Článek

Co si nejdrsnější recenzent internetu RedAK myslí o zdravé výživě? Na kulinářských pořadech nenechal nit suchou!

 
Nedávno jsem slavil narozeniny a při té příležitosti jsem samozřejmě zavzpomínal na všechny ty neškodné dětské delikty, kterých jsem se kdy dopustil, například jako když jsem se pod prahem zletilosti vyblil do poštovní schránky naší postarší sousedky, protože mě nikdo neupozornil, že míchat rum s ředidlem není zrovna moudré, a ona si pak chuděra druhý den nemohla ve slevovém letáku z Kauflandu přečíst, jestli ten toaletní papír opravdu zlevnili o tři haléře, protože na prospektu byly zbytky mého kabanosu.
17.07.2015 16:02 |

podobné články

Podobné články

5 tipů pro suchou pleť

 
Mít suchou pleť rozhodně není žádný med. Unavená pokožka s drobnými šupinkami  přidělává mnoha ženám vrásky na čele. Jestliže se i vy trápíte pro suchý vzhled vaší kůže, pro pleť bez známek zdraví či  pro pokožku, která vás nepříjemně pne, pak jsou následující řádky určený právě vám. Péče o suchou pleť není procházka růžovým sadem. Do 25. roku života patří tento typ pleti k těm lepším. V tomto období pokožce nechybí růžový nádech, je na dotek příjemně jemná a nejeví stopy mastného lesku. Bohužel postupem času tato pozitiva ztrácí a při nesprávné péči hrozí předčasné stárnutí. Pečující tipy pro suchou pleť Jestliže máte suchou pleť, pak určitě víte, že výrazně reaguje na mnoho podnětů. Mnohdy stačí opravdu maličko, aby se pokožka stala podrážděnou a dala vám tak jasně najevo, že jste při starostlivosti o ni šlápli vedle. Našli jsme pro vás několik základních tipů pro suchou pleť, díky kterým se vám podaří předejít mnoha neduhům. Tip první: Žádné mýdlo Jestli něco vaší suché pleti opravdu nesvědčí, pak je to mýdlo, kterému byste se měla ve svém vlastním zájmu vyhnout širokým obloukem. Mýdlo pokožku vysušuje, což vy rozhodně nepotřebujete. Doporučujeme tedy používat sprchové gely neobsahující mýdlo nebo se můžete spolehnout na speciální oleje, které disponují promašťujícími účinky. Tip druhý: Pravidelné promazávání Suchou pleť je důležité pravidelně promazávat. K tomuto účelu vám můžeme vřele doporučit tzv. emoliencia, což jsou mastičky, krémy nebo mléka s podpůrnými léčebnými  látkami, jejichž  úkolem je kůži zvláčnit a na jejím povrchu vytvořit ochranný kožní film utěsňovací mezibuněčné prostory proti úniků vody. Pořídit se dají v kterékoli lékárně. Tip třetí: Doplňky stravy Když už se vydáte do lékárny, neváhejte se zde poradit ohledně doplňků stravy, které by vám mohly s vaší suchou pletí pomoci. Velice dobrým pomocníkem je kolagen snižující ztrátu tekutin vypařováním. Aby vaše pleť byla dostatečně... Čtěte více Příspěvek 5 tipů pro suchou pleť pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
21.10.2016 06:45 |

podobné články

Nečas: Prezident ve svém projevu nenechal na nikom nit suchou

 
Prezident Miloš Zeman při svém projevu ve Sněmovně podle premiéra Petra Nečase (ODS) nenechal na nikom nit suchou. Nečas nechtěl hodnotit konkrétní části projevu, podle premiéra ale byl Zeman v některých aspektech zbytečně osobní.
07.05.2013 17:10 |

podobné články

Osobnosti: Karel Schwarzenberg (3660 článků) , Petr Nečas (9240 článků) , Miloš Zeman (18275 článků)

