 |

podobné články

Želvy Ninja jsou za oceánem tak úspěšné, jak jsou špatné

 
Želv Ninja i Strážci galaxie jsou v amerických kinech větší hity, než se čekalo.
11.08.2014 14:00 |

podobné články

Testování kola Ninja DH v Kanadě

 
Přímo od výrobce kol Author / Agang k nám dorazila zpráva o testování novinky, kola Agang Ninja 2.0 v Kanadě. Poďme se tedy podívat, jak si Ninja v kolébce freeridingu vedla..
19.09.2012 16:00 |

podobné články

Skutečná ninja želva: Muž tak dlouho prudil plaza, až na to doplatil

 
Říká se, že želvy jsou jedni z nejpomalejších tvorů na světě. U většiny to tak platí, ale že se najdou i rychlé želvy, se na vlastní kůži přesvědčil provokatér ze Severní Ameriky. Tak dlouho plaza prudil, až na to sám doplatil.
18.09.2015 14:30 |

podobné články

Želvy nesnášejí, když na ně při sexu koukají lidé

 
Věděli jste, že jsou želvy prudérní a stydlivé při sexu? A že jim vadí lidští voyeuři, které jsou schopni zuřivě pronásledovat? Své o tom ví autor dokumentu o želvách obrovských, které žijí na Seychelách. Paul Rose je na souostroví v Indickém oceánu studoval a natáčel. Naběhl si, když se rozhodl jeden roztoužený pár filmovat přímo při kopulaci. Zuřivé želvy ho zahnaly až do moře.
25.03.2015 09:25 |

podobné články

Osobnosti: Paul Rose (3 články)

Zoo Brno spustilo projekt Kura Kura: V Indonésii zachraňuje zraněné mořské želvy

 
Co má indonéský ostrov Nusa Penida společného s Brnem? Projekt rehabilitačního centra pro mořské želvy Kura Kura. Jen několik dnů po jeho otevření vypustili zaměstnanci Zoo Brno první čtyři vyléčené želvy zpět do moře.
16.06.2017 13:55 |

podobné články

VIDEO: Rybník na Vysočině obsadily DRAVÉ ŽELVY. Vypustil je tam chovatel

 
Dravé želvy nádherné se objevily v rybníce Kukle u Polné na Jihlavsku. Zoologové varují - želvy mohou v rybníce způsobit ekologickou katastrofu.
12.05.2011 22:20 |

podobné články

Želvy v pražské zoo se na sebe vrhly: Oddávaly se želví lásce před zraky návštěvníků

 
Nejprve jídlo a pak nějaká ta zábava. Takový byl první „výběh“ velkých želv v pražské zoo. Želvy obrovské a sloní se tento týden do venkovního výběhu podívaly úplně poprvé. Ošetřovatelé ale s jejich vypuštěním museli počkat na ideální počasí. Želvy se nejprve vrhly na trávu a pak na sebe.
25.05.2016 20:05 |

podobné články

Čechy v kině zajímá, co je za zrcadlem. Nejvíce do kina chodí na novou Alenku v říši divů

 
Nové filmové zpracování Alenky v říši divů: Za zrcadlem zůstává v čele tabulky víkendové návštěvnosti tuzemských kin. Snímek režiséra Jamese Bobina o nebezpečné cestě, během které musí Alenka zachránit potrhlého Kloboučníka, za dva týdny navštívilo přes 66 tisíc diváků. Na druhém místě vstoupily Želvy Ninja 2, které o víkendu navštívilo přes 16 tisíc diváků. Další animovaný snímek Angry Birds ve filmu je třetí. Na čtvrtém místě je další novinka, americká komedie Správní chlapi, která během premiérového víkendu přilákala více než 10 tisíc lidí. Na páté místo ze třetího klesl snímek z komiksové série X-Men, tentokrát s přízviskem Apokalypsa. Celkem ho však navštívilo přes 75 tisíc diváků.
06.06.2016 17:30 |

podobné články

Osobnosti: James Bobin (3 články)

Želvy Ninja mlátí Hellboye aneb parta je konečně kompletní. Recenze Injustice 2 Legendary Edition

 
Komiksová bojovka Injustice 2, za kterou stojí tvůrci ještě slavnější mlátičky Mortal Kombat NetherRealm Studios, se hodně povedla. Nabídla propracovaný bojový systém, hodně postav, oslňující speciální útoky, interaktivní arény, krásnou grafiku a spoustu dalších věcí, kvůli kterým stálo za to si ji pořídit a zahrát. Jenže stejně měla škraloup. Nešlo o nic horšího než o opovržení hodné mikrotransakce a dodatečný placený obsah, kvůli kterým hráči nedostali všechny bojovníky. Finální podoba hry Injustice 2 Legendary Edition to ale napravuje.
01.04.2018 22:15 |

podobné články

Brian Austin Green: Mít tři děti v mém věku je šílené!

 
Když přišla Megan Fox na premiéru svého nového filmu Želvy Ninja 2, všem spadla čelist. V upnutých šatech totiž vystupovalo bříško pokročilého těhotenství. Hollywoodská hvězda přitom nechtěla říct, kdo je otcem dítěte. Loni v srpnu se rozešla s manželem Brianem Austinem Greenem, tak se zdálo nepravděpodobné, že bude otcem opět on. Hvězda seriálu Beverly Hills 90210 se ale k dítěti přihlásila. S tím, že je šílené mít tři děti ve třiačtyřiceti.
19.04.2016 11:05 |

podobné články

Osobnosti: Megan Fox (300 článků) , Megan Fox (299 článků) , Brian Greene (3 články)

Perverzní Die Antwoord se vrací do Prahy: Yolandi, Ninja a DJ God jsou symbolem originální elektroniky

 
Die Antwoord patří k tomu nejoriginálnějšímu, co elektronická scéna světu za poslední roky přinesla. Tato jihoafrická formace je svá, divoká, extravagantní, nemravná i perverzní. Jejich sound v sobě kombinuje rap rave, hip hop, trap a množství dalších tanečních žánrů. Yolandi Visser, Ninja a DJ God se vrací do Prahy na holešovické Výstaviště. Možná je to naposledy, možná ne. Jejich páté album má být však poslední.
13.03.2018 17:15 |

podobné články

Osobnosti: Yolandi Visser (1 článek)

Ninja Theory mají výborné nápady pro Heavenly Sword 2

 
Šéf studia Ninja Theory se rozpovídal o svých nápadech k pokračování Heavenly Sword 2.
06.10.2010 11:10 |

podobné články

Parádní stealth akce Mark of the Ninja vyjde brzy i na PC

 
Při pohledu na vydavatelský plán pro rok 2012 se rozhodně nedá říci, že by každý měsíc vycházelo několik stealth akcí a fanoušci žánru by měli velké starosti s tím, kterému titulu se věnovat dříve. Podzim však renomé tohoto žánru přeci jenom mírně vylepší skrze vydání Dishonored a…Mark of the Ninja. Pokud jste na hru od vývojářů z Klei Entertainment (první...
24.09.2012 18:05 |

podobné články