Článek

3 ingredience a je to na stole! Jednoduchý japonský koláč ovládl celý svět

 
Honí vás chuť na sladké a nevíte, co rychle upéct? Máme pro vás řešení. Japonský tvarohový koláč máte hned hotový a stačí vám na něj 3 ingredience, které má každý doma.
12.03.2016 12:20 |

podobné články

Podobné články

Jak nahradit při vaření některé ingredience

 
Mnohokrát se stane, že se pustíme s vervou do vaření a najednou zjistíme, že nám chybí daná ingredience. Běžet do obchodu by stálo velmi mnoho času, ale co teď? Věřte, že vždy existuje způsob, jak danou potravinu nahradit. Mnohdy to také uvítáte, protože jde o levnější alternativu za dražší potravinu. Jak neztratit hlavu a nepokazit recept je tématem dnešního článku. Doufáme, že naše rady uvítáte a dáte nám vědět, jak vaše kulinářství dopadlo. Smetana Chystáte se dělat omáčku a přísahali byste, že ještě včera byla ve vaší lednici smetana? Možná máte doma skřítky „naschválníčky“. Tak či tak, hlavu ztrácet nemusíte. Smetanu do omáčky nahradíte smícháním mléka a margarínu (máslo, margarín či olej). Získáte smetanovou konzistenci, kterou uplatníte v mnoha receptech. Ale šlehačku na pohár z ní bohužel neuděláte. Zakysaná smetana Ať už na piškotový dort, do omáčky či jiného receptu nemáte zakysanou smetanu? Nebo se vám zdá příliš drahá? Smíchejte bílý jogurt s trochou mléka a citrónové šťávy. Vyšlehejte a náhradu zakysané smetany máte na světě. Druhou možností je smíchání mléka, rozpuštěného másla a citrónové šťávy. Vejce Nahradit vejce se může zdát, jako nemožné. Ale věřte, že i to lze. Při pečení dezertů a vaření kynutých knedlíků nahradíte jedno vejce lžíci oleje, výborný je také rozmačkaný banán, který funguje, jako pojivo. Dalším pomocníkem je jablečná přesnídávka. Na obalování řízků přidejte na 3 lžíce vody 2 lžíce kukuřičného škrobu. Červené a bílé víno při vaření Některé recepty se zkrátka neobejdou bez přidání alkoholu. Co však dělat, když doma žádný nemáte? Pravdou je, že chuť je trochu jiná, ale neméně výrazná a vynikající. Červené víno je možné nahradit hovězím vývarem smíchaným s červenou hroznovou šťávou či brusinkovým neslazeným džusem. Bílé víno nahradíte kuřecím vývarem s trochou jablečného džusu. Kozí sýr Jestliže už se objeví v některém receptu kozí sýr, ale nemáte rádi jeho chuť a vůni, kdy máte v ústech pocit... Čtěte více Příspěvek Jak nahradit při vaření některé ingredience pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
11.09.2015 10:03 |