Nečas: Prezident ve svém projevu nenechal na nikom nit suchou. Má na to právo

 
Podle premiéra Petra Nečase (ODS) nenechal prezident Miloš Zeman při svém projevu v Poslanecké sněmovně na nikom nit suchou. Předseda vlády nechtěl hodnotit konkrétní části projevu, uvedl však, že Zeman byl v některých aspektech zbytečně osobní.
07.05.2013 18:10 |

podobné články

Osobnosti: Petr Nečas (9240 článků) , Miloš Zeman (18275 článků)

4 tipy jak připravit zdravé snídaně

 
Máte rádi zdravé snídaně? V tom případě jste tady správně! My totiž víme, že snídaně je nejdůležitějším jídlem dne a že jej rozhodně není radno podceňovat. A když už snídat, tak nejen chutně, ale vydatně a zdravě. Jenže jak na to?! Připravit si zdravou snídani, která vás nejen zasytí, ale zároveň vám zachutná a především vás nastartuje do nového dne, není tak složité, jak si možná myslíte. V dnešním článku vám poradíme, jak na to. Připravte si zdravé snídaně snadno a rychle Co si představíte pod pojmem zdravé snídaně? Podle nás je to chutné jídlo, které prospívá našemu zdraví, dodá našemu tělu potřebné živiny a přitom jej zbytečně nezatíží. Tip první: ovoce po ránu v neomezeném množství Ovoce je známé tím, že obsahuje cukr. Proto se nedoporučuje ke konzumaci v odpoledních hodinách, kdežto po ránu si jej můžete dopřát prakticky neomezené množství. Právě proto je ovoce ideální volbou právě na snídani, protože vám dodá cukr potřebný pro nastartování organismu a dodání energie. Ovoce si můžete dát samotné, skvělé je jako přísada do vloček, kaší nebo müssli. Tip druhý: zelenina je trefa do černého Největší výhodou zeleniny je skutečnost, že neobsahuje žádné kalorie. Co to pro vás znamená? Že jí můžete jíst neomezené množství kdykoli během dne. Na snídani je zelenina ideální volbou, opět jí můžete jíst syrovou zkrátka jen tak, můžete si ji dát jako přílohu k pečivu. Tip třetí: ovesné kaše všeho druhu Zkusili jste někdy ovesnou kaši? Ne? V tom případě nevíte, o co se připravujte!I ovesnou kaši zařazujeme mezi zdravé snídaně, proto se jich určitě nemusíte bát. Ovesnou kaši si můžete dochutit a oživit čímkoli dle vlastní chuti. Nabízí se například ovoce, lžička medu nebo třeba rozinky. Tip čtvrtý: a co třeba smoothie? Mezi naše tipy na zdravé snídaně rozhodně musíme zařadit i smoothie, která jsou na... Čtěte více Příspěvek 4 tipy jak připravit zdravé snídaně pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
27.09.2017 08:45 |

podobné články

RedAK promluvil: Ženy mohou mít sex, kdy chtějí, a Češi by měli zase začít žrát kamení. Může za to Kalousek?

 
Drsný dopisovatel portálu eXtra.cz RedAK se rozhodl, že pošle takový vzkaz Čechům. Pokud jste citliví na své pohodlíčko, ve kterém tady uprostřed Evropy žijeme, tak vás tento text asi zvedne ze židle.
05.07.2015 15:16 |

