Článek

Battleborn recenze: Pařba pro ty, kteří byli zrozeni pro boj na síti

 
S online střílečkami se v poslední době roztrhl pytel a své želízko v ohni mají i tvůrci kultovní humoristické FPS/RPG série Boarderlands. Její vliv na Battleborn je znát a navíc jde o originální síťovou akci, která bude vyznavačům žánru rozhodně po chuti. Nabízí totiž jak klasická versus klání, tak příběhovou online kooperaci. A humor ani tentokrát nechybí.
09.06.2016 19:20 |

podobné články

Podobné články

Pařba ve Vegas: jízda plná drog, piva a transsexuálů

 
Film Pařba ve Vegas to v roce 2009 začal a měl slušný úspěch. Jeho protagonisté se proto vrátili a znovu nakopli šílenou jízdu plnou drog, chlastu a transsexuálních prostitutů. Takže Sawasdí přátelé (thajský pozdrav), je tu Pařba v Bangkoku!
03.06.2011 16:15 |

podobné články

Pařba v Bangkoku: jízda plná drog, piva a transsexuálů

 
Film Pařba ve Vegas to v roce 2009 začal a měl slušný úspěch. Jeho protagonisté se proto vrátili a znovu nakopli šílenou jízdu plnou drog, chlastu a transsexuálních prostitutů. Takže Sawasdí přátelé (thajský pozdrav), je tu Pařba v Bangkoku!
03.06.2011 16:55 |

podobné články

Hvězdy filmů Hunger Games a Pařba ve Vegas točí v ČR

 
V ČR se začal natáčet americký dobrodružný film Serena, který k nám přivedl i dvě aktuální americké herecké hvězdy - Bradleyho Coopera (Pařba ve Vegas, Pařba v Bangkoku) a Jennifer Lawrencovou (Hunger Games).
03.04.2012 13:10 |

podobné články

Osobnosti: Bradley Cooper (149 článků)

Pařba na třetí: Překoná pařbu ve Vegas i v Bangkoku?

 
Patříte k fanouškům bláznivých komedií Pařba ve Vegas a Pařba v Bangkoku ? Pak si prostě nemůžete nechat ujít první oficiální trailer k třetímu pokračování. Kde se bude pařit tentokrát?
09.03.2013 10:05 |

podobné články

Zrození Venouše! Muž se svléknul v galerii před slavným obrazem

 
Návštěvníci galerie v italské Florencii byli v sobotu odpoledne poděšeni naháčem, který nakráčel do výstavní síně. Stoupnul si před slavný Botticelliho obraz Zrození Venuše a zkoušel si nejrůznější pózy.
25.03.2014 14:05 |

podobné články

Další povedená Pařba, tentokrát v Bangkoku!

 
Komedie Pařba v Bangkoku, která o uplynulém víkendu zcela ovládla severoamerická kina, se od 9. června objeví i v českých kinech. Přes vlažné přijetí u kritiky film na tržbách překonal v kategorii komedií i takové trháky, jako byli v roce 2007 Simpsonovi a o rok později Sex ve městě.
02.06.2011 18:05 |

podobné články

Výstava Zrození filmové Afriky dýchá romantikou

 
Americké centrum v Praze připravilo výstavu s názvem Zrození filmové Afriky. Její podstatnou část tvoří poprvé v Čechách prezentované fotografie amerických cestovatelů, manželů Martina a Osy Johnsonových, kteří na začátku minulého století patřili mezi výrazné zastánce tzv. fotografického safari.
16.05.2012 09:15 |

podobné články

Betlémské světlo si už našlo první domovy

 
Z jeskyně zrození do katedrály ve Vídni, a odtud vlakem do Brna. Taková byla i letošní cesta betlémského světla, které poprvé dovezli do Československa už před 25 lety brněnští skauti a kteří v lucerničkách tento symbol zrození a naděje přivezli v sobotu večer na brněnské nádraží i tentokrát.
14.12.2014 13:41 |

podobné články

Zach Galifianakis z Pařby v Bangkoku: Jsem velké dítě

 
Americký herec řeckého původu Zach Galifianakis se v poslední době stává hollywoodskou hvězdou kategorie A. Komediím jako Pařba ve Vegas, Pařba v Bangkoku a Na doraz pomáhá jeho talent ztvárnit ujeté sebestředné pošuky, kteří ostatním často pijou krev.
10.06.2011 15:25 |

podobné články

Osobnosti: Zach Galifianakis (6 článků)