podobné články

Bramborový salát na 3 různé způsoby

 
Bramborový salát na váš stůl rozhodně nepatří jen o Vánocích. Ačkoli se jedná o neodmyslitelnou součást Štědrovečerní večeře, mnoho z vás si na něm s oblibou pochutná i během roku. Jistě i vy máte svůj osvědčený recept, na který můžete bez rozmyslu vsadit horkou kartu, neboť nejen vám, ale i vaší rodině, blízkým či přátelům pokaždé zachutná. Proč to ale jednou nezkusit jinak? Bramborový salát může mít mnoho podob, my vám prostřednictvím dnešního článku přinášíme 3 zajímavé recepty, jak si bramborový salát připravit, aby pokaždé nebyl na jedno brdo. Záleží jen na vás, zda se pro jednou vzdáte osvědčené klasiky a troufnete si na něco nového! 1. Pikantní bramborový salát s cibulí a chilli Připravte si tyto ingredience: 850 g brambor 2 větší cibule nasekanou zelenou petrželku 3 lžíce slunečnicového oleje Na zálivku potřebujete: 100 ml octu 2 lžičky soli (dle chuti) 3 lžíce krupicového cukru (dle chuti) 1 chilli papričku nasekanou na drobno mletý pepř (dle chuti) Jak postupovat s přípravou: Brambory uvařte ve slupce, oloupejte, nakrájejte na plátky a naskládejte do mísy. Na oleji osmahněte na kolečka nakrájenou cibulku. Smíchejte ingredience na zálivku s 1 l vody a tu přidejte k cibulce – přiveďte k varu. Vzniklým nálevem zalijte brambory v míse a nechte cca 2 hodinky uležet. Před podáváním sceďte a posypte nasekanou petrželkou. 2. Bramborový salát s majonézou Připravte si tyto ingredience: 650 g brambor 1 menší cibuli 1 větší mrkev 200 g šunkového salámu půl jablka 2-3 sterilizované okurky 4-6 lžic majonézy (dle chuti) sůl a pepř (dle chuti) citronovou šťávu (na dochucení) 2-3 vejce Jak postupovat s přípravou: Brambory uvařte ve slupce, oloupejte a nechte vychladnout. Mrkev uvařte do měkka a nechte vychladnout. Brambory, mrkev a na tvrdo uvařená vajíčka nakrájejte na drobné kostičky. Smíchejte s majonézou. Osolte a opepřete dle chuti, případně okyselte citronovou... Čtěte více Příspěvek Bramborový salát na 3 různé způsoby pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
05.11.2015 07:25 |

podobné články

Nejlevnější a nejrychlejší koláč internetu!

 
Levněji to už nejde! Ingredience na tento koláč máme všichni pravidelně doma a celá příprava nám zabere neuvěřitelných 20 minut. Pokud vás tedy honí mlsná, zkuste upéct tuhle dobrotu.
23.03.2016 09:25 |

podobné články

Miso polévka – japonský zázrak pro zdraví a vitalitu

 
Depresivní konec zimy je tady. jak jej ve zdraví přežít? Zkuste se víc zaměřit na stravu. Vhodným receptem pro toto období je japonský zázrak – miso polévka. Miso polévka je tradiční součástí japonské kuchyně. Jedná se polévku, jejíž hlavní složku kromě zeleniny a mořských řas tvoří obilná pasta miso. Počátky používání miso pasty se v Japonsku se podle některých pramenů datují již do 6. století, v současnosti se miso používá jak v tradiční, tak i v moderní japonské kuchyni. Dobře připravená miso polévka je vydatným zdrojem vitamínů a minerálů a podobně jako například jogurt obsahuje i přátelské a potřebné bakterie. Častá konzumace miso polévky je někdy dávána do souvislosti s dlouhověkostí, která je častá zejména u obyvatel odlehlejších japonských ostrovů. Příprava miso polévky je navíc jednoduchá a není proto divu, že si tento „životabudič“ nachází cestu i do evropských domácností. Co je to miso? Miso je pasta složená z fermentovaných sojových bobů a mořské soli. Má specifickou „navinulou“ vůni a chuť. Miso patří k těm potravinám se specifickou chutí, které si jedni zamilují a druzí budou navěky nenávidět. Dobře připravená miso polévka je ale velmi chutná – chutí se přibližuje zeleninovému vývaru s příjemně nakyslou a mořskou příchutí. Na přípravu misa se používají sojové boby, často se ale k nim přidává rýže nebo ječmen. Zejména rýžové miso má světlejší barvu, méně výraznou vůni a jemnější chuť. Podle mých zkušeností se také světlejší miso pasta lépe rozpouští ve vodě. Jako fermentační činidlo je použita houba Aspergillus oryzae neboli kropidlák rýžový, japonsky označovaný jako Koji. Jedná se o ušlechtilou plíseň, která produkuje potřebné enzymy pro fermentaci. Naočkované vařené sojové boby, rýže či ječmen pak zrají v dubových sudech po dobu jednoho, v případě čistě sojového hatcho misa až tří, let. Jednoduchá miso polévka Příprava nejjednodušší miso polévky se podobá přípravě běžné instantní... Čtěte více Příspěvek Miso polévka – japonský zázrak pro zdraví a vitalitu pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
12.06.2015 09:11 |

podobné články

Mexický tříkrálový koláč vážil neuvěřitelných 10 500 kilogramů

 
Mexičané se mohou pyšnit novým světovým rekordem. Podařilo se jim totiž v neděli v hlavním městě připravit největší tříkrálový koláč na světě o hmotnosti 10,5 tuny. Tříkrálový koláč se většinou peče šestého ledna, tedy v den, kdy měli tři králové přinést dárky malým dětem.
05.01.2010 07:05 |

podobné články

Nejlepší český koláč 2013: Vyhlašujeme nejoriginálnější koláč!