podobné články

Užitečné tipy pro zdravé spaní

 
Zdravé spaní je pro každého z nás velice důležité. Uvědomte si, že spánkem strávíte třetinu vašeho života a jen kvalitní spaní vám dokáže zajistit dostatek energie a psychické i fyzické pohody. Pokud se dobře nevyspíte, probudíte se do nového dne bez nálady, budete rozmrzelí a protivní, což se negativně projeví jak v osobním, tak i kariérním životě. Chcete-li si dopřát skutečně zdravé spaní, pak byste měli vědět, jak tohoto stavu docílit. Důležitost spánku rozhodně není radno podcenit. Mnoho lidí svůj spánek šidí, nespí tolik hodin, kolik jejich tělo potřebuje nebo naopak spí v prostředí, které na jejich spánek negativně působí nebo jej dokonce ruší. V dnešním článku vám přinášíme několik tipů pro zdravé spaní, které byste si určitě neměli nechat ujít! Užitečné tipy pro zdravé spaní, aneb jak se vyspat dorůžova? Možná patříte k lidem, kteří se rádi vyspí a rádi si dopřejí dostatek hodin klidného a ničím nerušeného spánku. Jenže i přes veškerou snahu se vám ne vždy podaří spát celou noc, často se budíte, ráno se probouzíte vyšťavení a bez elánu do jakýchkoli aktivit. A to je špatně! Proto jsme pro vás připravili několik tipů pro zdravé spaní, po kterém nehrozí, že byste se ráno probudili bez úsměvu od ucha k uchu! Tip první: opravdu kvalitní matrace Možná vám to bude znít jako klišé, ale kvalitní matrace je pro zdravý spánek naprostý základ. V současné době můžete vybírat ze skutečně pestrého množství výrobků, mezi nimiž si každý dokáže najít to pravé ořechové. Velice oblíbené jsou matrace z paměťové pěny, které jsou známé pro svou schopnost dokonale se přizpůsobit lidskému tělu. Další alternativou jsou matrace z líné pěny vyrobené ze směsi PUR a HR pěny, které disponují perfektní tepelnou roztažností, která působí proti vzniku proleženin. Jistotou, u které nemůžete sáhnout vedle, jsou zdravotní matrace, které jsou sice drahé, ale... Čtěte více Příspěvek Užitečné tipy pro zdravé spaní pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.08.2016 05:00 |

podobné články

Skvělé recepty na zdravé snídaně

 
Zdravé snídaně jsou nejlepším začátkem nového dne. Odborníci se shodují na tom, že snídaně je nejdůležitějším jídlem a rozhodně není na místě ji vědomě vynechávat nebo se na tomto jídle šidit. Ba naopak byste si měli dát záležet, aby vaše snídaně byla nejen zdravá, ale i vydatná a chuťově vynikající. Pod pojmem zdravá snídaně si každý z nás představí něco jiného. Někdo si vybaví spoustu ovoce, jiný zase ovesnou kaši se lžičkou medu, jiný cereální pečivo a k tomu třeba cottage. Možností a variací na zdravé snídaně je přitom mnohem, mnohem, mnohem více. I my vám v dnešním článku přinášíme zajímavou inspiraci! Tipy na zdravé snídaně Nebudeme vám zde vypisovat důvody, proč je snídaně tak důležitá a proč byste na ni neměli zapomínat. Pakliže patříte k lidem, kteří první jídlo dne vynechávají nebo mu nepřikládají takovou váhu, jakou by si zasloužilo, pak pro vás může být dnešní článek nejen inspirací, ale i motivací k tomu, proč svůj postoj ke snídani změnit. Podívejte se na následující videa, ve kterých najdete tipy na zdravé snídaně, které nejen dobře vypadají, ale dodají vám potřebnou energii a ke všemu skvěle chutnají. Tak se pojďte inspirovat!   Příspěvek Skvělé recepty na zdravé snídaně pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.09.2017 20:30 |

podobné články

Pouze 18+: Nejdrsnější recenze na 50 odstínů na českém internetu

 
Na portálu csfd.cz, kde se mohou jak odborníci, tak laická veřejnost vyjadřovat k filmům a svobodně si recenzovat dle libosti, se dnes objevila jedna opravdová perla. Ač jsme vzhledem k povaze textu dlohou přemýšleli, co s tím, nakonec u nás zvítězil čtenář, ostatně jako vždy. Přinášíme vám sem tedy onu peprnou recenzi v nijak neupravené podobě. Napsal ji anonym, který si říká RedAk, a je to opravu počteníčko pro fajnšmekry.
12.02.2015 21:56 |

podobné články

Františka nenechá na nikom niť suchou: Objeví se ve vodnickém seriálu!