Herec James Franco na titulce magazínu ukázal zadek

 
Třiatřicetiletý herec James Franco rád provokuje. Na předávání Oscarů se převlékl do ženských šatů, prohlašuje, že má rád porno a masturbaci, nedávno na sociální síti zveřejnil fotku s rukou v rozkroku. Na obálce magazínu Flaunt zase předvedl své pozadí. Další články k tématu: James Franco čeká na Oscara za film o horolezci. Pak se vrhne na porno Podtrženo sečteno: Oscary zpestřila hnědá kachna a těsné výsledky RECENZE: Ve Zrození Planety opic vítězí hra na skutečnost Magické skály v Utahu i skladiště. Kde se točil filmový hit 127 hodin RECENZE: 127 hodin s polomrtvým horolezcem posouvá film zase o kus dál
03.11.2011 09:25 |

podobné články

Osobnosti: James Franco (79 článků)

Nová DVD - Zrození šampiona, Toy Story i Nějak se to komplikuje

 
Mezi filmovými novinkami na DVD discích najdete biografický snímek Zrození šampiona, 3D verzi oblíbených příběhů Toy Story i jeho druhého pokračování, nebo rodinné drama Nějak se to komplikuje.
08.06.2010 05:25 |

podobné články

Filmové premiéry - Šmoulové a Zrození Planety opic

 
Zpestřit dětem prázdninové dny se tento týden pokusí populární modrá rodinka Šmoulové a dočkáme se Zrození planety opic.
11.08.2011 07:50 |

podobné články

Zrození nového newyorského detektiva

 
Darlene O’Harová je nejen detektivem sedmého okrsku na Manhattanu – hlavně je hrdinkou autorské prvotiny zkušeného amerického autora Petera de Jonga. Nechtěl jsem česky napsat, že jsme svědky „zrození nové detektivky“, jak by se při přechylování slušelo, protože v případě prózy Stíny zůstávají jde o „detektivku“ relativně klasickou.
27.09.2011 16:00 |

podobné články

Filmové premiéry: Vejška, 12 let v řetězech, Špinavý trik, Klub poslední naděje a Herkules: Zrození legendy

 
Sedm let po úspěšném Gymplu natočil Tomáš Vorel pokračování Vejška. Devět oscarových nominací má otrokářské drama 12 let v řetězech. Ještě o jednu víc má kriminálka Špinavý trik. Klub poslední naděje vypráví skutečný životní příběh HIV pozitivního muže. První superhrdina lidské historie, napůl člověk a napůl bůh, antický silák, syn boha Dia, to je film Herkules: Zrození legendy.
23.01.2014 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Tomáš Vorel (84 článků)

Nová DVD: Herkules: Zrození legendy, Památkáři i Lego příběh

 
Z řecké mytologie vychází napínavé akční dobrodružství Herkules: Zrození legendy. Památkáři zase ze skutečného případu hledání největšího pokladu v dějinách. Lego příběh je historicky první celovečerní film se stavebnicí v hlavní roli. Film Zachraňte pana Bankse je dosud neznámý příběh o původu jedné z nejznámějších Disneyovek.
17.06.2014 07:10 |

podobné články

Bolest i zázrak zrození: Neuvěřitelné fotografie porodů

 
Usmívají se na svá novorozená miminka, řvou v bolestech nebo je porod teprve čeká. Tyto neuvěřitelné fotografie zachycují zázrak zrození i vše, co k němu patří nebo co mu předchází. Ne vždy jde o příjemný zážitek, ale projít si jím musí každá matka. Vždyť na konci rodičky nečeká nic menšího než darování života.
17.02.2016 05:35 |

podobné články

Pařba ve Vegas tentokrát i pro ženy

 
Komedie Bridesmaids (Ženy sobě) z dílny Paula Feiga vyvolává silný dojem, že chce být ženskou obdobou „chlapského“ filmu Pařba ve Vegas. Dokonce to naznačují i oficiální materiály distributora. Jisté je, že tahle komedie nenudí.
21.06.2011 17:15 |

podobné články

Film Pařba v Las Vegas ovládl žebříčky ve Spojených státech

 
Nejnavštěvovanějším filmem v severoamerických kinech o uplynulém víkendu byla komedie Pařba ve Vegas, za vstupenky na ni zaplatili diváci 33,4 miliónu dolarů (asi 639,4 miliónu Kč). Naděje svých tvůrců však tržbou 5,7 miliónu dolarů (asi 109 miliónů Kč) zklamala premiéra rodinné komedie Tak si představ s Eddiem Murphym v hlavní roli.
16.06.2009 11:15 |

podobné články

Premiéry - Zack a Miri točí porno, Stáhni mě do pekla i Pařba ve Vegas

 
V kinech má premiéru komedie Pařba ve Vegas, horor Stáhni mě do pekla, akční historický velkofilm Krvavé pobřeží a romantická taškařice Zack a Miri točí porno.
18.06.2009 05:25 |

podobné články