 
Další dvě vítězky ojedinělé soutěže o Nejlepší český koláč už známe. V redakci jsme ze zatím přihlášených koláčů vybrali ten, který si podle nás zaslouží titul "nejoriginálnější". A víme už také, který z koláčů získal ve třetím týdnu hlasování nejvíc vašich hlasů. Do soutěže se však stále můžete přihlásit i vy!
02.08.2013 15:15 |

podobné články

Recept na cheesecake z tvarohu

 
Cheesecake – v doslovném překladu sýrový koláč – je hitem, který by neznal opravdu jen málokdo. Právem se řadí mezi nejoblíbenější sladké dezerty, jehož příprava není vůbec složitá, i když si to většina lidí myslí. Popularita cheesecake roste i díky neskutečnému množství způsobů, na které lze připravit – velice oblíbenou alternativou je citronový, vanilkový, čokoládový nebo ovocný cheesecake. Náplň tohoto dezertu může být připravena buď z mascarpone, což je klasika, ale rovněž i z ricotty nebo tvarohu. Sýrový koláč je známý po celém světě a v tomto případě nutno zmínit známé rčení: jiný kraj, jiný mrav. Každá země má svou vlastní alternativu tohoto dezertu, zatímco Američané nedají dopustit na náplň připravenou z termizovaného sýra, Francouzi naopak sází na sýr Neufchâtel, Řekové si jej neumí představit bez oblíbeného sýra feta a my Češi si jej nejčastěji připravujeme z tvarohu. I my vám dnes představíme recept na cheesecake z tvarohu, na kterém si zaručeně pochutnáte. Recept na cheesecake z tvarohu Na přípravu dezertu budete potřebovat: 300 g máslových sušenek 150 g másla 500 g tvarohu 3 vejce 2 polévkové lžíce škrobu 120 g cukru krupice Postup přípravy: Máslové sušenky rozdrťte buď pomocí válečku v pytlíku nebo pomocí mixéru. Mezitím si v hrnci nechte rozpustit máslo, do kterého přidejte rozdrcené sušenky a vytvořte směs. Tu poté namačkejte do formy vyložené pečicím papírem. Vejce rozklepněte a oddělte žloutky od bílků. Žloutky společně s cukrem, škrobem a tvarohem dejte do misky a dobře promíchejte. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh a pomaličku jej vmíchejte do připravené tvarohové směsi. Hotový krém nalijte do dortové formy a pomocí lžíce uhlaďte do rovna. Tvarohový cheesecake pečte na 160°C cca 50 minut. Jakmile se koláč upeče, nechte jej alespoň 3 hodiny odpočinout v troubě, kterou necháte jen mírně pootevřenou. Poté jej ještě nechte vychladit v lednici. Tip: Tvarohový cheesecake lze na závěr... Čtěte více Příspěvek Recept na cheesecake z tvarohu pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
24.03.2016 01:15 |

podobné články

Podzimní moučníky: Obrácený hruškový koláč

 
Nejen švestky, ale i hrušky jsou typickým podzimním ovocem. Jsou voňavé, sladké a šťavnaté. A pokud s nimi upečete jednoduchý, ale vynikající obrácený koláč, všichni budou vaše cukrářské umění vychvalovat.
19.09.2010 12:40 |

podobné články

Letní pečení: Rybízový koláč s krustou

 
Urodilo se vám hodně rybízu a vy už nevíte, co s ním? Tak zkuste jednoduchý a výborný koláč.
07.07.2014 00:05 |

podobné články

Velikonoční menu: Velikonoční zelený koláč

 
Pokud si chcete náležitě vychutnat atmosféru velikonočních svátků, nemůžete zapomenout na vhodné pokrmy. Na vašem svátečním stole by rozhodně neměl chybět tradiční mazanec, velikonoční nádivka, nebo chutný slaný koláč. A jestli jste s vaší fantazií, či kuchařským uměním v koncích, poradíme vám.
27.03.2013 05:10 |