 
Na nikom nenechá nit suchou! Už proto módní guru Blesku Františka Čížková (60) nesmí chybět v novém »vodnickém« seriálu Neviditelní, který Česká televize nasadí už od září.
25.07.2014 07:20 |

podobné články

Provokatérka Ornella Koktová opět na nikom nenechala nit suchou. Koho si zase vzala na paškál?

 
To by nebyla naše blogerka Ornella Koktová, známá provokatérka, aby se nevyjádřila k nejnovějšímu dění v malém rybníčku šoubyznysu. A jak je jejím zvykem, na nikom nenechala nit suchou. U toho čtení se vážně pobavíte.
10.09.2016 19:05 |

podobné články

Provokatérka Ornella Koktová opět na nikom nenechala nit suchou. Borhyová s Chlebovskou to drsně schytaly!

 
To by nebyla naše blogerka Ornella Koktová, známá provokatérka, aby se nevyjádřila k nejnovějšímu dění v malém rybníčku šoubyznysu. A jak je jejím zvykem, na nikom nenechala nit suchou. U toho čtení se vážně pobavíte.
10.09.2016 20:55 |

podobné články

Ministr Němeček vystoupí na mezinárodní konferenci ministrů

 
V rámci Světové výstavy EXPO 2015 se 27.–28. 10. 2015 koná mezinárodní ministerská konference s názvem „Feeding the Planet, Feeding it Healthy“, která se bude zabývat problematikou dostupnosti potravin a udržitelností jejich produkce, bezpečností potravin a podporou zdravé výživy. Konference se bude dále věnovat lidské výživě v různých životních fázích, či novým trendům ve výživě v porovnání s tradičními stravovacími návyky.
26.10.2015 17:46 |

podobné články

Landa brání Homolu: Rytmusi, flusnul jsi mu do tváře. Chce to víc rozumu

 
Věčný souboj mezi současným přítelem Dary Rolins (39) Rytmusem (35) a expartnerem Matějem Homolou (39) nenechal chladným zpěváka Daniela Landu (44). Jako táta tří dcer se zastal táty Homoly, který má dceru právě s Darinou, a na Rytmusovi nenechal nit suchou. Doporučil mu ke vší jeho chytrosti trochu rozumu. A přestřelka pokračuje.
24.09.2012 16:35 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Landa (465 článků) , Dara Rolins (2122 článků) , Matěj Homola (324 článků)

Hrál si na pravičáka, a zadlužil nás. Pak si hrál na Národce na Havla... Andrej Babiš pověděl národu o novém předsedovi TOP 09

 
Novým šéfem TOP 09 se stal Miroslav Kalousek. Ve svých projevech na sněmu strany nenechal nit suchou mimo jiné na majiteli Agrofertu, miliardáři, ministrovi financí a předsedovi ANO Andreji Babišovi. Ten si ovšem nenechal nic líbit a bleskově přešel do protiútoku.
29.11.2015 15:51 |

podobné články

Osobnosti: Andrej Babiš (10580 článků) , Miroslav Kalousek (6233 článků)

Martin Hekrdla totálně ztrhal profesora Putnu. Ten si to nenechal líbit a…

 
Profesor Martin C. Putna před pár dny vyzval politiky, aby konečně naši zemi zbavili prezidenta Miloše Zemana a začali ho soudit za vlastizradu. Nejen těmito slovy zvedl ze židle komentátora Martina Hekrdlu, který na profesorovi nenechal nit suchou. Jenže tím to nekončí. Martin C. Putna se znovu ozývá.
19.08.2016 20:50 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (18275 článků)

Van Gaal si myslí, že je víc než Bůh, zlobí se prezident Bayernu

 
Prezident Bayernu Mnichov Uli Hoeness si vzal na paškál bývalého kouče svého klubu Louise van Gaalla a nenechal na něm nit suchou! Nizozemec si prý o sobě myslí, že je nikoli Bůh, ale rovnou jeho otec.
16.03.2013 08:15 |

podobné články

5 omylů ve zdravé výživě: Nevěřte neustále omílaným mýtům!

