Článek

Do Břevnova se znovu jezdí pro dobré maso. Kšánovo řeznictví otevřel nový majitel

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
12.09.2016 14:20 |

podobné články

Podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
12.09.2016 19:25 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
13.09.2016 00:25 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
13.09.2016 05:30 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
13.09.2016 10:30 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
13.09.2016 15:30 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
13.09.2016 20:30 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
14.09.2016 01:35 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
14.09.2016 06:35 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
14.09.2016 11:35 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
14.09.2016 16:35 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
14.09.2016 21:40 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
15.09.2016 02:40 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
15.09.2016 07:45 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
15.09.2016 12:45 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
15.09.2016 17:50 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
15.09.2016 22:50 |

podobné články

Slavné Kšánovo řeznictví obnovil jeho kamarád "ajťák". Nechtěl, aby se z něj musel stát vegetarián

 
Slavné Kšánovo řeznictví na Břevnově zase funguje. Zákazníky od 30. srpna obsluhují stejní lidé, obchod ale vede dlouholetý kamarád Františka Kšány.
16.09.2016 03:55 |

podobné články

Svíčková na smetaně – tradice, která chutná

 
Svíčková na smetaně je tradiční a zároveň i jedno z nejtěžších českých jídel, do jehož přípravy se bojí pustit nejedna hospodyňka. Omáčka se připravuje z kořenové zeleniny a smetany. Pro většinu z nás je svíčková na smetaně slavnostní pokrm, který si připravujeme při speciálních příležitostech – v České republice je svíčková klasika především na svatebních hostinách. V každé rodině se z generace na generaci traduje jiný recept. Zatímco někdo svíčkovou vaří, jiný ji naopak peče. Tato tradiční omáčka podávaná s houskovými knedlíky, přelitá brusinkami, doplněná plátkem citronu a zasypaná kopečkem šlehačky, tak získává jiné chutě. V tradičním receptu se pracuje s pravou svíčkovou, což je cenné a na pořízení i finančně náročné maso, přesto ale chuťově výrazné a delikátní. Kromě pravé svíčkové se častěji používá levnější alternativa v podobě falešné svíčkové podávané s hovězím zadním. Svíčková na smetaně – recept Na přípravu budete potřebovat: 1 kg hovězí svíčkové 50 g špeku nebo slaniny 300 g kořenové zeleniny 3 dl vývaru 1 cibuli 3 dl smetany 3 lžíce oleje lžíci cukru 3 lžíce hladké mouky citronovou šťávu koření: sůl, celý pepř, nové koření, bobkový list Postup přípravy: Slaninu nebo špek nakrájejte na klínky, s nimiž poté protkněte hovězí maso. To ještě dostatečně osolte a následně nechte na rozpáleném oleji prudce opéct a zatáhnout. Poté maso sejměte z ohně a na tuku s puštěnou masovou šťávou osmahněte nakrájenou cibulku a nakrájenou a očištěnou zeleninu do světlehnědé barvy. Následně opět vložte maso, přidejte veškeré koření a mírně podlijte. Maso poté nechte společně se zeleninou dusit v troubě. Během pečení maso polévejte jeho šťávou a dle potřeby podlévejte vývarem. Až maso změkne, vyjměte jej z trouby, šťávu vyduste na tuk, zaprašte moukou a poté osmahněte. Vzniklou směs nařeďte zbylým množstvím vývaru a smetanou. Ve finále omáčku ochuťte cukrem a citronovou šťávou. Nechte dobře provařit,... Čtěte více Příspěvek Svíčková na smetaně – tradice, která chutná pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
26.06.2016 16:20 |

podobné články

Řeznictví nabízelo lidské maso: Utržené peníze dostanou lidé s amputacemi!

 
Zděšení, paniku a mrazení v zádech zažili návštěvníci řeznictví Wesker a syn na tržišti Smithfield v Londýně. Na pultech se totiž prodávalo lidské maso – končetiny, jazyky a dokonce mužské penisy. Nešlo však o žádnou zvrácenou podporu kanibalismu, ani o práci masového vraha, ale o chytrou reklamu!
03.10.2012 15:45 |

podobné články