Článek

Aplikace na hodnocení lidí: Jaké skóre máš, takový jsi občan

 
V Číně funguje systém kreditového hodnocení občanů. Aplikaci Sesame Credit přitom překvapivě nevyrobil stát, ale soukromá firma. Hodnotí zatím "jen" chování Číňanů na internetu. Nenaplňuje tak sice orwellovskou vizi vládou kontrolovaných občanů, není však všem dnům konec. Čínská vláda totiž chystá zavést v budoucnu i vlastní verzi appky. 
20.01.2016 11:30 |

podobné články

Podobné články

Ministryně Šlechtová: Kvalitní práce MAS pomáhá ke konkurenceschopnosti regionů

 
Vedení Ministerstva pro místní rozvoj dnes (18. listopadu) jednalo se zástupci Národní sítě Místních akčních skupin (MAS). Řešilo se hodnocení strategií jednotlivých MAS, přizpůsobení podmínek pro čerpání evropských dotací i připravenost systému MS2014­+. Tématem bylo i vstřícné opatření ministerstva umožňující proplácení režijních nákladů MAS. Prvních šest miliónů korun je v současné době propláceno, další výdaje MAS jsou kontrolovány a během následujících týdnů budou proplaceny.
18.11.2016 18:55 |

podobné články

Jsi krásná a sexy? Chceme právě tebe! Redakce eXtra.cz hledá nejkrásnější redaktorku v Česku!

 
Jsi mladá, jsi učenlivá, jsi sexy a máš chuť makat v redakci eXtra.cz? Možná hledáme právě tebe! Pokud si myslíš, že na to máš, tak čti dál.
14.07.2016 21:00 |

podobné články

Mohamed Ali: Rytmusi, jsi blbá nula a táhni zpátky za hranice, kam patříš

 
Rapper Jakub Mohamed Ali (38) se opět zhusta pustil do slovenského exportu, rappera Rytmuse. ,,Oh, jak jsi velký, oh, jak jsi silný, oh, jak jsi krásný, oh, jak jsi pilný," strefuje se do Vrbovského (34) a kromě toho, že tím dává najevo, co si o Páťovi myslí, zároveň ukazuje, že mu boj s konkurenčním rapperem dokonce stojí za natočení celého nového klipu!
27.04.2011 17:50 |

podobné články

Osobnosti: Ali Ali (166 článků)

Aplikace ČSOB a Era smartbanking získává další prestižní ocenění

 
Po prvenství v anketě Mobilní aplikace roku 2012 vítězí ČSOB a Era smartbanking také v soutěži Microsoft Awards 2013, konkrétně v kategorii Moderní aplikace pro Windows 8 a Windows Phone 8. Smartbanking od ČSOB a Ery je vůbec první bankovní aplikace na českém trhu dostupná pro operační systém Windows 8 a Windows RT.
05.04.2013 13:25 |

podobné články

Rozeznávat houby pomocí aplikace v mobilu? Můžete se otrávit, varuje mykolog

 
Češi jsou nadšení houbaři. Není tedy divu, že nedávno vznikla první tuzemská aplikace, která jim má v lese pomoci s rozlišováním „úlovků“. Nabízí i zajímavou funkci optického rozpoznávání druhů. Stačí k tomu chytrý telefon s dobrým foťákem – uděláte snímek a aplikace vám poví, jaká houba na něm je. Ovšem pozor. „Aplikace Na houby“ je zatím v první verzi, a tak může být nepřesná. Uživatelé i sami vývojáři proto varují, že se na ni nelze na sto procent spoléhat. Má však špičkový atlas.
31.07.2017 05:10 |

podobné články

Jiří Malík: Člověk – občan je svlečen, svázán a neoprávněně vězněn a stát se tváří, že se nic nestalo

 
Občan České republiky byl v deklarovaném právním státě odsouzen k „odnětí svobody“. Tento stav trvá více než 19 let a stále pokračuje. To vše i přesto, že byl následně prokázán nezákonný postup a neoprávněnost uvěznění. Dokonce bylo rozhodnuto, že se občan může pustit na svobodu. To se formálně stalo, stát ale zapomněl tomuto občanovi sundat pouta z rukou i nohou, a ještě mu nechal pytel přes hlavu. Stát tento stav přehlíží a opakuje stále stejnou mantru: „My jsme rozhodli, že máš být propuštěn na svobodu. Zákon tě sice staví do pozice, v níž se můžeš dožadovat náhrady škody, ale při tvém stavu proti nám nemáš šanci vyhrát.“ Tento absurdní příběh bezmoci je bohužel inspirován realitou.
16.02.2017 19:35 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Jsi hnusnější než stan, řekla aplikace nezadanému chudákovi

 
Chtěl zjistit, jak na tom je, protože je stále sám a přítelkyně v nedohlednu. Rozhodl se proto cvaknout selfie a prostřednictvím aplikace Blinq zjistit, jak je na tom s atraktivitou. Aplikace ho ohodnotila jako »OK«, zatímco stan za ním zhodnotila jako »hot«.
08.01.2016 14:40 |

podobné články

Krainová urazila Banášovou: Jsi anorektička, máš problém!