podobné články

Velikonoční menu: Velikonoční zelený koláč

 
Pokud si chcete náležitě vychutnat atmosféru velikonočních svátků, nemůžete zapomenout na vhodné pokrmy. Na vašem svátečním stole by rozhodně neměl chybět tradiční mazanec, velikonoční nádivka, nebo chutný slaný koláč. A jestli jste s vaší fantazií, či kuchařským uměním v koncích, poradíme vám.
30.03.2013 11:10 |

podobné články

Dárek, který potěší každou ženu – sexy parfém

 
Věděli jste, že parfémy je dobré měnit během roku? Ten, který se ideálně hodí na letní měsíce, není vhodný na zimu a naopak. Pokud chcete být vždy in a splynout se svou vůní, měli byste si vybírat i podle toho, pro kterou část roku je daný parfém určen. Pokud tedy nevíte, co dámě věnovat pod stromeček, pojďme se na to podívat. V zimě je používání parfémů celkově velmi oblíbené a pravidla nejsou tak přísná, ani co se týče množství, ani ve smyslu toho, jak „těžká“ je vybrána vůně. Vysloveně se hodí těžší a intenzivnější vůně, jejichž základem jsou orientální ingredience, vanilka, čokoláda. Zimní období je spojeno s plesy, zábavami, proto vůbec není na škodu používat smyslné vůně. Takové jako je dámský parfém Celline od Santini. Tato anglická značka se vyznačuje kvalitou svých parfémů, ve kterých používá pouze ty nejkvalitnější ingredience z Francie či Itálie, přičemž vás nezruinuje. Je proto maličkost pořídit si několik parfémů na celý rok. Naopak, po zimním období přichází čas na svěžejší a lehčí vůně. Příroda se probouzí a s ní se potřebujeme probudit i my, není proto vhodná těžká sytá vůně, ale právě naopak. Všechny hravé, okouzlující, romantické jarní tóny jsou vítány. Nevyhýbejte se slaďoučkým něžným vůním kombinovaným s citrusy či různými jinými ovocnými tóny, které na pokožce zareagují velmi dobře. Nesmíme zapomínat na to, že tělo se během pozdějšího jara začíná i více potit, proto dejte oddych flakónku, který jste používali v zimě a nahraďte ho svěžejšími vůněmi, jako je například Luxury Paris, dostupná v internetovém obchodě E-Santini.cz. Základ této vůně tvoří smyslné tóny ambry, santalového dřeva a květin, přecházející do srdce parfému, které tvoří květiny jako konvalinka, fialka či růže a nakonec hlavu parfému tvoří okurkové a ovocné tóny spolu s magnólií. Letní vůně už s sebou přinášejí maximální svěžest a není potřeba to přehánět... Čtěte více Příspěvek Dárek, který potěší každou ženu – sexy parfém pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
08.12.2016 07:45 |

podobné články

Japonský zákon o vojenských misích v zahraničí provokuje Čínu k silným výrokům

 
Čínské představitele do určité míry zaskočil nový bezpečnostní zákon, který schválil japonský parlament. Možnost nasazení japonské armády v zahraničí, kterou nový zákon otevřel, kritizují a hovoří o tom, že Japonsko ohrožuje celý region. Bouřlivé reakce čínských politiků jenom ukazují, že nový japonský zákon zcela mění postavení této východoasijské země na mezinárodní scéně. 
19.09.2015 20:20 |

