Článek

Celý vesmír na dosah ruky! Recenze No Man's Sky

 
Lidstvo fascinoval vesmír od doby, kdy si uvědomilo, že nás obklopuje. Originální videohra No Man’s Sky vám umožní ho prozkoumat. Nabízí 18 trilionů planet k objevení a zmapování. To vše na cestě do středu vesmíru, kde se nachází odpověď na všechny existenciální otázky. Máte kuráž a dostatek času i trpělivosti se tam vydat?
22.08.2016 09:25 |

podobné články

Podobné články

RECENZE: Sky Ferreira jde dekádami

 
Jednadvacetiletá americká zpěvačka Sky Ferreira (celým jménem Sky Tonia Ferreira) na to jde zvláštně. Na obal debutového alba Night Time, My Time se nechala vyfotit obnažená, čímž se zařadila vedle zpěvulí, které kvalitu své kůže kladou nad kvalitu své tvorby, jako je třeba Miley Cyrusová. Sky Ferreira to přitom dělat nemusela.
10.04.2014 16:45 |

podobné články

Osobnosti: Sky Ferreira (2 články)

Trailer: Kdo dostane superhrdiny pod kontrolu? Do občanské války se zapojí i Spider-Man

 
Souboj superhrdinů se blíží, Iron Man a Kapitán Amerika se proti sobě postaví už 5. května a do „občanské války“ se zapojí i další postavy ze světa Marvelu. Nový trailer prozradil, že se ve filmu Captain America: Občanská válka objeví i Ant-Man nebo Spider-Man, kterému „šéfuje“ Iron Man. Právě tým Tonyho Starka bude ve filmu hájit myšlenku vládního dozoru nad Avengers. Za jejich svobodu naopak bojuje Kapitán Amerika.
11.03.2016 11:00 |

podobné články

Tvůrci Two Worlds dělají vesmírnou střílečku dle filmu Iron Sky

 
Absurdní, pseudokomediální scifárnu Iron Sky jsem zatím neviděl, ale rozhodně to napravím do chvíle, než vyjde letos na konci listopadu na PC, PS3, X360, Mac a iOS videoherní adaptace filmu pod názvem Iron Sky: Invasion. Ne, že bych videoherní adaptace filmů nějak žral, právě naopak. Iron Sky: Invasion však bude výjimka, protože jednak jde o vesmírnou střílečku (ňam,...
05.09.2012 19:00 |

podobné články

Recenze: Jak funguje vesmír a co o něm (ne)víme? Clarkova kniha to vysvětlí i laikům

 
Je všude kolem nás a přitom o něm stále moc nevíme. Vesmír je obestřen tajemstvími, která přesahují naši prozatímní hranici poznání. Zažité se mění lusknutím prstu a těžko říct, kdy a jestli vůbec principy vesmíru zcela odhalíme. Chcete-li se o kosmu dozvědět více, pak si přečtěte knihu Neznámý vesmír v 10 kapitolách.
19.05.2017 12:05 |

podobné články

Souboje v The Amazing Spider-Man zavání samohraním

 
Vidím Spider Man, myslím si Spider Pig. Asi je tedy zřejmé, co je mi v rámci kinematografie bližší, ale jak je to ve hrách? Po pravdě se přiznám, že herní Spider Man je série, o které vím, že existuje, ale nikdy nebyl důvod, který by mě k vyzkoušení kteréhokoli dílu přinutil. Chystaný The Amazing Spider-Man se ale od začátku tváří zajímavě a mě se zdálo, že bychom...
25.06.2012 17:20 |

podobné články

Mladý Spider-Man 4 vtrhne do kin

 
Nová filmová adaptace klasického komiksu Spider-Man pod názvem The Amazing Spider-Man se vrací na začátek, kdy nesmělý student z New Yorku a budoucí "pavoučí muž" Peter Parker ještě chodil do školy. Na "pavoučího muže" Petera Parkera ve filmu Spider-Man 4 se můžete těšit od 12. července.
28.06.2012 16:20 |