 
Modelka Simona Krainová (36) se v pořadu moderátorky Adely Banášové nazvala mackou a když se jí Banášová zeptala, jak vidí Simona jí, odpověděla bez mrknutí oka: "Ty jsi anorektčka a máš problém!" A to modelka nedávno propagovala velmi hubené dívky v Elite Model Look.
01.10.2011 05:15 |

podobné články

Osobnosti: Simona Krainová (1842 článků) , Adela Banášová (431 článků)

Jaké jsou ženy po třicítce?

 
Žena je stvoření pro drtivou většinu mužů těžko pochopitelné a v mnoha ohledech hodně složité. Ne nadarmo se proto říká, že muži ženám mnohdy nerozumí a mají problém se v nich vyznat. Jenže pozor – často nevědomě netápou pouze muži, i samotné ženy kolikrát narazí. Jedním z nejdůležitějších milníků v životě ženy jsou třicáté narozeniny, o kterých se říká, že jsou odrazovým můstkem do nejlepších a nejatraktivnějších let v životě každé ženy. Proč se tedy my samy někdy ptáme, jaké jsou ženy po třicítce? Jaké jsou ženy po třicítce? Jaké mají sny a plány? Co je těší a z čeho naopak mají strach? Jaké obavy je sužují a co jim v životě dělá radost? Ať už jste si svých třicet svíček na dortu již sfoukla, nebo vás tento milník teprve čeká, pojďte si přečíst náš dnešní článek, který je tak trochu branou do života třicátnic. Jaké jsou ženy po třicítce? Říká se, že je každá žena jiná. Máme jiné záliby, jiné životní cíle, často se lišíme i v preferencích, které upřednostňujeme. Přesto je ale dokázané, že většinu žen okolo třicítky několik věcí spojuje. Jaké věci to jsou? To vám prozradí následující řádky! Zklamání z neúspěchů Jakmile na dortu sfoukneme třicet svíček, najednou nám hlavou začnou vířit věci, které jsme chtěli stihnout, ale z nějakého důvodu jsme tak neučinili. Ať už je to manželství nebo třeba povýšení v práci – po třicítce máme pocit, že teď už to půjde jen z kopce a nadáváme samy sobě, že jsme svůj život nevzali dříve do svých rukou a nevydali se po cestičce, kterou jsme si nalajnovali. Strach ze stárnutí Každá žena chce být krásná a vypadat dobře za jakékoli situace. Jakmile dovršíte věku třiceti let, je naprosto logické, že vám vaše tělo najednou začne dávat najevo, že už vám není dvacet. Kolem očí... Čtěte více Příspěvek Jaké jsou ženy po třicítce? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
08.12.2016 07:45 |

podobné články

Barbie nosí jedině růžovou

 
Jsi blonďatá? Jsi křehká uvnitř i navenek? Máš smysl pro odvážné modely a barvy? Jestli jsi na všechny tři odpovědi řekla ANO, pak právě tvoje osoba je určena k tzv. Barbie stylu. Že nevíš, co ...
22.06.2009 00:05 |

podobné články

Sparta i Baník hladce vyhrály, dál je dělí jen skóre

 
I po 28. kole první fotbalové ligy zůstává v čele tabulky Sparta o skóre před Baníkem Ostrava. Zatímco Pražané doma porazili Slovácko 4:0, Baník si z Kladna odvezl výhru 3:0. Sparta tak dvě kola před koncem soutěže zvýšila rozdíl ve skóre před Ostravou již na pět branek.
06.05.2010 09:45 |

podobné články

Poslední článek o Dominice Mesarošové!

 
VIDEO: Dominiko,  Jsi hloupá! Jsi tuctová! Jsi únavná! Jsi trapná! A dokud se alespoň v jednom z těchto bodů nezměníš, Blesk.cz ti dává STOP!
04.02.2011 05:05 |

podobné články

Osobnosti: Dominika Mesarošová (545 článků)

Proč má Mesarošová na Blesk.cz STOP?