podobné články

Palačinky 3x jinak

 
Kdo by neznal palačinky! Dětmi i dospělými milovaný pokrm v podobě sladkého nekynutého dezertu, který hrdě zastane roli chutné svačinky i plnohodnotného oběda. Základem palačinek je těsto složené z obyčejných ingrediencí, jež máme zpravidla všichni doma: mouky, vajec a mléka. Do těsta lze případně přidat špetku soli nebo cukru. Příprava palačinek je velice jednoduchá a vhodná i pro kulinářské začátečníky. Dobrou zprávou je, že si je můžete dochutit podle toho, co máte nejvíce rádi. Nejčastěji se palačinky potírají marmeládou, někdo si na ně maže nutelu, dalšímu nejvíce chutnají s povidly, jiný do nich zase přidává ovoce a navrch posype cukrem nebo přelije horkou čokoládou. Možností je opravdu strašná spousta, ovšem i přesto se může stát, že vám jednoduše dojde inspirace. Od toho je tu náš dnešní článek, ve kterém jsme pro vás připravili celkem 3 chutné recepty na palačinky – necháte se inspirovat? 1. Americké palačinky Americké palačinky se podávají s javorovým sirupem. Zvláštností u tohoto receptu je tajná ingredience v podobě kypřícího prášku, která palačinkám dodá onu proslulou americkou nadýchanost. Potřebujete: 200 g hladké mouky 2 vejce 15 g másla 1/2 sáčku prášku do pečiva špetku soli javorový sirup Postup: Do misky dejte mouku, prášek do pečiva a špetku soli. Uprostřed vytvořte malý důlek a do něho vyklepněte vajíčka. Přidejte mléko a vytvořte vláčné tekuté těsto. Poté přidejte rozehřáté máslo a důkladně promíchejte, aby se ingredience spojily. Těsto nechte chvíli odpočinout a poté smažte jednotlivé placičky na pánvi s rozpáleným olejem. Na závěr přelijte javorovým sirupem a podávejte. 2. Zapečené palačinky s tvarohem Tradiční recept, který je tak trochu jiný a to díky zapečení, které mu dodá úplně nový rozměr a chuťovou podobu. Potřebujete: 500 g hladké mouky 1 l mléka 4 vejce 70  cukru 375 g tvarohu 4 lžíce mléka rozinky 1 vanilkový cukr Postup: Těsto připravte jako... Čtěte více Příspěvek Palačinky 3x jinak pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
17.04.2016 02:45 |

podobné články

Výtečný recept na makronky

 
Dnes vám přinášíme recept na výtečnou francouzskou specialitu macarons – makronky. Jsou oblíbené po celé Evropě, ovšem zkuste navštívit Francii a nebudete vědět, kam se dřív podívat. Hrají všemi barvami. Vypadají i chutnají výtečně. Hlavní ingrediencí jsou mandle. A protože máme jaro, nešetřete barvami, jako jsou oranžová, tyrkysová, růžová, žlutá. Rozzáří váš stůl i oči vaší rodinky. Připravit si je můžete klidně o Velikonocích, kde přidáte ještě i zelenou nebo červenou barvu. Příprava není složitá a výsledek je grandiózní. Potřebné ingredience na makronky 300g mletých mandlí 300g cukru moučka 300g krystalového cukru 220g bílků z vajec (pokojová teplota) 70g vody Potravinářská barviva dle vlastního výběru Ingredience na krémovou náplň 250g mascarpone 500g moučkového cukru Jena polévková lžíce másla Potravinářské barvivo na krém opět dle svého výběru Postup práce Mleté mandle prosypeme přes síto, aby se zachytily větší a hrubší kousky. Stejně tak přes sítko prosypeme cukr moučka. Cílem je mít v míse jen jemný pudr. K těmto dvěma surovinám (mandle a cukr) přidáme 110g bílků pokojové teploty a promícháme. Vznikne husté těsto, které si dáme zatím bokem a připravíme si sirup. Příprava sirupu: Do kastrůlku si dáme vodu, vsypeme cukr – promícháme a počkáme, až se začne směs vařit a po 3 minutách vypneme. Zbylých 110g bílků si nyní vyšleháme tuhý sníh a přidáme i špetinku soli. Postupně k němu přiléváme sirup a stále šleháme cca 6 minut. Cílem je vyšlehat hmotu, která nebude stékat, ale bude tužší konzistence. Nyní si bílou hmotu opatrně a po trošinkách zamícháme do ořechové hmoty. Mícháme opravdu lehce a spíš pomalu. Nachystáme si další misky podle toho, kolik budeme dělat barev. Vzniklé těsto si pak rozdělíme do těchto misek, kde pak obarvíme podle vlastního výběru barviček. Připravíme si plech na pečení, pečící papír a můžeme použít pomůcku – šablonu z papíru, kde si nakreslíme kolečka. Na plech položíme tedy... Čtěte více Příspěvek Výtečný recept na makronky pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
19.05.2016 03:25 |

podobné články

Japonský premiér prý podepíše se Zemanem dohodu o jaderné spolupráci

 
Japonský premiér Šinzó Abe by měl příští neděli podepsat s českým prezidentem Milošem Zemanem dohodu o spolupráci v jaderné energetice. Napsal to dnes japonský ekonomický list Nikkei. Smlouva by údajně měla obsahovat prohlášení, že Česká republika bude využívat japonské jaderné technologie, což by mělo posílit šance americké společnosti Westinghouse v soutěži o dostavbu jaderné elektrárny Temelín. Westinghouse patří do japonské průmyslové skupiny Toshiba.
08.06.2013 15:45 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (16985 článků)