 
Zdravé stravování je trendem současné doby. Jenže jeho neblahým dopadem jsou i omyly a mýty, které kolem zdravé výživy kolují. Na mnohých není ani špetka pravdy...
19.06.2017 05:10 |

podobné články

Tipy na zdravé mlsání

 
Ačkoli se snažíte žít zdravě, stravujete se podle přísných návyků a pečlivě sledujete každý přibraný gram, určitě i vás tu a tam přepadne neovladatelná chuť na něco sladkého. Snažíte se touze zahřešit si na sladkém odolat, ale potřeba je natolik silná, že zpravidla tento váš vnitřní souboj prohráváte, dopřejte si nějakou kalorickou bombu a poté s výčitkami svědomí lezete na váhu plní obav, kolik následků to na vás zanechalo. Sladké ke svému životu potřebujeme všichni. Zatímco někdo více, jiný méně. Proč si tedy čas od času nezamlsat bez výčitek? Připravili jsme pro vás několik tipů na zdravé mlsání, díky kterému zaženete chutě na sladké dobroty a své podlehnutí si následně nebudete muset vyčítat! Zdravé mlsání, aneb dobroty bez výčitek! 1. Jablečný pudinkový dort Potřebujete: 750 g jablek 2 hrníčky vody 100-150 g cukru 2 vanilkové pudinky 1 vanilkový cukr piškoty šlehačku citronovou šťávu Postup: Jablka oloupejte a nastrouhejte. Poté je s cukrem a hrníčkem vody rozvařte na kaši. Ve druhém hrníčku vody rozmíchejte vanilkové pudinky, vlijte je do jablečné kaše a nechte projít varem. Podle chuti přidejte citronovou šťávu. Část jablečné kaše nalijte do dortové formy, naskládejte na ní piškoty, zalijte další částí jablečné kaše – tento proces opakujte 2x. Jablečný dezert poté uložte do lednice, kde jej nechte ztuhnout nejlépe do druhého dne. Následně jej vyklopte dnem vzhůru a ozdobte šlehačkou. 2. Minisušenky s mrkví Potřebujete: 40 g ovesných vloček 50 g mrkve 40 g hladké mouky 20 g tuku 1 lžičku nízkokalorického sladidla Postup: Mrkev oloupejte a nastrouhejte najemno. Ovesné vločky pomocí mixéru rozmixujte do jemna. Poté ze všech ingrediencí vypracujte těsto, které rozdělte na cca 20-25 kousků. Z těch poté udělejte kuličky a z nich následně placky. Plech vyložte pečicím papírem, naskládejte na něj připravené mrkvové placky a pečte při 200°C cca 8 minut. 3. Citronové želé... Čtěte více Příspěvek Tipy na zdravé mlsání pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
12.07.2016 04:40 |

podobné články

Země těsně před válkou, tak vypadá Česko podle expremiéra

 
Pravicové vlády za posledních sedm let přivedly republiku do stavu, který lze srovnat snad jen se zdevastovanou druhou republikou z přelomu let 1938 - 1939. Myslí si to alespoň expremiér Jiří Paroubek (NS-LEV), který v komentáři uveřejněném na svém webu VašeVěc.cz nenechal nit suchou ani na nově se rodící koalici či vládě Jiřího Rusnoka, stranou jeho ostré palby nezůstala ani Česká národní banka.
18.11.2013 13:36 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Paroubek (3370 článků) , Jiří Rusnok (1821 článků) , Jiří Rusnok (671 článků)