 
VIDEO: Dominiko,  Jsi hloupá! Jsi tuctová! Jsi únavná! Jsi trapná! A dokud se alespoň v jednom z těchto bodů nezměníš, Blesk.cz ti dává STOP!
04.02.2011 07:20 |

podobné články

Osobnosti: Dominika Mesarošová (545 článků)

Nedělní vtípek s Lilianou

 
Manžel povídá manželce... „Ve všech těžkých chvílích jsi byla se mnou. Když mě vyhodili z práce, byla jsi mi oporou. Když jsem začal podnikat a zkrachoval jsem, byla jsi u toho. Když mě postřelili, stála jsi mi po boku."
15.05.2011 06:05 |

podobné články

Jaké botičky nosit v létě

 
Hurá, léto je konečně tady! O jeho panování vzhledem k počasí a vysokým teplotám už nemůže být sebemenší pochyb. Možná si pohráváte s myšlenkou, jaké botičky nosit v létě, protože co si budeme nalhávat – otázku oblečení máte už dávno vyřešenou. Jenže co se týče bot, jste na rozpacích. V dnešním článku se společně podíváme na to, jaké botičky nosit v létě, kdy jde především o pohodlí, ale zároveň nám ženám záleží na tom, abychom i v horkých dnech vypadaly dobře. K nám ženám už to prostě patří. Jestliže tedy ještě nemáte jasno, jaké botky jsou pro letošní léto nejvíce v kurzu, pak si určitě nenechte ujít následující řádky! Jaké botičky nosit v létě? Jak jsme již zmínili o pár řádků výše – v létě je především o pohodlí. Nikdo netouží po tom, aby se mu nohy nepříjemně potily, viďte? Jenže i když je komfort na prvním místě, zároveň nám záleží i na tom, aby námi zvolené botičky na nohách dobře vypadaly. A samozřejmě ladily k celkovému outfitu! Možná se to zdá složitější, než to ve skutečnosti je. Tak si pojďme říci, jaké botičky nosit v létě, ať už v tom máme konečně jasno! Žabky Léto bez žabek? No tak to ani omylem! Tyhle botky k horkým měsícům neodmyslitelně patří a dlouhá léta ještě patřit budou. Nabízí opravdu neskutečné pohodlí, noha se v nich nepotí – jak by taky mohla, jsou žabky složeny jen z pásku mezi prsty a podrážky?! – jsou vzdušné a dalším plusem k dobru je i fakt, že se dají nosit k čemukoli. Současný trh nabízí nepřeberné množství druhů a provedení dámských žabek, že si na své přijde snad každá žena. Dokonce i ta nejnáročnější. Sandálky Když se řeknou sandály, většina lidí si okamžitě vybaví typický český trend, na který ale nemůžete být kdovíjak pyšní: ponožky v sandálech! Na tohle jsme opravdu přeborníci, naštěstí se tyto módní přešlapy zpravidla týkají jen mužů, protože ženy... Čtěte více Příspěvek Jaké botičky nosit v létě pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
06.07.2017 07:15 |

podobné články

Klip ukazuje, jak by seznamovací aplikace vypadala v reálném životě

 
Seznamovací mobilní aplikace Tinder se stala hitem poslední doby a používají ji milióny lidí po celém světě. Dánský filmař Rolf Glumsoe Nielson se proto rozhodl humorným způsobem zasadit chválené prvky aplikace do reálného života a natočil o tom krátký film.
28.03.2014 05:15 |

podobné články

WhatsApp předá telefonní čísla lidí Facebooku. Je to zrada, říká expertka

 
Aplikace pro bezplatné zasílání zpráv přes chytré telefony WhatsApp bude poskytovat své mateřské společnosti Facebook více informací o uživatelích, včetně jejich telefonních čísel. Provozovatel aplikace dnes uvedl, že Facebook tyto údaje využije k cílenějšímu zobrazování příspěvků a reklamy ve své sociální síti. Uživatelé aplikace WhatsApp nicméně budou mít možnost poskytování údajů Facebooku odmítnout.
25.08.2016 17:45 |

podobné články

Jihočeský kraj zachraňuje MAS, jejichž řídícím orgánem je MMR. Podpoří ho 8 miliony korun

 
Na záchranu chodu místních akčních skupin (MAS) dá letos Jihočeský kraj ze svého rozpočtu osm milionů korun. Částka se skládá z třímilionového daru a pětimilionové návratné půjčky. Supluje tím povinnosti ministerstva pro místní rozvoj (MMR), které je řídícím orgánem MAS.
15.02.2016 18:16 |

podobné články