Japonský premiér prý podepíše s ČR dohodu o jaderné spolupráci

 
Japonský premiér Šinzó Abe by měl příští neděli podepsat s českým prezidentem Milošem Zemanem dohodu o spolupráci v jaderné energetice. Napsal to dnes japonský ekonomický list Nikkei. Smlouva by údajně měla obsahovat prohlášení, že Česká republika bude využívat japonské jaderné technologie, což by mělo posílit šance americké společnosti Westinghouse v soutěži o dostavbu jaderné elektrárny Temelín. Westinghouse patří do japonské průmyslové skupiny Toshiba.
08.06.2013 17:00 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (16985 článků)

Japonský poslanec podal demisi, jeho projev byl příliš hysterický

 
Japonský poslanec, který se proslavil svým nebývalé hysterickým projevem, v pátek oficiálně skončil ve své funkci. Regionální japonský parlament přijal jeho demisi po tiskové konferenci, kde politik vysvětloval údajnou zpronevěru veřejných prostředků, které se měl dopustit. Poslanec během svého projevu brečel, křičel a v jedné chvíli dokonce bouchal pěstí do stolu.
11.07.2014 16:45 |

podobné články

Výběr zásnubního prstenu nemusí být pro muže vždy jednoduchý

 
V současných kulturách a civilizacích jsou to samozřejmě právě muži, kteří žádají své partnerky o ruku. V tomto ohledu je to určitě unikátní rituál, který je spojený také s předáním zásnubního prstenu. A právě výběr tohoto pravého nemusí být pro vašeho partnera vždy jednoduchý. A tento článek může i tomu vašemu pomoci v tom, jak vybrat ten pravý. Lze mu ho tak dát nenápadně přečíst, stejně jako mu můžete několik tipů naznačit. Díky nim budete mít jistotu, že koupí přesně takový, který si zamilujete. Na druhou stranu zásnubní prsten s diamantem patří mezi takovou klasiku, se kterou pravděpodobně žádný muž nic nezkazí. Ostatně právě diamant, nebo jiný dražší kámen patří mezi základ takového prstenu. Naznačujte před klenotnictvím Pokud tušíte, že se váš přítel v nejbližších měsících vysloví, je ideální ho lehce nasměrovat k tomu, jaký prsten by se vám líbil. A jak na to? Je to velmi jednoduché, jelikož stačí chodit kolem zajímavých klenotnictví, prohlížet si nabídku prstenů a samozřejmě zavítat i dovnitř. Poté si vybírat takové, které se vám skutečně líbí. Pokud bude váš partner všímavý, ihned pochopí, jaký máte vkus a co vás nejvíce láká. A to třeba i s ohledem na materiál, jako je: Žluté zlato Bílé zlato Stříbro Samozřejmě při výběru z konkrétních možností nezapomeňte také jasně naznačit to, jaká velikost by na vašem prstu seděla nejlépe. I díky tomu nebudete nemile překvapena z většího, nebo naopak menšího provedení. Svěřte se své kamarádce, nebo někomu blízkému Máte-li vy i váš partner společnou kamarádku, nebo někoho blízkého, můžete si být jisti, že se jí váš budoucí manžel jistě zeptá na radu. Je proto dobré se jí svěřit s tím, co se vám líbí, jaká je velikost vašich prstů a čím by vás zaručeně zaujal. Kamarádka se tak stane dokonalým prostředníkem a vašeho partnera povede tou správnou cestou. Pro vás to znamená, že vybírané zásnubní prsteny budou plně odpovídat... Čtěte více Příspěvek Výběr zásnubního prstenu nemusí být pro muže vždy jednoduchý pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
03.07.2015 08:56 |

podobné články