podobné články

MPO a Clean Sky 2 podpořilo spolupráci s českými leteckými firmami

 
Dne 29. března 2016 proběhl na Ministerstvu průmyslu a obchodu (MPO) workshop s názvem Clean Sky 2, kterému předcházelo podepsání Memoranda o porozumění mezi MPO a Clean Sky 2 Joint Undertaking.
30.03.2016 18:31 |

podobné články

Filmové premiéry - Polski film, Iron Sky, The Amazing Spiderman a Bez kalhot

 
Na karlovarském festivalu byl český Polski film oceněn za společný herecký výkon Tomáše Matonohy, Pavla Lišky, Josefa Poláška a Marka Daniela. Jedna z nejoblíbenějších filmových postav se vrací na plátna ve filmu The Amazing Spider-Man a odhaluje novou kapitolu ze svého života. Na odvrácené straně Měsíce se odehrává akční sci-fi Iron Sky o tom, co by se stalo, kdyby se tam na sklonku 2. světové války ukryl tajný nacistický program. Režisér Steven Soderbergh ve filmu Bez kalhot otevírá dveře do světa mužských striptérů.
12.07.2012 06:05 |

podobné články

Osobnosti: Josef Polášek (27 článků) , Tomáš Matonoha (137 článků) , Steven Soderbergh (27 článků) , Pavel Polášek (13 článků) , Daniel Iron (1 článek) , Pavel Marek (162 článků)

Marcela Holanová v slzách: Trápí ji bolestivý zánět ruky

 
Zpěvačka Marcela Holanová  (60) , která sice nedávno oslavila šedesátku a vypadá o mnoho let mladší , trpí velkými bolestmi! Před několika dny si přivodila klimatizací v autě zánět ruky a musela brát utišující léky. "Bolí to, ale ruka mi neupadne. Jsem trdlo. Větrák jsem si pouštěla na loket ruky, kterou jsem měla na volantu. Zánět se mi rozlezl do celé ruky," řekla Super.cz Holanová.
29.06.2011 15:00 |

podobné články

Osobnosti: Marcela Holanová (113 článků)

JARNÍ LONDÝN: Královská krása na dosah ruky

 
Nejdůležitější města světa? Tokio, New York a Londýn! Kolem téhle silné trojičky se s nadsázkou točí svět, britská metropole však ještě vyčnívá. Čím? Sídlo panovníků má obrovskou historii, turistická lákadla a hlavně – Čechům je na dosah.
15.04.2010 22:05 |

podobné články

Akční film The Amazing Spider-Man přijde do kin od 12. července

 
Nová filmová adaptace klasického komiksu Spider-Man pod názvem The Amazing Spider-Man se vrací na začátek, kdy nesmělý student z New Yorku a budoucí "pavoučí muž" Peter Parker ještě chodil do školy. D...
10.07.2009 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Olga Šípková (64 článků)

První obrázek z The Amazing Spider-Man

 
Activision dnes vydali první screenshot z The Amazing Spider-Man, své příští third-person akce s pavoučím mužem v hlavní roli. Navzdory tomu, jak detailně je na něm vymodelován hlavní hrdina, nejspíš obrázek pochází skutečně přímo z hraní a nejde o render. The Amazing Spider-Man bude fungovat jeko herní epilog k stejnojmennému filmu, který má mít premiéru během letošního...
02.12.2010 11:50 |

podobné články

Arcade Olé! #4: Ms. Pac-Man

 
Hlavní důvod, proč se ve čtvrtém díle Arcade Olé! věnujeme právě Ms. Pac-Man, a nikoliv původnímu Pac-Manovi, je prozaický - v České Republice, a tedy ani v herně Arcadeher v Červeném Újezdu, se žádný originální automat původního Pac-Mana nenachází. Přestože je Pac-Man s přehledem nejprodávanějším herním automatem všech dob (vyrobeno bylo neuvěřitelných 400...
17.12.2010 08:30 |

podobné články

Nejdéle odkládaná premiéra: Prokletý Spider-Man se konečně dočkal

 
Po mnoha odkladech měl v úterý na newyorské Broadwayi premiéru muzikál Spider-Man: Turn Off the Dark (Spider-Man: Zhasněte tmu). Představení, jehož přípravy provázely technické problémy i zranění herců, se dočkalo slavnostního uvedení po 183 předpremiérách.
15.06.2011 19:35 |

podobné články

Zpívající Spider-Man? V Americe je to naprostý trhák

 
Muzikál Spider-Man: Turn Off the Dark (Spider-Man: Zhasněte tmu) vytvořil nový rekord týdenních tržeb na Broadwayi. V uplynulém týdnu vyneslo jeho devět představení celkem 2,9 milionu dolarů (57 milionů korun), napsala agentura AP. Dosavadní rekord držel muzikál Wicked, který ve stejném týdnu v předchozím roce utržil 2,2 milionu dolarů.
04.01.2012 17:35 |

podobné články

Fanoušci nevěří vlastním uším: Spider-Man je Žid!

 
Andrew Garfield si pavoučího muže ve filmu Amazing Spider-Man poprvé zahrál v roce 2012. Letos vstupuje do kin jeho pokračování a kalifornský rodák se rozhodl svou postavu Petera Parkera, jenž se mění v muže se schopnostmi osminohého členovce, přiblížit fanouškům. Krom toho, že je Spider-Man skutečně úžasný, je podle herce také Židem.
17.04.2014 13:00 |

podobné články

Osobnosti: Andrew Garfield (18 článků)

Man Bookerovu cenu vyhrál poprvé autor z Jamajky s knihou o atentátu na Boba Marleyho

 
Prestižní Man Bookerovu cenu a 50 tisíc liber (asi 1,85 milionu Kč) poprvé vyhrál autor z Jamajky, čtyřiačtyřicetiletý Marlon James, s knihou, kterou inspiroval pokus o atentát na Boba Marleyho v 70. letech minulého století. Epos o 680 stranách je podle předsedy poroty Michaela Wooda "plný překvapení", jakož i "plný násilí" a "plný nadávek". Jamesovu knihu A Brief History of Seven Killings (Stručné vyprávění o sedmi vraždách) popsal jako "nejvíce vzrušující" z děl, která se propracovala do užšího výběru v letošním roce. Loni vyhrál Man Bookerovu cenu Australan Richard Flanagan s válečným románem The Narrow Road to the Deep North.
14.10.2015 09:25 |

podobné články

Osobnosti: Bob Marley (55 článků) , Richard James (3 články) , James Wood (1 článek)

Spider-Man a Deadpool prožijí homoerotický románek, plánuje Marvel v novém komiksu

 
Vydavatelství Marvel láká fanoušky komiksů na novinku, ve které se objeví dva zdánlivě nespojitelní hrdinové, Spider-Man a Deadpool. Jde vůbec o první příběh, kterému Marvel dodal lehce homoerotický podtext. Fanoušci jsou z novinky nadšení, otázkou zůstává, jestli vydavatelství svůj záměr s homosexuálním vztahem superhrdinů dotáhne do konce. Existuje totiž smlouva se společností Sony, ve které se vydavatel zavázal, že Spider-Man se na obrazovkách nikdy neobjeví jako homosexuál.
11.02.2016 13:45 |

podobné články

Poc (ČSSD): Evropský azylový systém stojí na rozcestí

 
Jak upravit současný azylový systém je jednou z nejožehavějších evropských otázek současnosti. Nemůžou se na něm shodnout Evropská komise, Rada ani Evropský parlament. Všichni si nutnou reformu přehazují z ruky do ruky jako horký brambor už nějakou dobu a nevypadá to, že řešení je nějak zvlášť na dosah.
10.06.2017 16:45 |

podobné články